Älskade hjärtat

Alltså hade jag och Ice mysigaste morgonen idag eller :) han kom och la sig på mitt bröst först och sträckte ut sig, sen vrider och vänder han på sig så mycket när han sover. När han vrider på sig litar han på att jag tar emot honom om han skulle ramla över kanten (alltså kanten på min kropp). Det gör jag också, så då låg han så mysigt på min arm :)


Deprimerad

Imorse när jag vaknade så kände jag mig hur deprimerad som helst.. Tårarna bara rann ner för kinden och jag kunde inte stoppa det heller. Det jobbiga är att jag har noll koll på varför jag mådde så sjukt dåligt. Efter ett samtal med den enda personen som kan få mig på bättre humör när jag är i botten (dock kan personen få mig på sämsta humör också, eller kunde) haha skämt å sido ;) blev jag iaf på bättre humör och mådde bättre igen. Varför blir det såhär? Fattar inte.. Tvättar lite nu inför Bråvalla, sen blir det att grilla lite utanför lägenheten, marinerade lite fläskfilé igår :)


Så j*vla sant

Ja det är så sjukt sant. Saker behöver inte vara komplicerade. Kommunikation är nyckeln typ!


Såhär känner jag idag (bilden)




Har även kommit på att man lär fan inte vara så godhjärtad mot alla som jag är.. Ska fan sluta ställa upp för folk! De allra flesta bara utnyttjar att jag bara ger och ger och sen ger de ingenting tillbaka!

Midsommar

Här kommer en bild när jag är fixad och har "riktig" blomkrans på mig :)

Även helkroppsbild på hur jag ser ut på midsommarfirandet :)

Glad midsommar alla :)





Men hur söt !!!



(Btw, det är mitt knä han har framtassarna ;) )

Midsommarafton

Om man tittar ut genom fönstret är det väldigt tydligt att det är midsommarafton, helt mulet och grått :/

Tänkte lägga upp en bild från precis nu, på mig. Osminkad, somnade med blött och oborstat hår och tog en fejk blomkrans på huvudet. 

Kan lägga upp en bild från när jag har fixat mig inför ikväll. Så får ni se vilken skillnad det är från nu när man är nyvaken ;)




Hahahaha trött?

Alltså, hjärta på min pojke! Just nu i skrivandets stund ligger han på mig som på bilden. Huvudet på min mage, öppen mun med tungan ute och bakbenet upp på bröstet på mig ;) helt däckad är han ;)




Bild från imorse

Kan man ha mysigare och mer älskvärd katt? ;)




Han vet..

Man tror säkert att inte katter förstår när man pratar med de, men helt ärligt tror jag att de gör det. Iaf min katt.

Okej nu kommer ni tro att det är stora fel på mig. Men jag brukar berätta för Ice vad som händer och om något ovanligt ska hända, som tex att jag ska åka iväg osv.
Just den dagen det ska ske är han extra mammig och på morgonen lägger han sig på mig (som ni ser på bilden) och vägrar flytta sig. Åh pojken min, vill inte att jag ska gå hemifrån :) älskar denna katt så otroligt, verkligen mammas pojk :)




Kvällschill

Hade lite chill på balkongen igår kväll med Ice :) hur kan en katt älska en balkong så mycket och samtidigt hata att vara ute (typ på gården). Hehe komiskt ;)









Igår var det även Ice Age på tvn ;) och min knasiga katt älskar barnprogram, eller iaf tecknade/animerade ;)



Be with someone...




Fast i soffan

Åh älskar verkligen när min pojk ligger i knät på mig och sover. Dock är det jobbigt när jag vill gå och äta. För tänker absolut inte väcka honom. När jag har gjort det någon gång (för att jag MÅSTE gå eller är kissnödig) så mår jag sämst ;) haha ;P

Såhär sover han i knät just nu, helt däckad ;)




Efter duschen

Det är så jobbigt med mitt hår. Direkt efter duschen har jag faktiskt ganska fina lockar i håret.. Men direkt när det torkar eller när jag borstar det så blir det stora vågiga lockar ist.. Eller inte längst in mot huvudet, där är det små små lockar som gör att man får volym.

Haha kul inlägg, i know ;)


Idag efter duschen.

Däckade

Oj jag och Ice däckade visst i soffan i några timmar. Sjukt skönt!

Lär åka ner med min bil snart till Volvo, för imorgon sätter de dit drag :)




Vad händer?

Något som jag har funderat på länge är vad min katt egentligen gör vid matskålen och vattnet..

Städade härom dagen och på en gång så ser det ut som en bomb har slagit ner vid maten. Vad gör han egentligen?

Roliga är också att jag lägger alla leksaker på ett ställe i vardagsrummet när jag städar, men han bär in typ hälften av de till matskålen igen..

Här är före och efter bild på hur det ser ut när jag precis har städat och hur det ser ut efter mindre än en dag.




Djursjukhus

Igår upptäckte jag att Ice kissade röd/brunt, men tänkte "det kanske är något tillfälligt".. Anledningen till att jag inte reagerade starkare är för att han är normal i beteendet. Eller lika normal som han kan vara. Men idag kissade han också röd/brunt.. Ringde till veterinären i Hedemora, men de svarade inte eftersom de har telefontid på morgonen mellan 8-9. Ringde då till falu djursjukhus som ett akut ärende och behövde då inte komma in akut eftersom de hade en avbokad tid idag. Annars hade jag fått komma in akut. Hon jag pratade med sa att med hankatter kan detta gå fort (om det är typ urinvägsinfektion eller njursten eller liknande).. Min lilla plutt! 
Så snart bär det av till Falun för att titta hur det är med pojken min.





Balkongen

Tar det lugnt och njuter på balkongen med pojken min :)




Fin dag idag med

Solen skiner, sjukt varmt :) men det finns ingenting att göra.. Speciellt när alla jobbar också. Kanske borde lägga mig tillgänglig för jobb jag med, men orkar man det? 

Aja iväg och köra lite bil, dock bara handla och tillbaka ;P




Well yeah!!




Just nu

Åh vädret :D hoppas det håller i sig hela dagen :) 





Lördagen 4/6

På lördagen mådde man väl hyfsat bra tanke på vilken fest det blev på fredagen. Dr Bombay på kingen osv ;)

Dagen började med att vi åkte mustang på cruisingen. Var en för mycket i bilen så jag och Mandie satt i framsätet, ganska trångt men mysigt ;)









Efter cruisingen åkte vi hem till pappa och åt smörgåstårta och tårta (blev galet mycket kvar). Blev typ som att vi firade min födelsedag också (fyllde år på lördagen). Folket sjöng för mig, hihi mys :)

Sedan blev det fest hos mig och sen på kvällen blev det torp! Arvingarna spelade :D 




På måndagen blev det en liten utflykt med min kusin och bror :) eller hmm var det på söndagen.. Nej det var på måndagen. På söndagen blev det marknaden och sen bara en lugn kväll :)

Här kommer lite random bilder både från den utflykten men också från bara min och Mandies utflykt :)










Haha ja jag vet att jag ser ut som en man!!















Uppdatering

Sitter just nu ute på balkongen och tar det lite lugnt. Lite kyligt ute men ändå skönt :)
Tänkte uppdatera er lite om min examen osv :)

På Tordagen (2/6) innan min examen var jag i Falun hela dagen på campusdag och efter det var det middag med gänget som har pluggat f-3 från början på distans :) riktigt mysigt och på restaurangen fick man steka köttet själv på en sten på bordet ;)





På fredagen åt vi frukost ihop på scandic med de som pluggade f-3 på campus och de som pluggade 4-6 :)



Här är gänget som läste f-3, både distans och campus.

Efter det var det utvärdering av programmet och sista kursen på högskolan. Åkte sedan hem och sminkade mig och fixade mig. Sedan blev det fort hem till pappa och fixa klart allt inför att gästerna skulle komma.

När gästerna kom blev det mingel, smörgåstårta och sedan tårta :) 
Här kommer lite bilder från fredagen :)






Min kusin :)












Vi knäppte lite kort med selfiepinnen under kvällen när vi skulle ta en shot ;)
Haha btw, jag vet att jag ser typ likadan ut på alla bilder.. Haha men jag visste ju inte vad alla andra gjorde ;)

















Om lördagen kommer i ett nytt inlägg, detta blev så långt ;)

Men tjena snygging ;)




Dåligt bloggande

Förlåt för dåligt bloggande.. Men har varit sjukt händelserik helg, plus måndagen. Sen har min kusin från Blekinge varit här sen i torsdags förra veckan, så vill lägga all tid till att umgås med henne. Lovar att uppdatera er om allt som har hänt senare :)




Kunglig helg

Helt sjukt awesome helg :D 
Just nu orkar jag inte uppdatera om den, men sjukt nice var den ;)

Examen på fredagen och födelsedag på lördagen :)






Spontant

Spontant är roligt :) 

Men nu ska jag fortsätta fixa. Gå och handla lite och sedan baka. Sen åka hem och dekorera hos pappa typ :)




Haha btw, imorse såg jag "mina minnen" på fb. Haha idag dök denna bild upp. Ser ut som om någon har klubbat ner mig med ett brännbollsträ eller något, men så var inte fallet. Var bara väldigt trött en typ lördagskväll ;)




RSS 2.0