Hatar att sova

Usch.. Alltid på kvällen när jag ska gå in och sova får jag typ magknip.. Vill inte sova eftersom jag vet att jag sover jättedåligt och just nu sover jag dåligt pga vad som kommer ske nästa vecka och som hände igår..

Jag sover dåligt och när jag väl sover typ 1 timme max så drömmer jag de värsta drömmarna som man varken vet ut eller in på..

Tänk om DU kunde tänka på andra än dig själv bara så kanske man kunde få sömn någon gång.. I 7 års tid har jag bara fokuserat på dig så lite kan du väl ge tillbaka.

Var är du sömnen?

Åh var är du sömnen.. Om nätterna rullar jag bara runt och sover typ 10 min, vaknar, sover 15 min, vaknar, sover 10 min, osv..

Min sommar kommer inte bestå av något roligt alls.. Inte ens släktträff antagligen.. Så därför skulle jag vilja till ett ställe, för att få det lite roligt.. Har längtat i 1 års tid på detta.. Är jag en sån dålig människa så jag förtjänar allt detta som händer mig? Jag börjar helt seriöst tro det..
För det har inte hänt mig någonting bra på hur länge som helst..




Midsommar

Jaha idag är det midsommar..
Får väl hoppas att det blir en bra midsommar ändå..







Svart

Allt är svart just nu.. Mitt hopp är det enda jag har nu i sommar, hopp om att jag också får dra på en kul sak som vi planerade..

Usch hatar helger.. Sov sämst inatt, som alla andra nätter.. Kommer väl sova sämst natten som kommer också .. Önskar att jag fick sova bra en natt, men det går bara på ett enda sätt..

Nej blä, nu är bloggen deprimerande..




Tack

Tack för idag, det var riktigt kul att träffas och prata av sig några timmar med någon som vet hela mitt liv!




4 juni

Jahapp.. Fyller man år då.. Såhär trodde inte jag att jag skulle må på min födelsedag i år..

Hoppas den blir bra ändå, kan bara bli bra på ett sett.. Ber till gudarna då..


Vaknade till fint väder, men ändå mår jag sämst..

Aja vet att jag inte ska blogga nu när jag mår såhär, men blev ett litet inlägg idag..