Tjockis

Har en stark känsla av att instagram vill att jag blir smal.. Ja jag har samma önskan, men önskan slår inte in genom att dricka något kaffe :S




2 veckor

Bara 2 veckor kvar för en liten semester :)




Matte tenta

Idag hade jag tenta i matematik! Satt från 9-11.30, sista timmen satt jag och funderade på en uppgift, men kom ändå inte på den..
Typiskt det..
Har dock inte gjort så mycket mer idag.
Ska väl ta och äta lite snart.. Blä hatar diet.

Enda som är kvar i denna kurs nu är rapporten som ska vara inlämnad innan 3 maj, men den gjorde jag klart förra veckan så det är bara för mig att skicka in den :)






Anställningsbevis

Sådär, då har man skrivit på anställningsbevis för fritids i sommar :) hoppas att jag får jobba mycket i sommar, eftersom jag bara är timvikarie så vet jag inte när och hur mycket jag får jobba.. Men tänker lägga mig tillgänglig så mycket som möjligt :)




Love adorer




26 april

Helt sjukt vad tiden går fort!
Idag 26 april är det exakt 7 år sedan jag och Elias pussades för första gången.
Vet att det är lite fjantigt att jag kommer ihåg det, men det är för att det var min allra första puss! ;) hihi :) blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på det :)
Kommer ni ihåg er första puss?:)
Vet att jag hade min första puss sent, jag var 15.. Alla andra hade sin första puss när de gick i lågstadiet eller mellanstadiet, jag hade när min när jag gick i 9an, skulle börja första i gymnasiet efter sommaren.
Men det känns skönt på ett sätt att ingen kille innan Elias ville pussa mig, för då fick jag min första puss med mitt livs kärlek :) det var speciellt och jag kommer alltid att komma ihåg det ögonblicket! 
Jag satt i hans knä i hans stol vid datorn och vi lyssnade på nickelback - far away och så pussades vi! Hihi usch vad jag var nervös ;)
Det var typ 3e gången vi träffades också har jag för mig ;) helgen efter vi pussades blev vi tillsammans :)
Känner mig löjligt kär när jag skriver detta :)




Just nu

Live från Elias jobb, han byter däck och jag sitter i solen!




Quotes







Humor




Godnatt

Och med denna bild säger jag godnatt!
Imorgon är det fredag och först blir det PO-dag för alla blivande lärare.. Zzzzzz..




Noll idéer

Har ingen aning om vad jag ska blogga om..
Har bokat tid till att ta bort en vagelliknande sak under ögat, den är ful och det gör ont när jag tar på den.. Så den ska bort.. Och ja, jag behöver väl inte ta på den då.. Men jo, det blir automatiskt att jag dras dit..

Haha kul inlägg..

Bara 20 dagar kvar till Berlin nu ;)




Pass

Eftersom jag för första gången har tappat bort något viktigt och inte hittat det igen så var jag tvungen att beställa nytt pass.. Fick det idag, usch vad hemskt foto. Men tur att man kan ta pass och sånt i Avesta nu igen ;)





Stolt flickvän

Nu måste jag skryta lite om min pojkvän! Han var med i en viktminskningstävling på 10 veckor och vann :D
Haha var bara tvungen att skryta lite eftersom jag är så stolt ;)




Sometimes.. Try always




Ensam..

Usch och blä, hatar söndagar!! Hatar när älsklingen åker hem/när jag åker hem :( haft underbar helg med min finaste! Nu sitter man själv och ska väl titta på Netflix eller något.. Blääää blev mitt humör nu :(
Längtar till framtiden, när jag bor ihop med bästa! 

Fint och soligt väder har det varit i helgen, synd att det har blåst mycket bara..

Egobilder del 2

Här kommer andra delen av egobilder, haha har inget bättre att blogga om så ;) och jag var tvungen att prova min dosa till kameran ;)
 
 
 

Haha crossfit




Egobilder del 1

Här kommer några bilder från idag. Har inte redigerat någon av dessa, kan ställa in olika effekter på kameran så :) Sååå skönt att slippa redigera bilderna på en gång man tar de ;)
Kom på att ni får egobilderna i 2 delar, blir för många bilder på mig på en och samma gång annars ;)
 
 
Här får ni en bild på en av bullarna jag bakade igår, ville bara visa hur bra kvalitet det är på bilden ;)
 
 

Fotografering

Idag har jag knäppt lite egobilder med min kamera, funkade riktigt bra :) bilder kommer upp senare på bloggen, när jag har lagt in de på datorn ;)

Här är en sneekpeak ;)




Idag började jag använda vårjackan iaf :)




Bullbak

Bakat lite bullar idag :) så nu luktar det riktigt gott i lägenheten ;)
Måste dock vänta tills lördag innan jag får äta bullar!






Komiskt




7 år

Helt sjukt vad tiden går fort!

Idag (12/4) är det exakt 7 år sedan jag träffade Elias för första gången :) han kom med en ros och det var väldigt svårt att inte falla för honom då ;)


Älskar min fina bättre halva :)

Torsdag

Hade träning idag, körde ungefär samma pass som i tisdags! Så får se om jag har lika mycket träningsvärk som jag hade efter tisdagen. Dock ena vaden bara.

Nu är jag påväg till Elias också, längtar! Men hade gärna inte åkt buss nu efter ett sånt där hårt pass, hade gärna tagit på mig mjukiskläder och lagt mig i sängen framför tvn hela kvällen. Men vad gör man inte för kärleken!



Näst sista saken vi gjorde på träningen idag var att springa upp för en lång och brant backe och sen ner för denna backe!

Dude




Handbollsträning

Igår var det träning med laget, hade konditionsträning och styrka ute!
Löpning, trappintervaller, backintervaller och styrka körde vi! Blev helt spyfärdig! Haha då kände man att man var dåligt tränad ;P



Vi var tvungna att ta bild till vår instagram också ;) Abhfdam heter vi på instagram :)

True




Romme

Igår (lördag) så var vi, dvs jag, Elias, hans jobbarkompis Tony och Tonys son uppe i Romme och åkte lite slalom :) hade nya pjäxor, gick riktigt bra, men har sjukt ont i knölarna vid fötterna och vid fotankeln.. Roligt att man fick åka lite slalom denna vinter iaf :)
Efter Romme åkte vi till Elias släkt och åt påskbord :) 

Hade perfekt väder också :)
På fm var det riktigt bra snö och backar också ;)






Haha Elias visste inte att jag fotade ;)

Där åker Elias :)








Götes brant, svart backe men en av de roligaste också ;)


Efterrätt hos Elias släkt :)

Solning

Precis solat litegrann i solarium :) vill bli lite brun innan sommaren, känner mig mycket fräschare då ;) blev bara en kvart, men annars hade jag blivit röd eftersom det är första gången jag solar sen i somras. 

Detta är iaf randen direkt efter solningen, och tänk på att jag inte hade någon rand innan alls ;) sen så blir man brunare efter några timmar också när det har lagt sig, jag brukar bli det iaf.



Matematik

Nu har vi börjat läsa matematik i utbildningen tredje kursen matematik av 4.. Matematik är den enda kursen som jag får känna att jag är bättre än de andra ;) idag på redovisningen hade jag kommit på en ekvation till en uppgift och ingen annan hade kommit på den, så kände mig faktiskt riktigt bra då ;) kände mig ännu bättre när läraren berömde mig och hon sa i slutet att de andra kunde fråga mig om de undrade över någonting med den där uppgiften ;) hahaha inte henne utan mig ;D




Kiss the stars

Have you ever seen such a beautiful night? 
I could almost kiss the stars for shining so bright.




Onsdag

Idag fick jag träffa Elias fast det bara är onsdag :) åkte till Västerås en sväng eftersom han skulle till en bildemontering, så följde med honom :) han följde med mig hem en liten sväng och vi fick ligga och mysa i sängen, eller han sov eftersom han ska jobba natt!

Nu blir det tv-tittande resten av kvällen :) imorgon blir det redovisning i matte och sedan får jag långledigt :)





April




Kan man undra..




RSS 2.0