Myser

Har nyss satt igång en film på Netflix och myser med min prins i famnen! Så gosigt att han kommer och lägger sig i min famn självmant, hoppas att han aldrig slutar med det :)





Sjukt

Svenska lagar är sjuka, punkt!





Bara Ice

Som sagt, blir bara massa bilder på Ice nu ;)

Idag köpte jag en klippare för klorna och  hoppades på att min lugna pojk skulle låta mig klippa klorna! Och han lät mig göra det, eller ja han sov när jag klippte en framtass och en baktass, har inte kunnat klippa de andra tassarna än eftersom han ligger och sover på den sidan ;)

Här kommer en bild på min pojk och hans bästa och roligaste leksak, min luddematta i sovrummet ;)





Lite vaken

Haha nu är jag sådär jobbig som alla människor som lägger upp 100 bilder på sina barn varje dag på fb.. Men detta är som mitt lilla barn ;) och då har ni något att läsa iaf, ist för att jag inte lägger upp någonting.


Här kommer en bild på när han ligger på kuddarna i soffan och tänker sova (vad annars ;) ) men jag hann få en bild på han innan han hann somna helt ;)




Imorgon blir det läkaren för min del.. Sen förhoppningsvis köpa kloklippare och borste till min lilla prins här hemma :)

Sömntutan

Alltså denna katt är helt otrolig, han sover typ jämt! Idag när jag cyklade hem till pappa med han så hoppade katten (Ice) upp i soffan och myste i filten, då satte jag mig bredvid honom i soffan och då la han sig ner och somnade på en gång. Likadant när vi cyklade hem så låg han i buren och direkt när jag började gå med cykeln och när han låg och tittade på mig i ansiktet så somnade han. Haha knas.


Hemma hos pappa.


Så bara så ni vet, han sover typ 95% av dagen så kommer kanske bli mycket sovande bilder på han ;)

Drömmar

1. Du är vilsen, fångad

Du känner dig kluven över ett beslut du måste fatta i livet.



2. Du är förlamad och kan inte röra dig.

Du känner att du tappat kontrollen över ditt liv.



3. Du faller.

Det kan betyda att du just nu har motgångar på jobbet, i relationen, bekymmer över din ekonomi...



4. Du drömmer om dina tänder.

Att du tappar dem kan betyda att du inte känner dig attraktiv. Det kan också betyda att du skäms över något.



5. Du blir jagad.

Du har undertryckt skrämmande eller smärtsamma känslor, personer eller händelser.



6. Du drömmer om död och sjukdomar.
Du håller på att bli sjuk men det kan också betyda att du är rädd för att bli sårad.



7. Om nakenhet.

Att vara naken offentligt representerar känslor av sårbarhet och utsatthet. Känslorna kan komma av skam eller oro.



8. Om vatten.

Det indikerar tecken på förändringar eller förnyelse. Det kan handla om att du vill rensa bort saker ur ditt liv.



9 Om transporter eller fordon.

De här drömmarna beskriver vilka riktningar våra liv tar. Handlar det om fordon kan det betyda att vi behöver göra förändringar.



  • 10. Om människor

    Människorna i drömmen kan representera våra egna personligheter, som vi kanske behöver jobba på.



Morgonmyser

Uppdatering från precis nu, först är det mycket lek på morgonen, men sen blir han trött på en gång och vill lägga sig och sova en stund till ;) nu är min lilla pojk försäkrad iaf :)




Haha men hallå






Sötast

Hihi idag skulle jag åka och titta på kattunge, slutade med att han följde med hem på en gång! Hehe var inte mentalt förberedd på att få hem missen på en gång, men han anpassar sig riktigt riktigt bra hos mig :) varje gång jag sätter mig på golvet kommer han och lägger sig i mitt knä :D nu ligger han på en filt brevid mig i soffan och sover så sött :) varje gång jag tittar på han så blir han sötare och sötare :)

Lite bilder på min fina prins kommer här :)


Hehe lite trött när han satt i sin bur hos mormor och morfar :) 







Haha satte mig inne på golvet i badrummet för att han skulle lära sig att kattlådan var där och då kom han och gosade och kurrade ist ;) och la sig på matten och ville bli klappad och gosa lite ;) men sen var han så duktig att han gick i lådan och kissade, hihi så stolt över min prins :) som btw ska heta Ice tror jag :)



Efter han hade kissat ville han ligga och gosa och då somnade han i mitt knä, mina ben somnade också kan jag säga er ;)

Livebild från nu i soffan :)


Strömavbrott

Hahaha sjukt roligt, blev strömavbrott i stan nu och det är typ enda gången folk går ut på balkongen och är på balkongen här vid mig.. Annars är det bara jag och min granne ute på balkongen jämt. Haha folk blir verkligen rastlösa när det inte finns någon ström och det enda som finns att göra är att vara på balkongen verkar det som.




Ebba bus




Humor

Lite sån där humor för lärare eller blivande lärare ;)





Sluta tänk!

Ååååh snälla hjärna, stäng av alla jävla tankar nu och sov.. Klockan är snart 3 och jag kan inte sova för mina tankar är överallt ikväll.. Blä är trött men kan inte somna.. 

Hatar att ligga och tänka såhär mycket och på såna här tankar..

iPhone 6

Den andra saken jag köpte i Västerås var en ny telefon, blev en iPhone 6 :)

Hittills är jag så sjukt nöjd!

Nu väntar jag bara på plastskyddet och skalet!

Väntar också på nya batteriet till min gamla iPhone 4s, sen blir det att sälja den :)




Haha

Haha tror jag skrattade lite för mycket åt denna text, kanske för att jag själv jämt gör det med djur ;)

Btw funderar på att köpa en katt, vill helst att den ska vara rumsren när jag köper den! Hittat en, borde åka och titta på den :)





Helt slut

Oj oj, helt slut i hela kroppen.. Vet knappt hur jag ska sitta i soffan för att jag är så slut.. Kanske somnar tidigt ikväll, och antagligen sover jag bra inatt ;) förhoppningsvis!
Sover dock bäst med någon, men sånt är livet!





Nya saker

Igår var jag och pappa till Västerås och handlade lite.. En sak kan jag visa upp här, den andra saken vill jag hålla lite hemlig för tillfället, kanske visar upp det i slutet av veckan ;) 

Juste köpte ett par skor också, men det är helt vanliga tygskor så det är inte jätteviktigt att visa på bild. Kan dock visa bild på mina skor jag gick med innan jag köpte de nya i ett annat inlägg!


Här är det jag köpte iaf (en av sakerna)! En hårddisk på 1 TB ;) nu kan jag vara säker på att alla mina bilder finns kvar även om datorn kraschar ;)

Sommar

Vilken upplevelse.. 

Har egentligen saker att skriva om, men har inte jättestor lust till att blogga.. Förlåt för det, till er som går in på min blogg dagligen och vill att något inlägg ska komma upp.. Ska försöka hitta tillbaka till livsglädjen, sen blir det inlägg!




Bilder från power meet, haha rödast axel ;P