Helg helg ;)




Svampbob




Kort kort kort

Ojoj.. Nu är mitt hår kort!
Kan lägga upp förebilder sen, och kan lägga upp bättre efterbilder sen också.. Men har iaf klippt mig och slingat håret ljust :) riktigt nöjd är jag, men är väldigt ovant att ha såhär kort ;P
Det var det jag skulle göra i veckan och ville överraska min pojkvän idag ;) så nu vet han om det, så därför kan jag skriva ut det ;)




Did you know...




Inget för er

Haha har inget att blogga om, så jag bloggar väl om något som ni ändå aldrig får se, enbart för min pojkväns ögon ;)




PS i love you

Precis sett filmen ps i love you! Underbar film.
Är väldigt sent ute att se den, men vågade inte se den eftersom alla säger att den är sorglig.
Ja den var sjukt sorglig, men galet fin också! Man börjar tänka på vad man egentligen har i sitt liv och att man måste ta tillvara på allt, speciellt kärleken och man måste verkligen tänka på vem som håller en kär och verkligen finns där för en i vått och torrt!




Haha humor




Typiskt mig




True that




Alkohol!




Hihi

Hihi ska göra en sak i veckan, och kommer bli svårt att inte skriva ut det.. Men anledningen till att jag inte skriver ut det är för att jag vet att min pojkvän läser min blogg och jag vill berätta det för han sen när vi träffas till helgen ;)
Skriver väl ut det på torsdag eller fredag ;)

Mys på bilden ;) love it :)




Sportlov

Första sportlovet på länge :) det började jag med att tvätta mina fönster ;)




Haha jag hade blivit sjukt rädd




Stuuuupid!




Well yeah?




2 blir 1

Rummet hos pappa börjar ta sig ;) syns inte att det har varit de där smårummen för inte så länge sen ;)




Solsystemet

Den här gjorde jag och min handledare :) eftersom de jobbar med rymden så gjorde vi solsystemet och sen fick eleverna göra detta :)

(Nice att solen lyser precis när jag tog kortet och sen att det är precis vid solen också)




Fuck you moderaterna!

Helt seriöst! Har ni dubbelmoral eller har ni??!! Ni säger att ni vill att vi ska utbilda oss och plugga hela våra liv för att få ett jobb.. Men nu vill ni sänka bidragen.. Är det för att ni har märkt att Sverige börjar bli ett fattigt land och har inte råd att betala era svenskar som vill studera och hellre ger pengar till invandrare som kommer hit och lever på oss???? Smaaartaaaassss, jävla moderaterna.. 
Dock så tror jag inte det bara är moderaterna som skulle tänka såhär, det är alla politiker.. Alla partier vill behålla invandrare som "tar" alla våra pengar.. Kommer snart emigrera till USA!





Bullar

Igår bakade jag bullar :) fråga mig inte varför, för det vet jag inte ;)

Goda blev de, men ganska svårt att misslyckas med bullar ;)





Men åh !




Because




Vart är världen påväg?




Love it




Mys!




Lagar är lagar

Förstår inte varför folk ska hålla på att bryta lagar.. Om någon hade brytit mot någon lag (som att mörda någon) då hade inte folk tyckt att det var rätt..
Lagar är till för att hållas, ni får ta konsekvenserna om ni bryter lagen och sluta klaga!! Sluta bryta lagen!!




Haha Nehe?




Sportlov

Var bara vfu i 3 dagar denna vecka.. Så nu har jag sportlov från praktiken och högskolan hela vecka 9 ;)
Måste bara ha seminarium imorgon, sen så;)

Utsikt från klassrummet jag är i på VFUn :)





Pyssel

gjorde lite pyssel till alla hjärtans dag, även fast jag inte var på VFUn den dagen så gjorde jag så att eleverna fick lite tips!

Enligt min handledare tyckte eleverna att dessa var jättefina och försökte göra likadant :)









Always love




Färgklick

Tänkte bara dyka in här lite snabbt nu och berätta att min kusin och faster har kommit till Dalarna på besök från Blekinge :) de kom till oss idag och vi åt tacos (vegetarisk köttfärs) sen satt vi och pratade tills nu (23.15 typ) :) de åker vidare till Sälen imorgon och kommer tillbaka till oss på lördag.. Dock åker de hem igen på söndag :/
Tänkte också visa hur fint det blev på min egengjorda byrå i hallen med två fejk rosor och något blad liknande i en liten vas :) nöjd över små saker :)



  

Fikatisdag!

Idag var det fikatisdag på den skola som jag har vfu på.. Vet att jag ska strunta i kolhydrater.. Men kunde verkligen inte motstå denna bakelse.. Underbart god, måste försöka göra sån här någon gång :)




Life




Så är det nog!




Katter...

Haha så typiskt katter detta!




Iq!




Var nöjd!

Men snälla.. Visst är det väl jobbigt att få så stor ramp.. Men tycker ändå att de kan vara glada över att de ens fick en ramp, för det är många som inte får en ramp över huvudtaget.

Man behöver iaf inte gå ut i media med det!




Måndag morgon...

Jaha godmorgon eller liknade..
Precis vaknat och ska iväg och hämta bilen snart och sedan åka till karlbo för vfu!
Skönt att det bara är 3 dagar, sen har man sportlov hela vecka 9 :)
Sover med värmemadrass hela nätterna, så nu tar det emot att gå upp.











Bussfan

Hata dalatrafik!!

Fuck you dalatrafik!!!! Står och väntar på sista bussen från Hedemora till Avesta denna söndag, tror ni att den kommer?? Neeej!! Väntade i 45 minuter, sen var Elias tvungen att åka till jobbet.. Bussen har dock inte kommit än... Var tvungen att åka hem ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgon och åka på praktiken... Kan inte vara mer förbannad just nu! Hatade att åka buss innan detta, nu finns det inte ord för vad jag tycker om bussar!!! 

Btw, den kom halv 9 såg jag från Elias lägenhet, men då hann jag ju inte ut till den!! Den skulle komma 19.10 och kommer 20.30... Skit ner er bussar!

Och sen blir folk förvånade över varför man inte åker kollektivtrafik.. INTE SÅ KONSTIGT!!


Ringde pappa och han kunde komma efter hans träning och hämta mig, det var vid 22.. Men min snälla bror Niklas kunde komma och hämta mig innan så han kom vid 9 och hämtade mig :) snällt :)

Men han var skyldig mig det eftersom jag skjutsade han till Falun en fredagskväll förra sommaren utan att han betala ;)


Over and out!!



Denna snö kom i helgen precis när jag och älskling skulle ut och gå på lördagen vid 11.. Sjukt blött var det, plus att det blåste :/
Men allt detta är borta nu, det försvann på 1 dag. Är inte förvånad, eftersom det var plusgrader!

Ger upp och flyttar nu!

Hahaha jag orkar inte längre... Förstår ni nu varför jag har de åsikterna jag har när det kommer till invandrare som inte sköter sig och de som inte vill bli svenskar!! Blir bara värre och värre och ni blundar för allt!





Världens största rutschkana!


Aaaaah hade känts som om man skulle flyga ur :S




Haha




Klockren




Hata alla nomineringar!




Jag idag!




Helg!




Alla hjärtans dag ♥️

Idag är det alla hjärtans dag och tänkte därför ge er som läser min blogg ett hjärta idag :) 




Ett speciellt stort hjärta (mitt hjärta) ger jag extra mycket till min kärlek Elias idag! :) älskar dig ♥️






Riiiiight




Kärlek




Mmmmmm




Till mormor

Ska åka hem till mormor och morfar snart, lillkusinen Elton kommer dit :) ska också säga grattis till mormor eftersom jag har inte hunnit träffa henne sen hon fyllde år.. Usch vad man har fullt upp om dagarna.. Men nu finns det lite tid på kvällen :)

Fin blomma hon får, snällt barnbarn min mormor har ;)




Lalala




Gammal!!

Nejnej känner mig inte alls gammal den här dagen!!
Rensade ur mitt gamla rum hemma hos pappa idag.. Hittade 50-öre, diskett och kassettband.. Haha och massa skivor som bubbles, caramell osv ;) hittade också en filmrulle som man hade till kamerorna "på den tiden" ;) hahaha gammal kärring känner jag mig som nu!




Hittade denna bild också, från en tidning! Hahaha kolla träskorna, de var en aniiiiing för små ;) men cool jag var som var uppe på scen med trollkarlen ;)



En bild på mig och pappa kommer upp någon annan dag! Det handlar om mig som 3 månaders baby och fiske ;)


Det är fel på världen




Skaaaaal

Yey har fått ett av mina 4 (tror jag) skal som jag beställde från eBay i typ fredags eller torsdags :) sjukt snabb leverans och fick ett plastskydd med på köper.. Var galet billigt också, kommer inte ihåg nu, men max 20kr för skalet, fri frakt :) det skickades från England denna gång :) 






Ååååh

Ja detta skulle jag behöva nu när jag är på vfu.. Haha är inte van att gå upp så tidigt och ha fullt upp i 8 timmar utan vila ;)




Kärlek är det enda som kan töa ett fruset hjärta ♥️




Hata telefonförsäljare




Tjejer tjejer




Vfu veckor

Förlåt men dessa veckor som jag har vfu kommer det inte bli så rolig uppdatering från min sida.. Jag är i skolan från 8-16 varje dag och är helt slut när jag kommer hem och sen vet jag inte heller vad jag ska blogga om.. Så för det mesta kommer det bli tidsinställda inlägg på bloggen dessa veckor.. Men ska försöka bättra mig, kommer bli bättring sen när jag får inspiration till att ut och fotografera, som tex när vi ska till London :)

Aja här kommer en gammal bild på mig (ser likadan ut dock).. Från när jag bodde hemma :)




Jepp




Promenad

Jag och killen brukar gå en gång per dag i drygt 1 timme varje helg.. Så idag gick vi ca 6,5 km i snön.. Det snöade blötsnö, usch usch.. Var sjukt blöt när man kom in.




Nej!

Nej så är det inte.. Det är Sverige som är så sjuuuuukt rädda över att bli kallade rasister om de inte ger en invandrare som inte kan språket ett jobb ist för en svensk som kan språket!




Tvätta tvätta

Har inget bättre att skriva om, så säger väl att det jag och älskling har gjort idag är bara att promenera i lite mer än 1 timme, sen kollat lite på bilar hos bilhandlare, han tvättade bilen och sen handlat och sedan bara tagit det lugnt resten av kvällen med 2 filmer :) och avslutat kvällen på bästa sätt, haha i don't kiss and tell ;)





That's me




Jag är INTE rasist




Jaså..

Jag som trodde det var fler killar som fick utlösning genom kyssar än tjejer.. Det är ju vanligare att killar får utlösning för ingenting typ.. Haha fråga mig inte hur jag vet det ;)




Mat


Nam nam.. Blev kyckling med stekt paprika och beasås denna fredag, funkar bra utan kolhydrater.. Men saknar det faktiskt ..

TV4 så det skriker om det!




Nya skor

Var in på skokanonen idag efter jag hade fått sluta på vfu:n för att leta efter ett par bättre vinterskor än vad jag har.. Men vad hittar jag, jo typ 70% på hela butiken, så kom hem med ett par nya högklackade för 149kr, som hade kostat 500kr ;)


Dålig bild, jag vet.. Men sköna och billiga ;)

Bla bla bla

Vet att jag inte har uppdaterat så bra denna vecka, det beror på att jag började min vfu-period i måndags (praktik). När jag inte har jobbat till 16 så har jag haft fullt upp med att handla och göra en uppgift som ska vara inlämnad imorgon... De på högskolan Dalarna vill att vi ska plugga mer än 100% :/
Blev iaf klar med uppgiften idag, skönt det.. Man är helt slut efter dessa dagar..
Är lite sur över att jag MÅSTE äta kolhydrater i matsalen i skolan för att få sitta där.. Och jag måste sitta och äta med barnen också.. Äh, jag tar kolhydrater och sen kastar jag det när inte mattanten ser ;) 

Haha sökte sommarjobb i veckan också, hahaha och fick svar på mitt livs stora fråga ;)




Haha fotbollsspelare




Alltså hundar...




Love is love




Enda jag kan säga.. Detta är sanningen




Tror jag starkt på!




So fucking true!




Sliiiira på kopplingen




RSS 2.0