Älskade

Jobbig vecka har det varit, bara tänkt på dig hela veckan! Älskade farmor som är på bilden nedan.

Försökt varit stark hela veckan men nu kom tårarna.. :( jag blir bara så ledsen över att du inte finns bland oss längre :(

Blir också ledsen över att vissa människor har "viktigare" saker eller "viktigare" människor att umgås med än att umgås med sin fina släkt eller andra som betyder mycket i ens liv.

Livet är så jävla skört.. Ta till vara på det och tänk inte "tar det senare", för det kanske inte finns något senare!



Äh gråta sig till sömns snart då, hoppas att det går att somna alls!



Bilder från i lördags

Här kommer bara lite egobilder från i lördags när jag festade och drog till torp på oktoberfest!

Riktigt riktigt rolig kväll, väldigt nöjd över kvällen :)

















Trött på skolan?

Sitter och har redovisning med skolan, har en kille bredvid mig som tycker att det är lika tråkig som mig! Men ändå ska han vara med, men han orkar inte riktigt hålla ögonen öppna.





Bästa

Det bästa som har hänt Avesta någonsin!!!
Liiiiite fet man kommer bli då :/





Tröttast

Usch vad dåligt jag har sovit hela veckan.. Vridit och vänt på mig hela nätterna och sovit någon timme varje natt bara..
Hoppas jag får sova bättre fredag till lördag bara, beror väl lite på vad som sker då om man säger så ;)

Ligger kvar i sängen och busar lite med Ice.. Men ska väl upp snart och göra någonting, kanske skriva lite på uppsatsen i 1 timme eller så ..



Oktoberfest

Tur att man köpte biljett till oktoberfest tidigt, för nu imorse såg jag att det var fullbokat! Sjukt roligt det kommer bli nu när det är fullbokat, förra gången jag var där var det galet mycket folk tycker jag och då var det inte ens fullbokat ;)





Morgonstund har guld i mun

Det här känns allt för bekant!

Min lilla misse visar hela tiden hur lik han är en person. 
Nu (faktiskt precis nu, bloggar live) ligger han som på bilden, i ansiktet och det vet jag en annan person som nästan alltid gjorde på mig också!

Ingen av de vaknar heller av att ligga i ansiktet på mig 




I do

Ja det behöver jag.
En person bekräftar hela tiden att jag är en dålig människa så..





19 veckor

På denna bild är Ice ca 11 veckor till vänster och ca 19 veckor till höger.
Dvs 8 veckor emellan, haha ser inte någon skillnad på han, och ser ingen skillnad i storlek heller ;P han kanske inte blir större *hoppas* ;)




Ensam

Pratade med en vän igår och vi pratade om att gå från ett förhållande till ett annat direkt utan att vara singel. 
Det spelar ingen roll varför det tog slut i förhållandet men alla behöver vara singel mellan förhållanden. Om man går direkt från ett förhållande till ett annat kommer det antagligen misslyckas eftersom man känner inte sig själv, och hur ska man då kunna känna sig själv med någon ny?

(Tog bort resten av inlägget, blev för mycket privat typ när jag skrev.. Behövde skriva av mig utan att jag tänkte mig för)





"Sluta spring iväg och tvätta"




Myskväll

Blir en myskväll med mig själv, lite ljus och Ice!




Lite chockad katt som undrar vad det är som brinner ;)

That's me!




Baileys

Dricker lite Baileys ikväll, och min korv blev lite nyfiken på vad det var där i, men med en närmare titt så var det inget för han ;)


Nu tittar vi på idol och äter popcorn (ja Ice äter också popcorn) ;)




Sötast i världen

Hur kan man vara så söt när man sover!
Tänk om man var hälften så söt som han när man sover eller när man är vaken ;)





Bra skrivet

Idag läste jag ett inlägg min föredetta lärare skrev på fb. Han la upp igår om att flyktingar klagar på att det är trångt och en massa andra saker när de kommer till Sverige och får ett boende gratis och han skrev bara om att de (bara män btw) som klagar att de kan åka tillbaka var de kom ifrån om det inte duger och låta barnen och kvinnorna komma till Sverige ist. Och han skrev också att han vet att de flesta som kommer hit är män av erfarenhet och att han har lyssnat på vad flyktingarna har sagt.
Folk rasade såklart och kallade han rasist och att han är sd:are osv.. 
Så skrev han detta inlägg idag, och tycker det är så bra skrivet eftersom folk kallar han rasist, men roliga är att han hjälper ju flyktingar och så!
Aja läs detta han skrev! (Ta stavningen som den är, han har dyslexi)




1,5 timme

Var borta 1,5 timme igår, då var det någon som saknade mig ;)



Han tror att om han sätter sig på mig så kan inte jag gå någonstans ;)

Tok

Haha såhär är exakt Ice, han skriker direkt när han är själv i något rum! Och så får jag säga vilket rum jag är i och då kommer han springandes eller halvspringandes ;)




Folk och folk

Tydligen enligt Sverige och SJ är det skillnad på folk och folk!

Detta är så tragiskt.. Att vi svenskar ska få lida och inte få någonting medans alla flyktingar ska få allt de pekar på! Nu får Sverige ta och titta upp ur och se världen som den ser ut och återigen sluta vara livrädda att bli kallade rasister.

Sverige (i detta fall SJ) kastar hellre av en 11 åring mitt ute i ingenting, där hon kan bli mördad eller liknande, än att kasta av andra folk för att de blir kallade rasister av antirasisterna då! Flyktingarna har varandra, men vad hade denna flicka när hon blev avkastad? Ingen är svaret!





Sommarkvällar

Saknar sommarkvällar redan.. Speciellt på detta ställe (på bilden).


Tänk då när jag hade stor lust att fotografera.. Nu har jag inte längre någon modell som ställer upp att bli fotad och kan inte åka till detta ställe heller.. Alla bilder man tog där blev så sjukt fina!

Swedish logic




Tänkvärda ord




Grattis 4 månader!

Idag fyller min lilla prins 4 månader :) så stor min pojk har blivit!
Nu blir det lite bilder på honom, som vanligt på denna blogg nu för tiden ;)

Han tycker det är roligt att klättra som en stege på allt ;)


sen var det självklart problem att komma ner, så han satt och pep tills jag lyfte ner honom ;)


Hihi bebiständer ;)


När jag har varit på träning och varit borta i ca 2 timmar så hoppar han nästan alltid upp i knät när jag går på toa när jag kommer hem ;) någon som saknar mig när jag är borta ;)


Igår när jag dammsög soffan så hittade jag hans roligaste leksak (enligt honom) och då ville han väl inte släppa taget om den igen så han sov med den ;)

Blicken ;)

Haha denna trötta blick får jag av Ice när han ligger i min famn och jag väcker honom för att jag ska gå upp på morgonen eller ska gå från soffan ;)



Haha när han är så trött så blir han vindögd, lika när han är busig. Då blir han också vindögd ;)

Fasad

Han som ser att jag mår skit fast jag sätter upp en glad fasad! <3





Städa

Städade vardagsrummet och soffan nyligen och innan jag tog badrummet satte jag mig i soffan och skulle bara titta fb, men då kom min lilla gosiga kille och la sig i famnen på mig, så då får väl städningen i badrummet vänta ett litet tag då!





True shit




Fåglar ..

Och folk undrar varför jag hatar fåglar..
Detta är en av anledningarna..




Sluta tro att ni blir rasister

Denna bild stämmer så bra.. Ja jag tycker det är riktigt hemskt det som händer nere i Syrien. Men som jag och så många andra förstår är att om hela Europa skulle gå ihop hade vi utplånat IS för länge sen. 

Vi kan inte ta emot alla flyktingar, finns inte den platsen.. Och blir extra upprörd när man ser våra egna ligga på gatan och inte ha något hem eller pengar, men de struntar vi i, så länge vi inte blir kallade rasister är det lugnt. 
Sluta vara rädda för att bli kallade rasister bara för att vi vill värna om våra egna först och sen hjälpa de som verkligen behöver mest hjälp, tänker på de i Afrika som på bilden.. Usch mår så dåligt av den bilden! Om vi la pengarna som vi lägger på de som kommer hit på de som har det värst i andra länder hade de kunnat haft det bättre.
Så ni som är livrädda att bli kallade rasister, sitt och titta på denna bild och förstå att detta är läget just nu. 




Irriterad

Irriterad och på dåligt humör.. Fuck this and fuck that.. Duscha, sen lägga sig och dö typ..






Nöjd

Tror någon är nöjd att jag är hemma ;)



(Btw, var borta lite drygt 1 timme)

Blä Blöh bla

Har ingen lust att blogga, men min lilla gos älskar att sova i mina tröjor, tack för mig, hej!





Jag försöker..




I ansiktet

Antingen vill min lilla plutt ta död på mig eller så är han så galet myssugen, hoppas på det sista ;)


Ps han brukar inte ligga i ansiktet på mig..




Korven hjälper till

Skola hela dagen idag, vid föreläsningarna låg pojken och sov i knät på mig och nu under seminariet ligger han också i mitt knä och blandar mellan att titta på skärmen och sova ;)





Fungerar inte

Jag fungerar inte nu, inte alls på något plan.. Därför jag inte bloggar, för då kommer det bli tråkiga inlägg om hur jävla dåligt jag mår.. Undra hur länge jag kommer orka hålla upp en god fasad mot alla omkring mig.. Orolig över att det slut kommer sluta riktigt illa om jag fortsätter må såhär dåligt och sätter upp en fasad, men gillar inte att folk får se mig i ett dåligt skick.. Då är det typ bättre att de ser mig i en kista så att folk kanske får upp ögonen om hur man inte ska behandla folk.. Man vet aldrig hur folk egentligen mår och genom att hålla på att trycka ner folk och få folk att må dåligt gör aldrig saken bättre.. Jag vet själv att jag har tryckt ner en person ibland, men det är för att jag själv blir nertryckt som fan och då mår jag så jävla dåligt att jag inte kan göra annat än att sätta upp den hårda fasaden.. Om en person får mig att må dåligt och är så respektlös mot mig så förtjänar inte den personen att vara lycklig och glad medans jag väger mellan liv och död typ.

Nej nu förstår ni varför jag inte bloggar när jag mår skit.. detta inlägg kanske försvinner sen..


Allt är så jävla svart och mörkt i mitt liv just nu!

RSS 2.0