Trök i know

Vet att jag uppdateterar tråkiga saker, men nu får jag sitta och titta på det här..



Jag som sa att jag skulle sluta knäppa kort på älskling eftersom han aldrig knäpper någon bild på mig, men har inget annat att uppdatera om eftersom han är mitt liv

Gym

Jag blir bara deprimerad när jag ser andra som kan träna och jag kan inte ens ut och springa.. (Hoppas operationen blir bra och att han hittar något) börjar dra ihop sig och snart är det dags att åka till Uppsala igen för nedsövning och förhoppningsvis operation!

Till ämnet, är på gymmet en lördag. Väldigt ovanligt, jag vet. Men älskling tänkte börja träna varannan lördag och se om det händer mer då! Så tog på mig hans stora tröja och hans stora mjukisbyxor och följde med han ner! Men känner mig typ bara fet av att inte träna, fast jag har gått ner 3 storlekar i byxor utan träning så känner jag mig fet.


Kommer känna mig ännu fetare denna vecka som kommer, först ska vi äta grillat hos pappa imorgon för att han har fyllt år, sen på onsdag ska jag fira mig med släkt med tårta och andra godsaker, sen blir det förhoppningsvis grilla nästa fredag och sen festa på kvällen och på lördagen ska vi fira älsklings farmor som fyller 70 år.. Blir mycket godsaker nu.. Men men får väl hoppas att jag inte går upp de 6 kg som jag har gått ner!




Bla bla bla

Har inget att blogga om..




Friday

Det är fredag, men jag har intro med nya sommarjobbet från 7-16 idag. Äh jag får ju iaf lära mig saker plus få betalt så :)




Positiv

Äntligen, som jag har väntat på detta. En sjukt trevlig busschafför, även fast klockan är 8 och det är sista bussen som går på en röd dag! Eller hmm.. Var han bara sådär trevlig mot mig? Mot de andra lät han inte sådär trevlig.. Hmm aja skönt att han var trevlig mot mig iaf och han hörde iaf vad jag sa och gjorde inget fel :)




Oj, 10 min.

Eftersom det var så fint väder idag så satte jag mig på balkongen istället för att göra vettiga saker inomhus ;) satt med shorts och linne och hade inte stängt shortsen och hade linnet uppdraget lite tydligen, ingenting jag tänkte på.. Så satt jag så i 10 min ungefär tills jag upptäckte att jag visade en liten del av magen, såhär på bilden:



Vem om inte jag har fått värsta randen där från solen.. Då har solen tagit på en gång, på de 10 min jag råkade sitta så.. Skönt att man blir lätt brun, men jobbigt att jag inte har koll på mig själv hur jag sätter mig i solen. Måste alltid tänka på hur jag sitter i solen, eftersom solen tar på en gång på mig och jag blir brun och får någon ful rand någonstans.. Har på ryggen fult efter linnet..
Såhär såg det iaf ut efter 10 min i solen.. Sorry för lite för utmanande bild, men ville visa.




Badoo

Men kul.. Fick reda på igår kväll av en person att jag fanns på badoo (det är tydligen en mötesplats för singlar). För er som är på badoo och har sett mig, nej det är inte jag. Jag har aldrig registrerat mig där.. Så det är någon idiot som har tagit bilder på mig och lagt upp och låtsas som att vara mig! (vet inte vilka bilder det är eftersom man måste vara medlem för att se medlemmar)
Vem gör sånt? Jag är en helt obetydlig person så förstår inte hur någon har hittat just mig och tagit bilder av just mig! Undra om den personen eller någon annan har skapat någon "profil" av "mig" någon annanstans..
Men ville bara berätta att det är inte jag som är på badoo, jag är inte singel utan jag är lycklig med min pojkvän! 




22.06

Haha klockan är bara 10 men ändå ligger jag i sängen och tänker sova. Jag börjar bli gammal, blir ju 22 år om precis 1 vecka idag! Men det är så skönt här i sängen med värmemadrassen ;) och renbäddat är det också, för hade tvättstugan idag :) skönt att vi har 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 1 torkskåp som det får plats 1,5 maskin i :) jag brukar hinna tvätta 6 tvättar på de 3 timmarna man har, men brukar för det mesta tvätta 5 tvättar :) kul info va ;)

Mys, det enda som saknas är Elias :(
Blä saknar han :(


Haha såhär ljust är det nu när jag ska sova, ser ut som om det är dag :P


Har ingen byggställning kvar iaf, den tog de bort idag :)


De smutsade ner mitt fönsterbleck men gjorde inte rent det :/ dåligt dåligt..

Haha kunde inte låta bli




Musikvideo

Haha är det bara jag som tycker att det känns som om man är med i en musikvideo när man är ute och går med musik i öronen?;) niiice, och så blåser det i håret, då känns det ännu mer som man är med i en musikvideo ;)

Bild från idag när jag gick från bussen och hem :)




Grattis bästa pappa!

Idag fyller min underbara pappa år! Stort grattis till honom! ♥️:D 




Förvånade?

Varför är folk förvånade över att SD har ökat så mycket? Jag tycker bara att det är logiskt att de har ökat! Punkt!




Bli inte förvånade i september när de har ökat ännu mer!

Utbildning ..

Är just nu på utbildning i Hedemora, omvårdnad och läkemedel typ.. Har lunch nu, sen håller vi på från 13-15, direkt efter det ska jag typ springa genom hela Hedemora för att jag ska på intro inom hemtjänsten.. Börjar egentligen 14.30 men de har bokat in mig på båda och tyckte det kunde vara så.. Får väl komma lite sent då..

Såhär kul har jag när jag lyssnar på sjuksköterskan ;)




Mors dag

Igår var vi hos mormor och morfar, för att fira mors dag en dag tidigare! Mamma bjöd på grillat och efterrätt :)
Min bror Johan och hans tjej Emelie hade med sig deras söta valp också :) 






Kycklingpaj utan deg

Denna söndag gjorde jag kycklingpaj utan deg! :) det blev faktiskt riktigt gott, men ska nog minska på de soltorkade tomaterna nästa gång :)
Gjorde pajen för att jag behöver 2 matlådor till imorgon och 1 till på tisdag :)





Promenad i Hedemora

Imorse skulle jag som sagt på lyftteknik i Hedemora! Höll på från 8-12.30, skulle ha slutat 12 egentligen men det drog över tiden!
Efter det så gick jag och la mig på en bänk utanför kyrkan och väntade på att älskling skulle bli klar, när han blev klar så hämtade han upp mig och vi åkte till Avesta :)

Klockan kvart i 8 på morgonen i Hedemora :)
Var redan varmt då :)




Här låg jag på en bänk och solade :)


Nice väder!


Hahahaha ful, den bjuder jag på ;)

Nytt vitrinskåp






Återigen, hata buss

Som jag har sagt förut så hatar jag att åka buss, men vad gör man inte för att komma till Elias varannan helg!
Åkte buss idag till Elias, för att jag ska på utbildning i lyftteknik, för jag måste kunna det för att jobba i sommar!
Btw de ringde från hemtjänsten i Avesta idag och frågade om jag kunde jobba hos de i sommar, synd för er, ni skulle ha varit ute tidigare!
Till saken.. Idag när jag klev på bussen så var det självklart en tjurgubbe, jag sa som jag alltid säger när jag ska åka till Hedemora "reskassa till Hedemora, under 25".. Självklart ska han börja bråka och säga att jag inte ska sätta dit kortet än osv osv.. Sen trycker han fel och då får jag ut för det.. Så frågar han om jag är ungdom, då säger jag "under 25 är jag" .. Eftersom de har en gräns på 25.. Då säger han riktigt argt "ja men det måste du säga, för annars hade jag tagit fullpris".. Jag säger då till han att jag sa det, då blir han ännu argare och säger att han inte hörde det.. Men som om det är mitt fel att han bara lyssnade på hälften av vad jag sa.. Sen frågar han om 30kr är rätt och då säger jag att jag brukar betala 24kr, då säger han argt "jaaa men lugn, jag måste dra av rabatten".. Meeen okej, det var ju han som frågade om det var rätt och det var det inte! Är glad iaf att denna buss går raka spåret! Bläää för bussar!
PS, när jag får biljetten står det "7-19", jag orkade inte säga till..



Shark week




Varför?

Nu får ni tycka att jag är hemsk, men jag tycker att det är fel att ge papperslösa gratis vård! För det är klart de åker till Sverige för att få vård då, och sen åker de tillbaka till sitt hemland.. Kom hit lagligt, bli svenska medborgare , sen få vård!
Jag skulle aldrig få vård gratis om jag åker till deras land!




Sommarvärme

Njuter ute på balkongen nu när det är så varmt och skönt ute!
Men har fortfarande byggställningen så jag får inte mycket sol på mig, men är ändå varmt och skönt :)

Men nu ska jag få lov att sitta inne i 1,5 timme för att jag har seminarium.. Man får väl stå ut, för det är näst sista seminariet idag :)





You were born to be real, not to be perfect




Val

Såhär såg det ut i eu-valet i Avesta förra valet, får väl se hur det ser ut i år!




Hahaha men då




Varmt

Nice, direkt i solen på balkongen är det 33 grader ;)

Synd bara att byggställningen är där, annars hade jag kunnat sola!
Haha hade seminarium nyss, det skulle hålla på till 16.30, men min lärare trodde att vi slutade 16.00 så hon bad om ursäkt att vi höll på längre än vad vi skulle (16.10), och vi är så snälla så vi säger inte till henne att hon har fel, så vi tackar och drar ;)




Haha ;) ♥️

Haha detta är så jag och Elias ;)


Nu får det gäääärna bli helg!

Wow

Wooow vilken häftig, sån ska man ha ;)




Renoverad balkong

Sådär, nu har de renoverat klart balkongen, så de satte dit handtaget idag :) glad över att få tillbaka min balkong, men ändå är det sjukt onödigt det de har gjort..
Såhär ser det ut just nu när man går ut på balkongen!




Skönt på balkongen :)

Haha polis




Söndagen

Idag var det sol igen, och mycket varmare :) så vi åkte hem till Elias farmor och farfar och Elias hjälpte hans farfar med att sätta upp deras altan :) så då passade jag på att sitta och sola så länge :)
Var där typ hela dagen och sen när solen gick i moln åkte vi hem till Elias föräldrar och var där en stund!
Vi avslutade dagen med att gå runt och sen sätta oss uppe på ett berg i Hedemora på kvällen, var skönt ute så sent på kvällen, då kändes det verkligen som om sommaren är här ;)





Blååå himmel :)


Lily, Elias föräldrars hund!


Busig :)




Blev lite trött när vi busade :)


Haha Meli ville inte riktigt ta selfie ;) tror hon är ganska trött på selfies ;)


Lördagen

I lördags så var jag och älsklingen ute hela dagen! Vi gick runt, satte oss på olika bänkar och bara njöt av vädret :) vi tog en fika på uteserveringen, sen tog vi en glass på lappens :)
Dagen avslutades med gladiatorerna på tv, sen film :)



Älskling fixar uppfarten vid hans garage!


Nya skorna som jag köpte i London :)

Gott med fika ute i solen! :)

Mjukglass på lappens :)


Hahaha Elias glömde smörja in sig, så han blev helt röd i nacken ;)



Typiskt mig och elias

Hahaha jag känner på mig att detta är jag och Elias när vi blir gamla.. Vi är redan så störda så det skulle inte förvåna mig om vi blir sådär ;)




Pokerkväll

Kom precis hem till Elias efter pokerkväll hos hans föräldrar! Kul kväll, men blev sjukt sent..

Söta Nova och Meli :) (mamma hund tvättar sitt barn) sötaaaa :)




Bla bla bla gymmet

Men tjaaaaa träningsvärk! Både i mage och ben!
Hade min första riktiga hårda träning på typ 2 år. Mårten (våran försäsongstränare) tog död på min mage och ben. Han är riktigt duktig och han peppade mig väldigt bra, det behöver jag, är så dålig att köra själv.. Men har ont från rumpan och ner och sen på framsida lår också.. Och magen har jag träningsvärk i, var längesen jag hade träningsvärk i den! För att sammanfatta, det var en riktigt givande och bra träning. Resten av mitt lag gjorde en hinderbana (som inte jag kan göra tyvärr).

Nu är jag i Hedemora hos älsklingen, följde med han ner till gymmet nu! Skönt att jag slipper träna när jag har denna värk i ben och mage!








Bygga möbler

Men vad duktig jag är, klämde mig på en tång när jag byggde ihop en ikea möbel!
Det stod att man var tvungen att vara två för att bygga ihop den, men det är typiskt mig att "äh det där klarar jag själv".. Hahaha först klämde jag mig för att jag hade satt en plupp på fel ställe och sen när jag skulle sätta dit glaset så failade jag totalt, det gick INTE att bygga ihop den själv när det kom till glaset!


Blodblåsa direkt efter klämmen!


Jag gjorde hål på den på en gång för att slippa en blåsa med massa blod i!
Nu har jag en blåsa som fylls med var istället, bra där!


Haha!




Cykla

Idag överraskade jag älsklingen på gymmet, fick Eliasabstinens idag och fick iden att jag och han skulle åka till Borlänge och ikea :) så tog bilen hem till älskling och visste att han var på gymmet! Han duschade och sen åkte vi och handlade på ikea och Kjell och company, passade på att äta en sallad på matpalatset på kupolen :) köpte ett vitrinskåp på ikea, nu fattas bara lampa i den :)
Hjälpte Elias att sätta ihop sitt vitrinskåp, sen åkte jag hem, satt och pratade lite med pappa och cyklade nyligen hem i kylan.. Nu ligger jag i soffan och kollar på Welcome to Sweden som jag missade idag :) snart sova!






16 juni

Sådär, nu har jag fått operationstid för axeln..  Var väl på tiden. Har inte varit ett dugg nervös inför detta, men nu när jag fick pappret om vilket datum och vad jag ska och inte ska göra inför operationen så blev jag nervös, fick magknip och kallsvettades lite.. Hoppas det går bra och att läkaren hittar något som han kan fixa!




Snart röda

Hihihi en av mina paprikor börjar bli röd ;)




Fönstertvätt

Haha de som renoverar balkongen skvätte ner fönstret när de höll på att måla och slipa, så nu tvättar de mina fönster ;) skönt att man slipper tvätta de sen ;)


Man kanske inte ser så bra, men där står han och tvättar mina fönster ;)

Känner mig gammal!

Haha känner mig gammal, jag säger "veva ner rutan" hahaha ;(




Te te

drack lite te ikväll ur en av mina nya muggar ;) från M&M's shop i London ;)


 
Kan aldrig få nog av mysiga filtar och kuddar i soffan ;)

Blä blä

Sämst humör man är på när jag inte är med älsklingen.. Den här saknaden är sjukt jobbig.. Vet att jag tjatar, men saknar verkligen Elias galet mycket denna vecka.. Snälla, bli fredag någon gång..

Har inte lust med någonting, sitter bara inne i soffan hela dagarna :/

22 dagar

22 dagar kvar tills jag blir 22 år.. Vill inte blir äldre, jag känner mig redan gammal!




Världen är fel

Jag anser, och många andra också tydligen, att det är mannen som ska ha muskler och magrutor.. INTE TJEJEN! Det är manligt att ha muskler och magrutor, just därför ska inte tjejer ha muskler och magrutor. Fine att ha muskler från att man spelar tex någon sport, men inte muskler från att man tränar som en kille på gymmet! Fel fel fel fel! Såhär som det står på bilden att 1980 talet var, så ska det vara. Inte som det är nu, att många tjejer har större eller lika stora muskler som killar som tränar på gym! Visst, tjejer kan träna på gym och bli smala (inte magrutor), men tjejer ska inte träna så de får stora muskler. Det är en killgrej att träna på gym! Min kille tycker det är sexigt med de som ser ut som bilden längst ner till höger, det är bara så fel. Samhället har blivit feeeeel! Killar ska inte ha bröst och långt tjejhår och tjejer ska inte ha mansmuskler och träna sådär hårt på gymmet så de ha massvis av magrutor!!! Usch! Men det är ju vad min kille tycker är sexigt, så synd för honom att jag ser ut som jag gör! (Just hon på bilden längst ner till höger kanske han inte tycker är sexig, men tjejer med lika mycket muskler men är finare i ansiktet tycker han är sexigt)... Om killar gillar tjejer med muskler och magrutor så kan de lika gärna bli tillsammans med en kille, för det är inte kvinnligt att ha mycket muskler och magrutor!

1980 var bra, så ska killar och tjejer se ut. För man ska se om det är en tjej om man inte kollar på brösten och ansiktet! De tjejer min kille tycker är sexiga, de ser man inte om det är en kille eller tjej om man tänker bort ansikte och bröst, eller jo man tror att det är en kille!
Så ni tjejer som tränar för att få stora muskler som killar, lägg ner!! Ni är inte kvinnliga alls, plus att ni har varit tvungna att operera in plasttuttar för att se liiiite kvinnliga ut! Men det är ju tydligen vad dagens killar vill ha i en tjej.




Hahahaha orkaaaa




Inte ensam iaf..

Jadu, de håller på att renovera balkongerna, så lite då och då dyker någon upp precis utanför fönstret i vardagsrummet... Man känner sig ju inte ensam iaf..




En sån dag...

Idag var en sån dag som jag egentligen inte skulle ha gått utanför dörren! Jag störde mig på varenda människa ute..
Alla stirrade som fan på mig, har ingen aning varför, men blev sjukt irriterad.. Och så skulle exakt alla vara ivägen och inte fattar att det finns andra människor..
Blääää, så jag åkte hem så fort som möjligt efter jag hade handlat och sen har jag setat såhär vid datorn hela dagen.. Hade behövt min älskling här nu :/ bläää för saknaden :(




Älskling

Ligger i sängen och är ganska trött faktiskt, även fast jag och Elias sov länge idag! På tal om Elias, usch vad jag saknar han redan :( han åkte för typ 3 timmar sen och ändå är saknaden såhär stor, bläää.. Det är långt till fredag känner jag nu..


Haha bilden blev mupp ;P



Haha kul vi hade idag med Apple tv:n ;)

Paprikor

Igår var jag och älsklingen hem till pappa så pappa kunde fixa Elias dator, och då passade jag på att plantera om mina paprikor ;) yeeey snart är de röda :)




Skäggiga damen

Jag tänker inte lägga upp en ful bild på den skäggiga damen, för det var helt fel att hon vann Eurovision song contest igår.. Om inte hon hade haft skägg hade inte hon vunnit, det är det enda jag har att säga om vinnaren. Over and out!






Skämtar de..

Jag ger upp, hur kan detta vara hets mot folkgrupp, han säger ju sanningen bara. Synd att typ hela Sverige inte kan se sanningen.




Stan en sväng

Var nyss ner på stan en sväng för att ett av mina 3 par jeans har gått sönder, så behövde ett par nya.. Cykla ner för att min bok hade kommit till biblioteket också :)
Jag hittade ett par träningsbyxor på hm också, för hade 50kr rabatt där :)
Hittade ett par jeans på vero Moda och hade 20% rabatt där idag, så fick mycket rabatt idag :)
Nu ligger jag och kollar på big Bang theory i min sköna soffa :)

Här är jeansen som jag köpte :) juste, märkte att jag har gått ner typ 3 storlekar i midjan i jeans ;) yeeeey :D 




Mums

Idag lagade jag Pita, meeeen gott det var! Hade glömt hur gott det var :)




I need this




Sem i soffan

Sitter och har seminarium i soffan, i engelska! Just nu är det chillseminarium, det är som om han har en föreläsning vilket jag tycker är bra! För vi har inga föreläsningar i denna kurs, därför är det bra med såna här seminarium ist för seminarium där vi typ blir förhörda ;)


Eftersom jag vaknade vid 7 idag eftersom hantverkarna utanför fönstret började jobba då och höll på typ en halvtimme, så kunde inte somna om, så hann jag med att dammsuga och våttorka hela lägenheten :)
Efter seminariumet (om 20 min) ska jag träffa en kompis och lämna en jacka och sedan handla och laga mat :)


Bjuder på en osmickrande bild på mig just nu!

Thats me




Balkongrenovering..

Eller ska de bara byta räckena.. Det återstår och se.

Innan jag drog på ett möte som varade i 1 timme..


När jag kom hem från mötet såg det ut såhär.

Chicken nuggets

Idag gjorde jag egna chicken nuggets, utan en fritös.. Blev väl helt okej.. Gjorde en currydipp till också :)

Sämsta bilden, men såhär såg det ut när det kom ut ur ugnen :)




Smoothie!

Dricker lite smoothie till frukost, rent logiskt borde det vara nyttigt eftersom det är väldigt lite frysta bär, mjölk och vaniljyoghurt.. Så borde vara nyttigt, och det är gott också ;) och mer mättande än vad min frukost brukar vara :)
Ska laga maträtt som jag aldrig har lagat förut idag, lite senare.. Jag uppdaterar er hur det blir ;)




Blööh

Vet inte vad jag ska blogga om.. Blööh trött är jag också, men kan inte sova..




Såhär var det på sista april




Bilder från Valborg :)


Jag och Viktoria :)

Lite av folket som var där :)



Meeen god denna var :) rosa pantern eller något :)

Klädseln :)

Komiskt




Lördagskvällen

Igår var jag och älsklingen en vända till Borlänge för att kolla på en massa bilar på kupolenparkeringen :)
Tog sedan en lyxshake på max :D

När vi kom hem så tittade vi på "hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann" :D riktigt bra film :) man kunde inte direkt förutspå vad som skulle ske i filmen :)

Massa bilar :)


Meeeen mums :D

Meli ♥️




Snöade igår

Var i Uppsala och firade Valborg igår och sen när vi skulle åka hem så snöade det, kuul... Kan berätta mer sen om kvällen :)









Här var ett träd på vägen för att snön var så tung :O




1 maj

Helt sjukt att det var 6 år sen jag och Elias blev tillsammans första gången :)
Älskar dig hjärtat så mycket ♥️




RSS 2.0