Jahapp?

När man inte vet om någon har blockat en helt från allt eller struntar i när man skriver en riktigt riktigt viktig sak.. Livsavgörande sak.. Får väl hoppas att den personen läser detta och tar sitt ansvar.. Trodde inte allt kunde bli värre, men tydligen. Beslut måste tas, och man får väl ta eget beslut då i värsta fall.. 

Blä massa ord som ingen fattar något av, och jag vill inte skriva ut allt här heller, för detta är mellan mig och denna person om hur man ska gå vidare med allt.

Live

Lite bilder på hur min lägenhet ser ut nu, massvis med ljus, min lägenhet kunde bli mysigare än vad den redan är tydligen.
Bilderna gör det inte rättvisa, mysigare i verkligheten.
Glömde knäppa på sovrummet, men lägger upp bild därifrån när jag byter till jul-lakan :)









Ny favoritplats

Tror Ice har hittat sin nya favoritplats när jag är i badrummet. Som sagt, han är väldigt speciell denna katt.. Han sitter bara inne i duschen och stirrar.. Han är inte som alla andra och det är därför han och jag passar så bra ihop och jag älskar honom, för jag är inte som alla andra heller. Hört det många gånger och jag anser det också.





Julpynt

Idag har jag hängt upp alla julgardiner och pyntat lite. Man har ingen julkänsla, men förhoppningsvis kommer den.

Nej jag är verkligen inte alls på humör för att blogga.. Nu fick ni en liten uppdatering iaf.
Ice ligger mellan mina ben i soffan och sover efter allt pyntande, trött liten misse.







Börjat pynta

Har städat nästan hela lägenheten nu, bara sovrummet kvar. Torkat alla golv överallt också. Började pynta lite med lampor idag, på balkongen och i hallen. På bilden ser det ut som att lamporna är gröna, men de är varmvita, eller ska föreställa det iaf.



Har egentligen inte stor lust att blogga, men måste bara visa hur störd min katt är.. När jag gjorde rent i badrummet råkade jag spilla lite vatten i Ice kattlåda.. Då satte han sig såhär (på bilden) och satt bara och stirra hur länge som helst! Haha alltså vad är det för fel på min katt?

Btw skulle precis tömma lådan, innan jag spillde vatten, därför den ser lite skitig ut.




Noll lust

Tyvärr har inte någon lust att blogga egentligen, men tänkte bara lägga upp denna bild. Ni får mer än gärna rösta på min lilla misse, kostar tyvärr 10kr/sms men det är inte mycket pengar egentligen :)



Man ska smsa SÖTA 238 (sitt namn och adress) till 72023 för att rösta på bilden till vänster!
Man ska smsa COOLA 136 (sitt namn och adress) till 72023 för att rösta på bilden till höger.

Är väldigt tacksam om ni röstar iaf en gång :) vet inte varför man måste skriva sitt namn och adress, men stod så på dt.se
Sista röstningsdag är den 29/11


Fuck IT

Skulle vilja vara som denna fågel, att skita i allt! Men tyvärr är jag inte som denna fågel.. Kanske en av anledningarna till att jag hatar fåglar, för de (speciellt denna fågel) kan strunta i allt och bara kliva på alla, men jag kan inte det. Kan inte stänga av och strunta i allt.




Blä blä blä

En sån här dag som inte borde finnas..





Knäkatt

Tror att jag har en mammagris här hemma.. Kan inte ens gå på toa utan att han ska hoppa upp och sätta sig i knät.. Och nu har han tydligen börjat lagt sig i knät också.. Jag som inte orkar sitta här på toa hur länge som helst! ;)





Lördag

Idag är en sån här dag (bilderna)





Tänkte ha ett litet maraton med toy story filmerna :) har sett klart första nu och fundera om jag ska dra och handla matsäck inför imorgon och mat till idag nu.. Tror jag ska göra det, då har jag det gjort medan det är ljust ute. Hoppas det inte är halt bara.. I torsdags när jag gick till träningen höll jag på att halka omkull hela vägen.

6 månader

Idag blir min lilla korv 6 månader :) det firade vi med att ösa honom med godis och gosade! Ikväll (nu alltså) tar vi det lugnt i soffan och tittar på film, blir väl snart idol. 
Tänkte att han skulle få en ny leksak idag, en råtta som jag köpte för ett tag sen. Köpte 3-pack men de första 2 som jag har gett honom har han slarvat bort. Han slarvar bort alla leksaker utom pippisarna, snöret, pinnen och en stor råtta som piper. Får se om jag ger den till honom när han vaknar lite :)



Haha ser ut som en fejkad bild, men ja.. Såhär knasig är min katt, verkligen inte som någon annan!

Myser

Här ligger jag och Ice och myser lite i soffan innan jag ska städa och handla :)

Här syns lite av mitt nyslingade hår också ;)




Frisören idag

Idag hade jag tid hos frisören :) ljusare och lite kortare blev det :) riktigt nöjd, dit kan man gå oftare :)





Har ingen efterbild än, får se när jag knäpper en sån ;) vill helst ha min ganska/nya telefon tillbaka, alltså iPhone 6 som jag har lämnat in för att det var en spricka.

Glaset

Här är en bild på glaset som pappa fick på fars dag :)


Farsdag

Firat farsdag idag :) åt på restaurang och sen fikade hos pappa :)

Pappa fick ett egendesignat whiskyglas av mig :) har inte bild på glaset på denna telefon, men kan lägga upp det imorgon. Har bilden på datorn :)

Åt planka på restaurangen :) riktigt gott 


Lite bilder på mig och pappa :)






Här är vi helt utslagna efter att ha åkt skidor en hel dag ;) verkligen pappas tjej :)



Jadu, var ju inte den smalaste ungen när jag var liten ;) har fortfarande "men" av det, har fortfarande tjocka kinder..





Lördag

Spelade match idag, mot Uppsala på hemmaplan. Blev oavgjort, skulle dock ha vunnit denna match..

Nu ikväll blandar jag tvättstugan med lördagsmys med min fina pojk. Men ska ner och hämta det sista nu, så då blir det bara lördagsmys kvar.





Myser

Morgonmyser lite med min gosiga misse som jag delar kudde med ;)


Förlåt för dålig bildkvalitet nu i 2 veckor framåt, har fått lov att ta min gamla iPhone 4s eftersom jag har lämnat in den andra för lagning av skärmen. Men de sa att jag kommer få en ny telefon, att de inte lagar skärmen utan det är lättare för de att skicka en ny telefon, men jaja, hoppas jag får en ny laddare också ;)

Komiskt men sant




3,1 kg

Idag var jag till veterinären med min lilla prins! Han skulle kastreras. Så lämnade in honom halv 9 och fick hämta honom halv 2. När jag hämtade honom så började han skrika och ville väl bara hem, eller så var han förbannad över att jag hade tagit dit han ;)
När jag kom hem med han så var han fortfarande lite groggy efter operationen, så han vinglade fram i lägenheten. Nu är det lite bättre men han är fortfarande svag.. Så får lyfta upp han i soffan, han står med frambenen upp i soffan och tittar sorgset på mig ;)

Fick reda på att han väger 3,1 kg idag, haha en liten tjockis ;) veterinären sa det också att det var konstigt att han väger så mycket fast han är ganska liten. Han äter bra min lilla korv ;)

Han behöver lugn och ro nu och självklart ska mina idiotgrannar som jämt väsnas med katter, hundar, dammsugare osv, självklart ska de väsas med att borra just idag också, idioter.. De har borrat i snart 1 timme.. Blir tokig, för ser hur rädd Ice blir men är för svag för att springa iväg och gömma sig.. :(





Kungen i lägenheten




Hemtenta

Medan jag sitter med datorn och har hemtenta denna vecka så ligger min lilla korv bredvid mig och sover eftersom han har själv märkt att det blir svårt att ligga i min famn ;)

Han älskar kuddar och filtar lika mycket som mig (tur att jag har det i överflöd då). Så nu ligger han såhär som på bilden.. Lust att lägga mig bredvid och sova en sväng ;)

Imorgon blir det veterinären iaf, bort med kulorna. Hoppas han slutar kissa i sängen då!





Jämt när jag pluggar




Trött

Någon som är riktigt trött men ska ändå vara med och se vad som händer ;)





RSS 2.0