Äventyrsgruva

Blev överraskad med att åka till en äventyrgruva av mitt hjärta. Han klädde mig och när vi väl var där fick jag reda på vad vi skulle göra. Ja vi skulle klättra ner med sele och karbinhakar ner till 80 meters djup.. sjukt rolig upplevelse :D


Här kommer en bildbomb därifrån ;)




Vår ish

När det är vår ish och man vet inte hur man ska klä sig ;)




Hahahahahahahaha humor

Hahaha alltså.. denna scen är så sjukt rolig. Jag garvar ihjäl mig varje gång jag ser den.. Hahaha den kan inte bara vara jag som dör av skratt varje gång. Så kul när han kastar över henne 😂😂😂😂😂




Hur fin kan man vara

Fina och underbara människa!





Så mycket kärlek

Mår underbart i ditt sällskap hjärtat!




Nytt skal

Bara för att jag blir uttråkad av att ha ett och samma skal.






Min bebis

Isen är så söt! När jag är hängig så blir han lugn och gosig. Han ligger alltid och sover om jag vilar då. Som just i skrivande stund ligger vi båda i sängen. Han la sig på kudden bredvid mig och somnade. 

Han brukar ligga nere på hans filt vid fötterna, men inte när jag känner mig sjuk heller ;) då ska han vara nära mamma ;) min lilla gosis!




Kärlek till dig

Tok och knas ;) 





Love it.

låg "däckad" en dag och sen när jag skulle borsta ur håret dagen efter såg det ut såhär. Jag låg alltså nästan helt still en hel dag och natt, ändå var håret en knut.


Onödig info! Kanske skulle skrivit det först..

Aja försöka sova nu, jobb imorgon.


Fredag

Har ingen energi till att skriva ett långt inlägg nu. Men var i Romme i fredags med killen min. Lägger upp lite bilder därifrån ist :)





1 mars