Blä helg

Usch helg.. Älskade helger förut, nu hatar jag helger...
Blev själv denna fredag när let's dance finalen är, trodde jag kunde få en person i sällskap iaf.. Men.. Aja.. Hoppas det händer snart någon gång iaf..

Åh så typiskt att jag säger att jag inte ska blogga något mer när jag mår såhär, för då blir det bara negativt.. Och se där, det blev det denna gång med..

Hade varit trevligt med sällskap av dig iaf.. Prata om allt vi inte kan prata med någon annan med..

Usch

Usch och fy.. Hatar att sova, drömmer en massa saker som lika gärna kan vara sanningen och så vaknar jag i ett ryck varje timme typ under natten..
Om man ändå fick reda på sanningen, hur det ligger till..

Vill ju umgås med dig iaf..

Maj/juni

Nu i maj/juni kommer allting man måste fokusera på.. Just i maj/juni fungerar det inte att ligga under täcket hela dagen och gråta även fast jag gör det större delen av dagarna ändå.. Detta prickades in precis då det verkligen är sämsta tiden..
Tror helt seriöst att jag struntar i att fira mig i år, orkar inte försöka tvinga fram ett leende när jag egentligen har tårar i ögonen..

Aja idag fyller pappa år! Stort grattis till honom! 

( dock jobbigt när han berättade hur han kände inför allt detta som har hänt, det gör inte allt detta direkt lättare då snarare mycket svårare)

Bild från Berlin.

Trodde bara

Trodde bara att du skulle fokusera på dig nu.. Trodde inte du skulle gå vidare såhär snabbt.. Trodde på det du sa om andra tjejer.. Visste inte att du kunde bli så lycklig på en gång utan mig.. Trodde bara.. 

I wish

Varje gång mobilen plingar till hoppar jag till och så hoppas jag alltid.. Men mina önskningar går inte in.. 
Jobbiga är att det känns som om du mår bra och inte ens känner av något, kanske inte ens sant men det är en jobbig tanke som går runt.. Och att du redan känner att du kan gå vidare från kapitlet Gabriella.. Allt påminner om dig! 

Finns inga andra tankar i huvudet under dygnets 24 timmar än dig.. 

Nej jag sa ju att jag inte skulle blogga, skulle bara bli deprimerande då..




Jobbig natt

Inatt var det sjukt jobbigt.. Drömde jobbiga drömmar som jag inte alls vet är sant eller inte och så vaknade jag hela tiden och låg och tänkte om drömmarna var sanna eller inte.. 
Saknar dig...




Ingen lust

Hej alla!
Jag har ingen lust alls att blogga.. Som jag skrev förut, av privata skäl.. För om jag skulle börja blogga skulle denna blogg bara bli deprimerande.

Bästa pappan har man iaf, jag frågade om jag kunde sova hemma hos han inatt och han bäddade ordning min gamla säng och allt åt mig :) tyvärr väcker detta rum och säng fööör många minnen, men hade glömt hur skön denna säng var. Måste byta ut min madrass hemma i dubbelsängen.




Noll energi

Har ingen lust att blogga just nu.. Privata skäl.

Har noll energi eftersom jag sover dåligt och har inte ätit sen i lördags.. 

Hörs någon dag om ett tag ..

Lämna dig ifred

Vet att jag ska lämna dig i fred och det är så sjukt svårt.. Gråter hela tiden och har svårt att sova på nätterna och äter ingenting heller.. Om jag försöker äta så hinner jag bli illamående innan jag tar in en tugga i munnen..
Är så trött, har ingen energi för att jag inte äter och svårt att sova på nätterna så jag slumrar till lite i soffan då och då..
Då drömmer jag enbart om dig och oss.. Vill bara lösa allt och må bra.

Jag hoppas att du läser detta, för behövde skriva av mig om dig eftersom jag inte får göra det till dig. Och om du läser detta så betyder det väl att du bryr dig lite om mig och mitt liv.. Eller..
Tänk på allt bra vi har!




Don't ignore






Cool






Wish wish




Lite så just nu




Pic






Kärlek




Elias ❤️




Jobb idag med

Idag jobbade jag igen :) 3 timmar idag också :) skönt att få jobba lite i maj :)
Planerat lite inför imorgon också, för imorgon smäller det :) åker till Berlin då, skönt att komma iväg på lkte semester :)





Jobbat 3 h

Sådär nu har jag avklarat första jobbdagen på nya jobbet :) fått vikariejobb på fritids och idag hade jag lagt mig tillgänglig och fick jobba 3 timmar idag på eftermiddagen :) skönt att man får jobba lite när man lägger sig tillgänglig och hoppas de vill ha dit mig mer i sommar :)

Hihi träffade en gammal lärare som jag hade i lekis, och hon kände igen mitt namn och när hon såg mig så kände hon igen mig och hon sa att hon kände igen mina ögon, att de var sig lik ;)

Sjukt att hon kände igen mig, tanke på att det var Ehm 16-17 år sen! Herregud!!!! 16-17 år sen jag hade henne som lärare och hon känner igen mitt namn och ögon ;) 




Love adorer




Söndag

Idag åkte jag hem tidigt från Elias tyvärr :/ han skulle jobba dubbelskift :/
Så nu får vi inte träffas på 2 veckor :( blä :(

Idag när jag kom hem handlade jag och lagade mat. Sen tog jag en rask promenad på nästan en timme :) nu ska jag försöka hålla i detta så man går ner i vikt någon gång, eller gå ner snabbare i vikt!



Här ska föreningens nya sophus stå.. Så synd att vi inte får ha kvar sopnedkastet i trappen..

Mentalt kreativ




Rusta

Åh älska rusta! Tur att vi får rusta i stan snart :) har letat efter en fönsterlampa länge nu och inte ens hittat på Ikea! Men rusta hade ;) hihi fint blev det :)





1 vecka

Nu är det nära :D
Och jag har hållt mig att shoppa här hemma bara för att jag ska shoppa i Berlin ;)




Insättning

Härligt med lite extra pengar, speciellt nu när vi ska åka till Berlin nästa vecka :)




Love adorer




Bildbomb

Har inte mycket att blogga om, därför tänkte jag bomba med lite bilder på mig och älsklingen som vi knäppte i helgen ;) varnar för knäppa bilder, eftersom vi kan inte vara seriösa länge på bilder ;)
Ingen av bilderna är redigerade, eftersom jag har denna effekt på kameran ;)
 
 

Valborg

Här kommer lite bilder från min och älsklings Valborg :) vi var i Fäggeby och tittade på brasorna efter älven och sedan fyrverkeri :)


















Helgen

Igår var jag och Elias och hälsade på några vänner som har flyttat till hus! Åh vad sugen jag blev på att flytta till hus då när jag såg hur fint hus de hade :)

Idag så började jag och älsklingen med en promenad innan frukost imorse :)
Sen hem till pappa och grillade :)

Nu har Elias tyvärr åkt hem :( blä..
Ligger i sängen och tittar på film och dricker te. Hoppas jag kan somna lätt även fast Elias inte är här, jag somnar jämt lätt när Elias ligger bredvid, annars har jag svårt att somna. Han gör mig lugn den mannen :) så kär :) <3



I torsdags följde jag med Elias ner på gymmet :)







Igår

Igår var det första maj, och 1 maj var min och Elias årsdag :) vi blev tillsammans 1 maj 2008 :)



Vi tog nya foton dagen till ära ;)

RSS 2.0