Han förstår

Min lilla pojke förstår när det är något fel på mig, när jag inte mår bra.. Nu när vi la oss i sängen brukar han lägga sig på min tröja nere vid fotändan i början, men han kom direkt upp på mitt bröst och la sig ner och började kurra.. Han kan inte lösa mina problem, men underbart hur djur kan märka sånt här, visst denna gång såg han väl tårarna kanske, men ändå..
Känner mig ensammast i världen..





Korven







Blöh

Usch, har haft ont i huvudet sen jag slog i bakhuvudet i tisdags.. Sen är det sjukt jobbigt att gå på diet när man inte har någon som stöttar en.. Behöver ha någon som stöttar en och ger en tips och råd för att orka kämpa med dieten..

Blöh sämst..



Tragiskt

Tyvärr så stämmer denna text (på bilden) så bra in på verkligheten.. Arbetsgivare tittar nästan mest på att man har mycket erfarenhet ist för om man är duktig i det man gör. 

De säger att de vill ha in unga i arbete men ändå ska man ha erfarenhet.. Hur hade arbetsgivare tänkt att ungdomar som tar studenten ska kunna få något jobb om man måste ha erfarenhet?




Sluta googla!!

Ja jag måste nog sluta googla om att slå i bakhuvudet.. Blir bara mer och mer orolig..

Tänkte iaf dela med mig lite vad jag har hittat och detta första stämmer in riktigt bra på mig och massa annat stämmer in bra också som jag läser..

"Man brukar bli trött och dåsig när man har hjärnskakning."


"Fall med slag mot bakhuvudet är farligt, mycket farligt.

Jag skall berätta om en bekant, en kvinna ifrån Västerbotten som var ute tillsammans med en syster i skogen för att plocka lingon.

Av någon anledning ramlade hon baklänges och slog bakhuvudet i en liten sten som stack upp. Kvinnan blev lite yr men steg up och vill gå hem, hon mådde dåligt sa hon. Väl hemkommen så lade hon sig på en säng och somnade, efter ett par timmar kom hennes make och skulle väcka henne men fick henne inte att vakna.

Hon var medvetslös så ambulans tillkallades för transport till Skellefteå sjukhus. Framme vid sjukhuset konstaterades att hon fått en blödning på hjärnbarken, iltransport till Umeå Universitetssjukhus blev det.

Efter två månader vaknade kvinnan upp men kunde då inte tala, hon var förlamad i nedre delen av kroppen och skulle så förbli enligt läkarna. 2,5 år efter olyckan i skogen har hon fått tillbaka talet men minns inte hur man gör när man läser, hon kunde inte läsa.

Fyra år efter så hade hon lärt sig att hjälpligt stava sej igenom ett ord och så har det fortsatt.

Idag sitter hon i rullstol, är helt förlamad i nedre delen av kroppen med inga utsikter att bli bättre. Denna tragiska olycka hände för c:a 30 år sedan, men hade hon åkt direkt till sjukhuset och fått hjälp så hade utsikterna att hon riskerade att bli lam blivit mycket bättre.

Därför ryser jag när någon talar om att de slagit sej i bakhuvudet, jag vet vilka konsekvenser det kan få, därför skall du vara försiktig med sådana skador"


"När huvudet utsätts för starkt yttre våld kan det i värsta fall orsaka blödningar innanför skallbenet i något av alla de blodkärl som finns i hjärnan. Extra utsatta är de blodkärl som ligger närmast skallbenet. Brister ett blodkärl ökar trycket kraftigt på hjärnvävnaden i anslutning till blödningenEftersom det kan vara svårt att avgöra hur stort blodflödet blir från det brustna blodkärlet kan blödningen nå kritiska nivåer vid olika tidpunkter efter skadan."






Uppvärmningströjor

Tänkte bara in här och visa våra nya uppvärmningströjor! Haha rosa, bara för att en i vårat lag älskar rosa, men inte så farlig rosa faktiskt ;) men brukar inte ha rosa på mig, men de var sköna iaf :)




 

Träningsmatch

Idag hade vi träningsmatch mot Borlänge ist träning, gick väl sisådär.. Förlorade tyvärr, men de ligger i div 2 och vi i div 3..

Kul att man fick en knuff med raka armar när jag skulle plocka upp bollen och föll bakåt och slog i bakhuvudet i golvet.. Blev riktigt yr och såg suddigt väldigt länge.. Fortfarande ont i huvudet och känner mig konstigt trött..
Får väl typ hålla tummarna att man vaknar imorgon, sånt händer tyvärr, att man slår i huvudet och inte tror att det är allvarligt och så vaknar de inte sen..

Just nu vill jag bara ligga i någons famn och mysa och somna, så mår jag just nu..
Nej hoppa in i duschen och lägga sig i en renbäddad säng.. Hoppas man mår bättre imorgon, och så kör man diet på det, toppen!


(Gammal bild)

Städat

Idag passade jag på att städa lite hemma, kände att jag iaf behövde dammsuga.. Visst det blev väl lite skillnad men inte så mycket skillnad eftersom jag tydligen städar för ofta. Så mig är det bra att bo ihop med, för när det blir lite stökigt så börjar jag städa för annars mår jag dåligt ;)


Första bilden är förebilden när jag tyckte att det var stökigt, haha är nog något fel på mig ;)


Nu är Ice trött, för han var vaken hela tiden när jag städade eftersom han vill vara runt mig hela tiden.

Ny sovplats

Tror min lilla pojk gillar att sova på barstolarna, han hittar nya sovplatser hela tiden och kan somna när som helst och var som helst, (like you!).

Dock så vaknade han när jag började röra på mig i soffan och gick mot honom.
Han brukar alltid vakna när jag rör på mig och springa efter mig, dock inte i lördags, då struntade han i mig typ.






Varför?

Helt seriöst, detta stod i avesta tidningen, har de ingenting att skriva om eller? Tanke på att det var inte mycket att skriva om. 

En mening i rubriken, en mening i underrubriken och en mening i själva texten och det var inte långa meningar och det var ungefär samma mening bara att de skrev det på olika sätt.
Nej skärp er media, skriv om något vettigt. Detta är bara pinsamt.
Plus att de har glömt ett E i första ordet på underrubriken.. Jag tänker, om man skriver såhär lite då kan man väl ändå skriva rätt och inte glömma någon bokstav.

Reklamen är till och med större än själva "nyheten".






Solig fredag

Precis skjutsat pappa till whiskyprovningen och kunde behålla bilen till imorgon, inte för att jag ska åka någonstans men alltid skönt att kunna ha bilen hos mig ;) och alltid roligt att köra bil :) blir väl en hemmakväll som vanligt med Ice ikväll och titta på film typ :)

Bilder på mig från idag för en gångs skull ;)



Haha titta i solen på golvet, där går Ice ;)


Det är mammas pojk så klart han ska vara med när jag knäpper kort ;)

Mys imorse

Imorse ville inte Ice gå upp, (vill han typ ingen morgon) så han la sig och krama om min arm när jag försökte väcka honom! Han är för söt :)





Tittut




Vaken och busig

Haha typ enda bilden jag har när han är vaken och på bushumör, händer ganska sällan ;)




Morgontrött kille

Imorse ville verkligen inte min lilla prins gå upp, vi gick upp och kissade, sen ville han sova vidare så han la sig såhär ;)



Sen tycker han om att hålla i min hand eller hålla om mig när han ska sova ;)
Han håller om min tumme här ;)






"Hålla om mamma"

Hihi sötast misse! La mig i sängen och pratade i telefon, då kommer Ice och lägger sig vid mitt ben och lägger tassen om mitt ben :) kan man vara sötare! Ibland så kramar han om ännu mer ;)







Busat

Idag kom min bror och hans tjej Emelie och mamma förbi för de (Emelie) ville leka med Ice :) de busade en stund och när de gick så var Ice så trött, han la sig i famnen på mig och somnade.

Men han hann somna innan han la ner huvudet, då är man bra trött ;)




Mc-tur

Igår blev det en mc-tur, satt bakom såklart :)

Åkte till fiket i Torsång och sen åkte vi tillbaka, blev sammanlagt 14 mil fast 12 för mig.
I början blev det lite övningar, delvis för att jag skulle veta hur jag skulle bli skjusad på rätt sätt så att det underlättar för föraren.


Bild när Elias tränar lite.

Trött?

Skulle testa hur trött min lilla pojk och hur djupt han sov, så satte dit en hårsnodd på hans svans och ett av hans bakben, han vaknade inte ens ;)

Ikväll blir det andra handbollsträningen för i år :) idag kommer våra 2 nygamla tränare ner. Vi har haft båda tränarna, men inte samtidigt. Ena tränaren hade vi när jag precis började spela med damerna och vi spelade i div 1 :)
Den andra tränaren hade vi lite senare, var väl i div 3 då tror jag.


Inatt drömde jag återigen att jag var gravid med en viss person, var så mysig dröm. Synd att det bara var en dröm och att min telefon ringde och väckte mig ur min dröm, annars hade jag föralltid kunnat legat och sovit för att få ha kvar den drömmen



Haha kunde till och med linda 2 varv ;)

Förbjudet område

Ja.. Det är vad balkongen är, ett förbjudet område för mig enligt Ice. Direkt när jag går ut där, även fast han håller på att busa med alla sina leksaker så ska han ändå sitta och skrika innanför fönstret och försöka ta sig ut till mig, han sitter aldrig och försöker ta sig ut annars.





Igår

Igår tränade jag handboll i shorts (alltså seriöst) på första gången på 3 år :)

Var riktigt roligt, men när jag kom hem och hade duschat hade jag en liten kille som hade saknat mig och la sig på mig direkt när jag kom ut ur duschen, hihi att han saknar mig fast jag bara varit borta 2 timmar ;)





Följer mig varje steg jag tar

Någon herre kan inte vara själv här hemma, eller jo när han busar själv. Men när jag lämnar rummet och går från honom en kort stund bara så kommer han springandes. Såhär la han sig igår på mig när jag gick ifrån honom.




Bild från i lördags




Typ



Fast skulle vilja skaffa en familj också

Trötta

Nu är både jag och min lillpojke trötta, det är kanske ingen chock att han är trött men jag är sjukt trött ;)

Han sover i mitt knä nu och jag håller på att somna jag med..
Borde väl ta och äta någonting idag, glömde äta frukost imorse och har inte ätit någon mat, lär ju ladda upp inför imorgon när det blir fest och sen torp :)

Trött tjej!


Trött pojke!

Hihi

Var ut igår och tog en drink och då fick min fina prins vara själv i ca 4 timmar och han blev så glad när jag kom hem :)

Nu hela natten har han legat bredvid mig (som han brukar göra) och nu imorse la han sig i famnen och gosade och sen la han sig såhär som på bilden ;)
Sötaste har saknat mig :)





Vaccinerad

Idag var jag iväg till veterinären i Hedemora med min lilla prins! Han var så sjukt duktig, så stolt "mamma" :)
Han skulle vaccineras mot kattpest och kattsnuva :) han fick en spruta i nacken och han märkte inte ens någonting ;)





Garfield

Haha jag och Ice sitter och tittar på Gustaf på tv och den filmen vad extra intressant ;)







Världen nu förtiden




RSS 2.0