Same shit



Det här är exakt samma sak som när killar våldtar tjejer och inte blir dömda eftersom hon inte har sagt nej tillräckligt många gånger..

Haha


Haha alltså jag skrattade sjukt mycket när jag såg denna bild.. Och sen kom tanken "men vem tar detta kort? Och varför hjälper inte denna person han som blir jagad?".. Men sjukt rolig bild och skrivit på bilden :)

Vet att det blir tråkigt när jag bara lägger upp roliga bilder, men jag gör det bara för att jag inte vet vad jag ska skriva om.. Och på helger brukar inte jag ha så mycket tid till att blogga, så därför tidinställer jag många inlägg på helgerna :)

Rihanna




Dumb




69




Svengelska




Haha Justin!




Trötttttt

Ja usch vad trött jag är..
Igår var vi i Falun till 17.30, träffade älskling en kortis sen hem och byta om snabbt och sedan ner till hallen på träning till 22.00..
Upp 06.30 idag och var i Falun till 15.30 ungefär.. Direkt till Borlänge för att först snabbt kolla i affärer, köpte två tröjor för 35kr/st och en halsduk för 29kr/st, fyyyynd ;)
Sen drog jag till ikea för att pappa bad mig köpa vitrindörrar till han, så gick runt i ikea en snabbis.. Köpte också pluttar till hans hyllor och örngott till mig själv :)
Var in på dollarstore och handlade lite också.. Träffade älskling en kortis idag igen :)
Åkte hem och lämnade sakerna hos pappa, och var hemma vid 22.00....
Roligt att veta mina hemska dagar va!?;) förutom att jag träffade Elias, det var mysigt :)

Nu ligger jag i sängen helt utslagen med värmemadrassen såklart :) galet skönt! Imorgon ska jag sova ut, förhoppningsvis :)




Dag 1/2

Blööööh.. Nu är campusdagarna i Falun här igen.. Två dagar också.
Började 09.30 idag och håller på till 17.30 :/ förhoppningsvis kan vi sluta tidigare annars kommer jag vara helt död när jag ska träna senare ikväll..

Känner bara att dessa dagar är för att lärarna ska tvinga en till Falun fast vi pluggar på distans.. De vill visa att de har makten! Värdelösa högskolan Dalarna. Om jag inte hade velat plugga på distans hade jag lätt bytt studieort, för högskolan Dalarna i Falun är sämst på allt verkligen.. Plus att när man väl kommer hit så hittar man ingenstans eftersom de har inte skyltat, och anledningen enligt de är att "men vi hittar och eleverna som går här hittar".. BS!!! För när man frågar lärarna vart vissa salar är så får man svaret "vet inte, kolla på kartan", likadant eleverna som går på campus, de vet inte heller vart något är.. Kasst!




Yeeeey

Wooohooo nu börjar det igen!
Även om ni säger att ni hatar dessa så vet ni ändå att vi behöver såna här puckon på tv, så vi blir roade på måndagskvällarna ;)




Kaaaaos

Ja.. Det är det enda ordet som förklarar mitt hår , speciellt på vintern.. 
Behöver klippa mig och vill blondera mig mer! Får väl bli i framtiden någon gång.. Synd att frisörer är så sjuuuukt dyra..






Så jag!




Oh ja




Haha hundar




Kärlek

Älskar dig Elias! ♥️




Mjoo

Synd att inte alla känner som denna katt när någon dissar en sådär;P
Men ja vill man bara fortsätta och fortsätta försöka prata med en person som dissar en får man skylla sig själv att man inte förstår dissen ;)





Alkohol eller inte!?




Yepp!




London baby




Well yeeeah!




Mjaaaau




Egna biffar

Känner mig faktiskt duktig idag.
Har haft seminarium på förmiddagen, lagat både korvstroganoff (8 portioner), sen lagade jag egengjorda färsbiffar också från grund, blev ganska många (många fler än bilden) ;) plus att jag har hunnit gå till biblioteket och handlat efter det ;) OCH jag har hunnit sova en liten stund i soffan ;)
Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen :)
Använde min nya stekpanna idag för första gången, som jag fick av Elias i julklapp.. Sjukt bra den är, yeeey glad tjej ;)




Grumpy cat




Tänk på den!




Hmm

Jadu.. Om man visste vad folk tänker så skulle det vara enkelt, i'm just saying!

Har inte så mycket mer att säga nu, köpte dock nya kuddar till soffan idag, sjuuuukt mysiga ;)




Underbar helg

Haft en underbar helg med älskling :)
Började med att sola medans Elias gymmade :) på kvällen bastade vi, sjukt nice :)
Då var man riktigt avslappnad och kunde sedan sova gott ;)
Lördagen var Elias så hemlighetsfull med ;) han sa att vi skulle göra saker som både var roligt och tråkigt för mig..
Började med att vi åkte hans nya skoter, vi åkte ner till hans jobb med den bara eftersom det inte är den bästa snön. Väl där så skulle han fixa den, så var där i ca 3 timmar.. Det var det tråkiga.. 
Sen kom det roliga, jag fick prova att köra skoter för första gången i mitt liv ;) hihi det var riktigt roligt, dock så vågade inte jag köra mer än typ 40 km/h, det var fort nog ;) 
Sen skjutsade Elias mig på skotern, vi åkte i nerförsbacke, vad det pirrade i magen och väldigt fort gick det.. Fortare än vad jag körde när jag var själv ;)
Passade också på att hälsa på hans föräldrar och farmor och farfar :)

Söndagen spenderades mest med att hjälpa Elias mormor med massa saker, fick dock mat och fika hos henne :)

Och imorgon börjar en ny kurs, bara att försöka ladda om alla batterier ;) blir dock bara att vara i Falun i 2 dagar denna kurs, och de campusdagarna är i början av kursen :)




Svenskan är skum




Åh hihi

Just nu är jag riktigt glad och lättad!
Kommer att få läsa en kurs som börjar på måndag som jag inte trodde att jag skulle få läsa :D svårt att förklara hur glad jag blev när programansvarig ringde nyss och sa det! Så kommer få csn enda till sommaren nu, galet skönt :D



Känner för ett glädjehopp ;)



Just precis!

Kanske har lagt upp denna bild förut, men det är så sjukt sant!
Tänk på det alla!





Haha

Haha denna bild är så rolig, roligare ju mer man kollar på den ;)




Så mig

Hahah detta är så typiskt när man slår i bordskanten!




Bra ljud

Hahaha, satt och kollade på em i handboll idag. Då helt plötsligt hörde jag någonting i mitt hörn, som är till höger om mig när jag sitter i soffan.. Jag kollar dit men skakar bara på huvudet. Hörde det där ljudet flera gånger, tills jag fattade att det var på tvn, att det var publiken som gjorde något ljud.. Haha bäst ljud man har, även fast det är en soundbar utan en baslåda ;)
Jag hör ljud på tv som jag inte har hört förut ;)




Lala




Lovlie




Årsdagen

Hade en underbar årsdag med hjärtat.

Lite ostadig helg, men som slutade bra ändå :) 
Iaf, årsdagen började med att gå i 1 timme på morgonen före frukost, sedan gick vi ner till hallen och kollade på när mitt lag mötte Sundsvall :) de vann ;)
Vi gick sedan till Kungsgatan 4 och åt :) älskling åt en black and white utan kolhydrater och jag åt en plankstek med fläskfilé ;) namnamnam :) 
Därefter gick vi och handlade lite eftersom älskling behövde handla så att vi kunde laga lite mat till han som han kunde ha idag :) 
Gick ut och gick 1 timme efter vi hade myst i soffan och lagat mat! Efter det blev det lite mer mys och sen behövde han åka hem :/

Min mat :)



True words




Morgonhumor




1 år!

Vi började om, vi startade på nytt.. Vi har nu varit tillsammans i 1 år efter nystarten :) jag älskar dig Elias något så oerhört mycket, jag kan inte beskriva! ♥️
Egentligen har vi varit tillsammans i lite över 4 år sammanlagt :)♥️




Oh ja




Mhm




Fu!

Så känner jag just nu.. Jag borde inte känna det om mig själv, men det är inte mitt eget fel att jag känner så.. Om man har folk runt omkring sig som trycker ner en för att man älskar kärleken så känner man sig värdelös och kass..
Jag vet att du tycker att det är mitt fel att jag känner mig så, men nej det är inte för att jag är "för känslig", detta är ditt fel, rakt igenom. Så försök inte att komma och trycka ner mig ännu mer och säga att det är fel på mig och att det är därför jag typ inte har sovit inatt och att det svider i mina ögon..
FUCK YOU!
Trodde du verkligen menade när du sa att vi skulle ha ett bra år och att du älskade mig.. Det visar du ju verkligen inte nu, nu visar du motsatsen.




!




Hmm

Man kan ju alltid hoppas att det skulle vara en bra grej.. Men det är det väl inte :( Fuck this, så jävla ledsen just nu..




Men ja!




Stuvade morötter

Kanske ser äckligt ut på bilden.
Men ska försöka trappa ner på kolhydrater (jag som älskar pasta), får se hur det kommer att gå ;)
Men därför gjorde jag fläskkotlett med stuvade morötter idag, ist för potatis :)
Det blev faktiskt riktigt gott ;)




Hejdå

Hörs då! Vill så gärna dra från detta klimat, vi har inte ens en riktig vinter :/




Blööööh :(

Åh.. Det är typ 5 timmar sen jag åkte hem till Avesta igen från Hedemora, och jag saknar redan Elias :( jobbigt att vänta enda till fredag innan vi får träffas :( och så ska jag sova själv också.. Hoppas veckan går fort! 




Sanningens ord!




Grumpy cat :D




True!!!!




So?

Åh skulle vilja ha mer läsare, hur ska jag fixa det? Känns så värdelöst att blogga så mycket med så få läsare! :/




Så kommer det bli

Haha ja så kommer det verkligen bli när jag och Elias skaffar barn i framtiden ;)




Wow




Woop woop

Yeeey bokat och klart :) blir London igen :)
Får se om jag tar en till sån här bild som jag tog förra gången vi var där :)
Denna gång blir det med pappa och två av mina bröder :)




Sorgligt :(




Nyårsafton

Här kommer lite bilder från nyårsafton :)

Här är jag och min gammelmormor, som fyllde 90år på nyårsafton. Så vi firade henne och åt smörgåstårta :) namnam :)


Efter firandet så åkte jag och Elias hem till pappa, för vi skulle bli bjudna på trerätters :) sjukt gott, förrätt var egengjorda vitlöksbröd, varmrätt var som på bilden, alltså oxfilé och potatisgratäng, efterrätten var typ kladdkaka med grädde, nötter och någon blåbärssås :) sjuuuukt gott och mättande :)

Vi åkte sedan hem till mig och satt lite i baren och drack innan vi drog till Viktoria och festade över 12-slaget :)


Drack cava på 12-slaget :) gott ;) 
Hade riktigt bra nyår i år :) bra avslut på 2013 och helt underbar början på 2014 ;) jag och älskling har bara legat i sängen och soffan idag , helt underbar nyårsdag idag :)♥️



Illa




Haha true




Hm!?




Nytt år!

Gott nytt år på er alla!
Hoppas alla får ett toppen år nu! :)
Och jag ska försöka hålla i uppdateringarna under året, men då vill jag ha fler läsare också ;) så tipsa tipsa och följ mig på bloggen :)

För mig har 2013 varit ett bra år, Elias gjorde året till toppen ;D ♥️