Man har haft roligare dagar




Match idag

Idag var det match, mot serieledarna :)
Och vi VANN :D
Sjukt roligt att vinna mot serieledarna när vi själva låg typ på 6:e eller 7:e plats ;) nu hamnade vi på delad fjärde plats tror jag :)



Efter matchen, 20-17.

De hade lite mer att spela om, för de låg på en delad förstaplats. Sen underskattade de oss tror jag, eftersom vi förlorade med 22-10 sist vi mötte de.

Morgonmys har guld i mun




Sluta glo?

Var nyss till Hemköp, och folk tittade ovanligt mycket på mig idag.. Hmm jag började fundera om jag hade något i ansiktet, eftersom de tittade på mitt huvud.. Tittade mig direkt i spegeln när jag kom hem, men tycker jag ser ut som vanligt.. 

Kul info en sådan här lördag i slutet av februari.



Såhär ser jag ut, inget ovanligt.. Aja..

Vänner igen




Blåmärke

Såhär ser man ut efter vi övar på försvar på handbollen. (Vi ska gå rakt på och den andra ska trycka tillbaka).

Har inget mer intressant att skriva om, så det här får ni sålänge.

Match på söndag iaf, hemmamatch mot serieledarna. Spännande ;)





Trött mitt i leken

Kanske ser sjukt konstigt ut.. Men ska säga er en sak, detta är inte konstigt för denna snubbe. Det hör till vardagen för honom att somna mitt i leken. 

Har aldrig sagt att han är normal dock ;)





Nere..

Förlåt om inläggen är tråkiga nu.. Men jag mår inte jättebra om jag ska vara helt ärlig. Det har hänt saker tätt in på varandra nu som gör att man verkligen tittar upp ur sin gråa vardag. Livet är skört.. Man vet aldrig vad som händer.
Man har insett det förut men man inser det mer och mer ju fler saker som händer, att man ska ta till vara på alla i sitt liv och alla som bryr sig om att finnas i ens liv. Det är inte pengar, utbildning, jobb osv som betyder något i slutändan. Det är vilka som finns där för en när det blir tufft eller när man ligger på dödsbädden osv. Nej ska sluta skriva, blir bara deprimerad.

Kom ihåg bara en sak, ta tillvara på de som finns i ditt liv och de som verkligen bryr sig. Kom inte med ursäkter som att ni inte har tid eller likande, det finns alltid tid. Ni kommer ångra er sen annars om ni tex prioriterade att städa framför att träffa en vän som bryr sig.


Min lilla prins som älskar när jag öppnar dörren till sovrummet.

Mammas surikat






Hatar som sagt att vara singel..




Sovit..

Sovit i hur många timmar som helst i soffan, både Ice och jag.. Ändå är man inte utvilad.. Även fast han har legat bredvid mig hela tiden så saknade väl han mig när han sov, så toabesöket kan bli länge när han ska sitta i knä.




Nu har han lagt sig också..



En sådan här dag/månad...




Kan allt bara stanna upp?




Lockar

Varning för ointressant inlägg!


Man har i-landsproblem när man har dessa lockar på bilden när man inte har borstat håret på hela dagen. Men sen när man borstar håret (lär ju borsta håret om man ska visas bland folk) försvinner dessa lockar och håret blir bara stort och fluffigt.

En annan sak, har inte jättestor lust att blogga nu. Har hänt en sak i min väns liv som påverkar mig riktigt mycket också. Så är inte superglad och pepp på att blogga.





Nya skor

Beställde ett par skor typ förra veckan, det var rent spontantköp.. Men när jag fick de blev jag sjukt nöjd iaf ;)
Vet inte varför jag beställde ett par skor, behöver inte några skor, men kan alltid vara kul med något nytt och paket i brevlådan ;)




Orka-borsta-håret-dag idag




Match idag

Axeln är fortfarande ur funktion, men satt med på bänken på matchen idag ändå. Vinst med 35-22 iaf :)

Nya overallerna har kommit iaf, skönt att byxorna passade bra för en gångs skull.





Alfons




Sovit sämst

Usch vad dåligt jag har sovit inatt.. Inte kunnat sova hur jag vill och haft asont hela natten.. Skulle kanske ha tagit smärtstillande innan jag gick och la mig, men folk som känner mig vet att det är inte likt mig att ta tabletter för smärta och så.. Undviker helst det.

Min lilla pojk är också trött nu, och det ser ut som på han när han är vaken att han vet att jag har ont. Han ser fundersam ut när han tittar på mig.

Såhär sover han just nu iaf, lutandes mot mitt ben.




J*vla axelf*n!!!




Känslan..




Vill så gärna berätta




Min vardag




Uttråkad?

Tror att jag har en uttråkad misse när jag ligger och drar mig i sängen på morgonen. 





Träna bort semlan

Nu blir det iväg och träna bort semlan jag åt idag på fettisdagen ;)




Känslan idag, eller jämt..




Match igår

Igår var det bortamatch i Uppsala.

Kom hem med en vinst, 19-18. Härligt med en vinst :D





Nyheter

Idag har jag gjort en riktigt spännande sak, men håller det hemligt till typ april ;) ska bli sjuuuukt kul och blir hur bra som helst tror jag :)





Typ




Leka i solen






Ibland funderar man..

Vad gör han? Det är ofta en fråga jag ställer till mig själv. En annan fråga jag tänker är Vad tänker han?





2 timmar

Helt sjukt.. De som känner mig vet att jag har svårt att somna när jag sover själv och ta en tupplur i soffan är näst intill omöjligt för mig.. 

Men nu har jag börjat somna i soffan vid 5-6 tiden.. Som nyss somnade jag vid 5 och vaknade vid 7, sov 2 timmar i soffan..

Vad är fel? Jag känner min kropp och det är helt klart något fel när jag somnar och sover så länge i soffan.

Enda gången jag somnar i soffan och sover där länge är när jag är bakis, men enbart då.


Här har ni en till som också bara sover. Nu i 2 timmar när jag sov i soffan låg han i knät på mig och sov hela tiden också.



Lovlieee eBay

Jag borde inte få använda eBay mer, shoppar för mycket där. Men kan inte låta bli när det är så billigt ;)

Fick iaf hem två nya skal idag, ett är till mig och ett är till pappa. 

Detta är till pappa. Det är han som knäppte denna bild i London och tänkte därför att det kan vara kul att ha för han. Dock vet han inte om att jag skickade efter detta ;)




Det skalet jag beställde till mig är också taget i London av pappa. Dock är det en bild på mig när jag fotograferar, tyckte bilden blev häftig på något sätt.




En sån här dag..




Nytt skal

Fick ett nytt skal idag som jag har beställt från eBay :) riktigt fint blev det :) och som vanligt var skalet sjukt billigt, kommer inte ihåg exakt, men mellan 5-15 kr har jag för mig och då fick jag mitt egna foto på skalet :D





Ny del i köket

Sådär nu är äntligen denna del i köket klar :) bara lite småfix kvar :)

Skönt att äntligen ha en dörr till soptunnan ;) 





RSS 2.0