När ska jag lära mig att gå?

Hmm.. Jag kan verkligen inte gå, borde ta en gåkurs.. Jämt när jag går ute så snubblar jag, och det är ännu värre på vintern..
Men till saken, jag skulle tvätta här om dagen och när jag skulle ta mina två tvättlådor så gick jag rakt in i dörrkarmen till sovrummet så jag får galet ont i handen, plus att jag får ett sår på fingret.. Alltså vet inte vad jag ska säga, det är typiskt mig..

Såret ser ut sådär nu.. 


Kul info va ;)

Grillat

Idag blev jag och Elias bjudna hem till pappa på grillat :) gott :D
Igår var jag och älsklingen till några som rensade deras vind och sålde allt för 20kr st. Så Elias skulle kolla om de hade pjäxor åt han, slutade med att han kom därifrån med två konsoler till play station tror jag och jag kom därifrån med pjäxor ;) haha äh 20kr för ett par bra pjäxor är inga pengar ;)

Mina "nya" pjäxor :)


Grillat hos pappa :)


Efterrätt hos pappa :)




29 augusti

Här kommer lite bilder från 29 augusti 2009 ;)
 
 
haha jag rakade av Elias hår då och var lite rolig ;)
 

Så känner jag


Jadu sådär känner jag på Facebook, folk tjatar så sjukt mycket om att de inte ska rösta på sd.. Men jaaaa okej då vet vi, förstår bara inte varför vi ska veta vad du inte ska rösta på för parti.




Torsdag

Idag har jag bara tagit tag i lite nödvändigt som jag inte har kunnat göra när jag "bodde" hos älsklingen. Som har med skolan att göra och handla osv.. Dock har jag inte orkat/hunnit med att städa.. Får göra det imorgon när jag ändå har tvättid :) var ner till träningen idag också :) åh vad jag saknar handbollen, när man är där glömmer man allting, man mår bara bra :) ja alltså jag mår bra annars också, speciellt när jag är med Elias.. Men de som håller på med en lagsport vet vad jag menar :)
Var ner till min sjukgymnast idag också, han töjde så mycket så det gjorde galet ont.. Men vill jag sluta bli stel och bli bra så får jag lida helt enkelt :)

Lagade lite stuvade makaroner och korv idag :)

Påväg ner till träningen :) jag var inte med på träningen, för får inte börja med kontaktsport än.. Men får springa och sånt, men på handbollen är det lite svårt att bara vara med på att springa.




Åååh älskade boll och klister!

Knäppte lite bilder till våran instagramsida :) om ni vill följa oss genom säsongen är det bara att följa abhfdam :)






Såhär blev jag tejpad denna gång hos sjukgymnasten :)

28 augusti

TBT!
 
Bild från 28 Augusti 2009, i skolan!
 
 
Bild från 28 augusti 2009, den kvällen åkte vi cab och gick in på krogen. Jag var inte 18 där, men jag smög in på krogen ändå ;) haha jag hade mjukisbyxor på mig eftersom det inte var planerat att gå in på krogen för mig och Elias (för jag var bara 17). Så nu vet ni, jag var 17 år och hade mjukisbyxor när jag gick in på krogen för första gången ;)
 
 
 

Hemma

Nu är jag hemma igen, i Avesta.. Själv... Saknade mitt hem här, men nu när jag väl är hemma så saknar jag älsklingen så sjukt mycket! Blä.. Visst det är inte långt tills fredag när han kommer hit, men nu när vi har "bott ihop" i typ 1,5-2 veckor så blir man van att träffas varje dag.. Är van att få en puss och bli väckt vid typ halv 7 varje morgon för att då kommer han hem från jobbet.. Nej nu ska jag sluta klaga om hur mycket jag saknar min älskade underbara pojkvän och ta och försöka sova ist. Godnatt på er!






Soffläge

Ligger hos älsklingen i soffan och kollar på paradise hotel :) Elias har åkt iväg till jobbet och jobbar natt :/ drack nyss lite varm oboy, så blev lite varmare i kroppen! Skönt att man har sån här gosig tröja när älsklingen vill ha fönstrena öppna hela natten.. Köpt på Ullared :) aja nu börjar det, godnatt till alla er som ska sova nu :)




Saker man borde tänka på





Smartast!!!!




Att man inte har tänkt på detta!





Fika

Var som sagt och fikade hos Elias föräldrar idag för hans lillasyster Diana fyllde 18 år idag :) man är fortfarande sjukt äckligt mätt efter all mat och fika som vi har ätit :) ska nog kolla på Morgan och Ola-Conny som jag missade idag sen sova och längta tills älsklingen kommer hem imorgon bitti :)




Denna är så sjuuuuukt god :) och äntligen fick jag receptet på den, har typ väntat i några år på detta recept, men antingen har jag glömt bort eller så har Elias mamma glömt bort det! Meeeeen nuuuuusåååå har jag det ;)

Thaimat

Idag åkte vi till Borlänge för att äta thaimat eftersom Elias yngsta syster fyller 18 år! Det var buffé, de wokade all mat framför oss, sjukt nice ;) det var riktigt gott :)
Nu tar vi det lite lugnt, sen ska vi till älsklings familj för att fika tårta osv :) blir gott :)

Outfiten idag :)


Fick en liten förrätt ;)

Portion 1 :)


Portion 2 ;)


efterrätt på restaurangen :)

Hahaha orka hundar

Bilder på hundar som är sjukt roliga.. De är tagna i exakt rätt tillfälle ;) 







Söndag

Idag sov vi sjukt länge, älskling behövde väl sömn efter alla nätter han har jobbat och jag tog smärtstillande innan jag gick och la mig (för brukar ha asont i axeln på nätterna), så därför sov vi länge!
Vi tog det lugnt på morgonen sen åkte vi hem till mig för att jag hade glömt mina p-piller såklart.. Vi åt pizza efteråt och sen provsatt älskling en motorcykel som hans jobbarkompis äger :) sen tog vi det bara lugnt tills Elias började jobba, tyvärr tidigare än vanligt :( så då blev jag själv ikväll, har kollat på film och nu ska jag väl försöka sova snart.. Hoppas jag blir lite väckt av älskling med pussar när han kommer hem imorgon bitti, det är så mysigt :) aja godnatt på er om ni fortfarande är uppe :)




Stupid people




Haha

Haha här posar jag vs Elias ;) haha klockrent ;)





Chokladbollar

Idag tog jag och Elias äntligen tag i saken, vi har sagt flera veckor/månader att vi ska baka chokladbollar/negerbollar. Har inte smakat än, men blev säkert jättegoda :) 

Här har älsklingen rullat några stycken.. Blev totalt typ 26-28 stycken ;)

Jag kletade och gjorde smeten och älskling rullade de i pärlsocker :)



Sööööötast han är!
Du ska veta en sak, du bor i mitt huvud hyresfritt! :) <3

Bla...

Har inget att blogga om, jag är hos pojkvännen nu veckan också så gör inte så mycket här mer än umgås, lagar mat, handlar och går ut och går ibland.. Så finns inte så mycket att säga.
Tänkte iaf uppdatera er om denna himmel som jag såg nyss ;) häftigt ;)





Onsdag

Härlig dag idag!
Sov själv inatt, men älsklingen kom hem från jobbet vid halv 7 på morgonen typ så då slapp jag sova själv mer :)
Sen efter vi hade sovit till 12 typ så gymmade han och sen åkte vi hem till mig för att hämta lite saker (glömde såklart en sak) och så lånade jag lite böcker på biblioteket inför skolan börjar den 1/9 :/
Älsklingen överraskade mig med att bjuda mig på O'Learys :) bäst han är! 
Vi åkte sedan hem till han igen och gick ut och gick en sväng :)
Nu är han på jobbet och jag ska kolla på idol som vi missade idag! Sen ska jag sova och längta tills Elias kommer hem imorgon bitti :) åh jag är så kär!


Goooottt :D



Bild från när vi var ute och gick :)


Han ❤️

Detta är killen jag älskar mest, kan inte beskriva i ord hur mycket kärlek det finns till honom inom mig! Underbaraste skapelsen på jorden, älskar dig så enormt! ❤️











Haha Chandler!




Bilder sista delen

Här kommer sista delen av bilderna från släktträffen! Hade underbart med den härligaste släkten :)


Guiden pratade tyska under hela tiden!



Glasutställningen 



Glasutställningen 

Inte glas men häftigt ändå!

grillat som vi åt på lördagen :)

Man såg mig inne på Avesta art iaf ;)

Riktigt god mat som vi åt på fredagen :)

Helgen

Sry att jag inte har bloggat bra, har inte haft lust alls tyvärr.. Men är lite bättre nu och tänkte lägga upp en bild från Björn rosenström i lördags och bilder från festen före!

Sminkade mig enkelt :)



Blev bjuden på några cidrar och en rosa pantern :) jag som inte skulle dricka alls, men blev inte ens påverkad så :)




Björn rosenström :)


Nu ligger jag hos älsklingen och kollar på Morgan och Ola-Conny :) älskling sover lite för han ska jobba natt! Blir själv inatt :(





Bilder del 7


Kristina :)

Avesta art!





Kristina och Alexander gjorde musik på orgeln ;)




Spadarna och hinkarna ser normala ut härifrån..



Men de var inte så normala ;)


Tavla gjord av småsten!



Tavla gjord av godis!


Bilder del 6


Älskling kastar frisbee ;)



Alexander är nyfiken på när grabbarna kastar frisbee ;)

Mysiga släkten :)



Socialast?

Bus utanför Avesta art :)

Farbror Ralph leker med sitt barnbarn :)






Lördag

Idag har jag och älsklingen varit på hans jobb så han fick fixa bilen :) sen tog vi hans föräldrars hundar och gick ut och gick, det var uppskattat både av hundarna och av hans mamma ;)
Vi var ute lite mer än en timme, det var skönt. Var ner till sjön så de fick doppa tassarna lite, de ville inte bada.

Nu har jag nyligen tagit en dusch och ska börja fixa mig, för vi ska iväg på en förfest och sedan Björn rosenström i säterdalen :) (om det inte börjar regna).
Dock ska både jag och Elias vara nyktra, vi är för gamla för att dricka ;) haha nej men ingen av oss har något behov av att dricka så.
Nej nu ska jag börja sminka mig och platta håret :)
Ni får kanske mobilbilder sen från Björn rosenström :)

Haha älskling fick lura i Meli ;)




Bilder del 5

Fortsättning släktträff :)

Faster :)

Haha Elias tar emot Tobias :)

Chillar på bänken vid holmenbadet ;)

Holmenbadet :)

Lek och bus!

Kusin med dotter (min guddotter)

Kusinbarn Alexander :)

Kastar frisbee

Farbror Stefan :)




Bilder del 4

Fortsättning med bilder från släktträffen :)

Promenad i Avesta!

Kusinen med hennes son Alexander :)





Vid älven :)



Haha Mandie tränade lite ute ;)

Det gjorde faster Kicki med ;)

Mandies pojkvän tränade också ;)

Min sötnos tränade också ;)

Haha

Haha jag hatar egentligen nakenkatter, men denna var rolig ;)




Gym

Just nu i skrivande stund sitter jag på älsklingens gym och kollar när han gymmar! Snart är han klar, får se vad som sker idag!
Var hem en sväng idag också, för hade tid hos sjukgymnasten 8 imorse och sen skulle jag hämta lite grejer som jag inte tog med igår :) älsklingen var så snäll och underbar och skjutsade mig :)

Snart snart får jag också börja gymma med vikter och börja springa :D men har haft så ont de senaste dagarna i armen (typ obehag) men det är ju bara för att jag har börjat träna med gummiband och det tar rejält i armen/axeln.





Födelsedagsfirande

Igår var vi hos min kusin Elton som fyller 3 år! Fikade och busade lite! Min morbror Mathias hade köpt en kamera för att bara ta kort lite då och då, och han säger att han är så bra på att ta kort så han gav kameran till mig och sa att jag skulle ta kort och så får vi se om han är bra eller om jag är bättre än han, så skulle han jämnföra bilderna som han tog och de jag tog, haha han märkte att jag knäppte lite bättre bilder.. Men jag brukar ju knäppa kort och vet vilket ljus och vilken vinkel som är bäst :) men härlig att höra från en som är bra på allt att jag är bättre än han på något :)

Såhär såg jag ut på kalaset :)


Haha familjen tajkon är på g. Mathias råkade skicka upp en av Eltons leksaker upp i trädet så Mathias lurade i mamma att klättra upp och hämta den! Orkar inte berätta allt tok som hände då, men vi är inte normala iaf ;) mamma fick inte ner den, men till slut så fick Fredrika (Mathias sambo Mikaelas syster) ner den :)

Kameran som Mathias har köpt :)

Eftersom det inte var min kamera så kan ni inte få se bilderna som jag knäppte, men här är en som jag tog iaf :)
Elton sjunger i sin present som han fick, det var en elgitarr till också ;) han kanske ska bli som pappa sin (han sjunger och har sitt "band" tillsammans med Janne, four flavours heter de om ni vill söka på youtube)

Det var faktiskt en riktigt härlig kamera, skön att hålla i och blir bra bilder med den, bra kvalitet :) sen kunde man filma i hd också :)

Idag igen

Jag gjorde ganska mycket korvstoganoff, så hade mat till idag också :) plus en till måltid, bra att man vet hur man ska leva snålt, eftersom jag har gjort det under hela min studietid. 
Tänkte bara uppdatera er om vad jag åt idag, intressant va? ;)




Bilder del 3

Släktträff del 3




Guiden matade en av de ;)



Hallå där ;)



Rulla i sanden är kul ;)




Promenad runt broarna :)

Återbesök

Nu har jag fått en återbesökstid till Uppsala där jag opererades :) hoppas tiden går ihop med plugget bara :)
Hoppas han tycker att det har gått framåt iaf :)



Helt ärlig är jag lite nervös inför återbesöket, vet inte varför..

Rädsla

Haha kanske inte största rädslan, men nog är man rädd för detta ;)




Dricka vatten

Är detta sant!? Såg att en vän hade lagt upp detta på instagram, men stämmer det här? Isf ska jag nog börja dricka mer vatten ;)





Min åsikt

Ursäkta men hur kan man vilja se ut sådär, ja ni som har sådär tycker självklart det är snyggt det är därför ni har det antar jag.. Men wtf!!! Sådär stora töjningar kommer jag aldrig förstå mig på...

Btw bilden hittade jag på fb, så inte mitt fel om ni råkar känna denna människa. Jag själv har ingen aning om vem han är. Jag har inget emot folk som har såhär, tycker bara att det är extremt fult! 




Vädret igår

Såhär såg det ut innan allt regn kom, solen sken och det regnade .. Sen kom allt regn och sen regnade det lång tid.. Men skönt att det regnar så att skogsbranden får hjälp :)




Bilder del 2

Bilder från släktträffen 


Guide på engelska på visentparken!




Stooora djur!









Tittut 

De var duktiga på att kolla rakt in i kameran!





Inte för att skryta..

Jag tänkte såhär nu när jag har dåligt med pengar och försäkringskassan vägrar ge mig pengar utan att förhöra min arbetsgivare så rensade jag frysen för att få mat idag, hade falukorv där. Så gjorde enkel korvstoganoff :) men det blev riktigt gott faktiskt, för hade i en massa olika saker som jag hade hemma :) ser kanske inte så gott ut eller speciellt, men mycket smaker var det och det var gott :)





Släktträff bilder del 1

Här kommer några av bilderna från min systemkamera från släktträffen vi hade här i Avesta första helgen i augusti :)
Det kommer komma upp 10 bilder varje dag klockan 2 :)

Sötast pojkvän :)



Faster :)

Söt kusin ;)

Bror Niklas :)

Kusin Mandie med pojkvännen Tobias :)


Visenthuvud!

Kusin med barn! (Min guddotter i famnen) :)

Kristina mitt gudbarn :)

En visent!

Biodling!

R.I.P

Usch hemskt, vila i frid Robin Williams. Gud vad tragiskt. En fantastisk skådespelare!







Haha

Haha tänker bara på the big Bang theory ;)




Fuck you

Jag är så förbannad så jag knappt kan skriva ut det! Var hos försäkringskassan och de gjorde mig ännu argare än vad jag var innan.. Hahaha och så säger de att de är där för service, seriöst hon sa att hon var där för att ge service.. Då sprack den "goda" ytan på mig.. Då fick de höra ett och annat.. De sa att det har gått så lång tid för att de har "gjort allt vad de kan" för att få tag på min arbetsgivare och inte fått tag på den personen.. BUUULLLLSHIIIIIT!!! Det tror jag inte ett skit på! Jag sa exakt vad jag tycker om de och att andra tycker samma sak! Hon stod och ljög mig rakt upp i ansiktet!!! Hon sa att om de får tag på min arbetsgivare så kommer det ändå ta 14 dagar innan jag får pengar! Jävla idioter! Jag har väntat över 1 månad på pengar och nu ska jag få vänta ännu mer! Jag blir både arg och ledsen, hur fan ska jag kunna äta? Har inga pengar ju..




Helgen

Denna helg har varit underbar med mitt hjärta! Han åkte precis hem så nu får jag vara själv tills fredag då :( blä saknaden hoppar på mig redan nu :(
Var iaf och firade två kompisar i lördags, blev bara två glas vin för mig och inte krogen för mig och älsklingen! Vi gick hem när alla andra drog på krogen, så skönt faktiskt :)
Aja ska väl sova nu, godnatt alla :)

Wiiiie kolla min paprika, den första har kommit :) ser sjukt rolig ut dock ;)

Tog 2 bilder som en kompis tog på mig och Elias under festen :)

Du är mitt allt, bästa i mitt liv! ❤️

Jag säger då det




...




Månen

Igår var månen riktigt fin, svårt att få med på mobilens kamera bara.








Blinker




Beviset




Förnedringskassan

Förnedringskassan fick höra ett och annat av mig idag när jag skickade mail. De ska vara glada över att de inte svarar på telefon!! Jävla idioter det är som jobbar där! Nej nu ska jag lugna ner mig!!




Haha vad roligt




Blunda inte!

Ni som blundar för detta är med att dra ner Sverige i botten. Vi kommer inte ha kvar Sverige om det fortsätter som det gör nu!

http://www.friatider.se/sd-film-sl-r-mot-etablissemanget 


Orka hen...




Onsdag

Igår så åkte jag hem till pappa för att han skulle bjuda på grillat :) fick med mig en matlåda hem också :)

På kvällen drog jag till Viktoria och ingick med henne till typ 12 på natten :) hon fick födelsedagspresenter också :)
Nu har jag precis vaknat och ska gå upp och äta lite frukost sen tänkte jag handla och kolla lite på Elgiganten :) så ser min dag ut än så länge :)




Svart på vitt




Herregud

Nejdu jag finner inga ord! Det är helt sjukt de som stöttar tiggeri.. Fattar ni inte att det är en organisation som inte är fattiga.. Idioter, här har ni beviset. Och såhär är det med alla tiggare som är romer. Det finns självklart svenska uteliggare som tigger, men utländska tiggare är inte fattiga utan de har hem.




Mat

Är just nu hos pappa och blev bjuden på mat! Rester från när vi grillade i helgen :D gott :)




Då hade jag varit körd




Uppdatering om branden

Såhär stor är branden jämnfört med Sveriges tre största städer! Helt galet stor skogsbrand alltså.. Det luktar väldigt starkt och äckligt ute. Bra att man har ganska täta fönster och dörrar så inte all lukt kommer in!





Facebook




Brinner

Branden som startade i torsdags utanför Sala i skogen har nu börjat komma närmare här. Är nervös för att man ska få börja evakuera :S här är bilder på hur det har sett ut och ser ut på himlen idag i Avesta..












Läste precis att det har börjat brunnit i karbenning, inte alls långt från mig :S

Måndag

Idag har jag varit nere på vårdcentralen och träffat sjukgymnasten och blivit lite tejpad :) så nu känner jag mig stabil! Är typ 32-33 grader ute idag och det blåser galet varmt! Nu skulle man haft pool! Man känner inte att man blir äckligt svettig bara för att det blåser ute, men sitter ute på min balkong och där blåser det typ inget.. Men bäst att passa på att njuta nu när det är varmt, för snart kommer den äckliga kalla vintern och då kommer jag klaga!


Är tejpad på ryggen också dock.





Demokrati

Detta är tydligen svensk demokrati 2014...



Helgen

Igår var det ett stort askmoln över hela stan! Luktade skjukt äckligt. Det är för att det brinner i en skog i Sala, dvs inte långt härifrån..
Iaf så i fredags när släktingarna var här (därför jag har bloggat så dåligt, för de har varit här sen torsdags) var vi i visentparken :) härliga djur, vi hade guide på engelska för att de från Tyskland skulle förstå :) men stora och häftiga djur iaf :)


Efter vi hade varit i visentparken så drog vi hem och fikade lite och umgicks :) vi tog en promenad vid älvpromenaden också :)
På kvällen åt vi god mat och drack och umgicks tills sent på natten :)
Man var skapligt trött på lördagen när vi skulle äta frukost!
Goda grytan vi åt på fredagen :)

Fick "gåva" av Johnny (mitt kusinbarn) ;)

På lördagen drog vi till Avesta art och fick guide på tyska runt vid konsten :) vi fick se glasutställningen också :) efter Avesta art så fikade vi på mina pajer som jag gjorde och sen åkte endel av oss ut och badade i nävden :) satt och lekte med min guddotter i vattnet :) mysigt :)



Mitt gudbarn och hennes bror (dvs mina kusinbarn) spelade orgel vid Avesta art:)



Detta är gjort av stenar :O

Detta är gjort av godis :O


Uv-ljus ;)


Glasutställningen :)


Såhär såg solen ut för att askmolnet var över stan :S

Åt riktigt gott på lördagen, grillat ;)


Denna bild får avsluta detta långa inlägg.. Elias gick och la sig när tyskarna ska sova! 
Har haft det sjukt underbart med alla släktingar och det är synd att det gick så fort :/

Kommer lägga in fler bilder sen när jag har lagt över korten från kameran till datorn :)

Saknar

Elias åkte hem för typ 10 min sen.. Jag saknar han redan sjukt mycket. Just nu känns det riktigt långt tills fredag :(




Bilder sista delen

Här kommer sista delen av bilderna från min och pojkvännens resa :)


Utsikten på morgonen vid hamnen i Göteborg :)

Efter Liseberg drog vi till Ullared på natten, sov i bilen på parkeringen och sedan tog ett morgondopp för att tvätta oss :)






På morgonen var vi själva, men sen på eftermiddagen så var det fullt med folk :)


Gekås parkering!


Började regna när vi åkte från gekås till skara sommarland :)


Men fick en solnedgång ändå :)

Bästa pappan i världen lånade ut sin bil till oss eftersom den drar lite och det är kombi så vi kunde sova i den! :)


En härlig bild på mig och älsklingen får avsluta denna härliga resa :)

RSS 2.0