Juuuul!!

Tänkte uppdatera såhär mitt i natten innan jag ska sova, sjukt trött.
Haft en riktigt mysig och bra julafton :)
Har inte så mycket mer att säga nu, men god jul allesammans :)

Btw, en av julklapparna jag fick är den där golvlampan på bilden :) myyyys :)



Trött på detta!

Ja nu kommer väl vissa tycka "RASIST".. Men nej, jag är inte rasist, jag är bara emot de idioter som får komma in i vårat land och tro att de får göra exakt vad de vill utan att straffas.. För om de någon gång blir utvisade, då börjar folk i Sverige lägga sig i att denne person verkligen inte ska bli utvisad. Och det blir ännu mer liv om det är en familj som blir utvisad.. Då ska man börja engagera sig och skiva på protestlistor.
Ni som börjar skriva på sånt har aldrig tänkt att Sverige är för snälla, de skulle ALDRIG utvisa någon som är oskyldig och nästan aldrig de som är skyldiga heller.. Så anledningen till att de utvisar vissa är för att de har gjort något olagligt, antingen något brott här eller så har de inte kommit in i landet rätt.
Tänk på den kära vänner!!!

Visst, bo i Sverige, men uppför dig för fan! Om du kommer hit så ska du gå efter våra regler och traditioner. Eller om du inte vill fira tex jul, förstör fan inte våran för det!
För om vi hade åkt ner till tex Irak och gått i bikini, då hade vi blivit skjutna!!
Världen är sjuuuuk, Sverige är sjuuuuk!!

Tänker inte ens be om ursäkt över att jag har använt så aggressiva ord i detta inlägg, för jag står för varenda ord!

Måste också lägga upp detta som jag såg på Aftonbladet. Denna flicka säger att det är som att leva i ett fängelse att vara kurd! Eftersom hon blir misshandlad av sin bror och får inte göra vad hon själv vill.
Och det är såna personer, som säger till kvinnor vad de ska göra och misshandlar de om de gör "fel", det är exakt såna människor ni sjuka svenskar vill ha kvar i Sverige!
Braaaaa tänkt idioter!



Darling you're with me, always around me.
Only love, only love.
Darling you're with me forever and always.