Bästa pappa

Idag hade jag match mot Rimbo på hemmaplan, vinst med 42-12.

Efter matchen hade pappa med sig en matlåda med hemmagjord kinamat :D då slapp jag laga mat efter matchen idag, sjukt skönt! Bästa pappan!!


Halloween

Enda halloween liknande jag får i år är snapchat-filter ;P har match imorgon så kan inte gå ut idag.. eller kan kan jag väl, men vill inte vara nykter om jag klär ut mig och går ut på halloween ;)

Blir en lugn hemmakväll framför Så mycket bättre :)


Oops..


Ny matta

Idag blev det att köpa en ny matta :) blev faktiskt riktigt bra :)


Skrattade lite för mycket åt detta

Tror anledningen är för det är så sjukt sant! Haha kvällshumor på hög nivå känner jag!


Goa elever


7 år

Tänk att det har gått hela 7 år sedan du gick bort.. 7 år utan dig.. bästa!


Fin begravning

Var en fin begravning idag.. men jobbig såklart..


Begravning

Tredje begravningen för i år ska jag gå på idag.. kommer bli jobbigt att ta farväl av en människa som alltid har funnits sen man föddes.
Jobbig tid just nu..


Livet..

Har det bästa jobbet med de bästa eleverna!

Men sen kommer det till min fritid, funderar starkt på att sluta på handboll. Tycker det är så sjukt roligt att spela så det tar emot att sluta. Men jag har bättre saker för mig än att slita på träningar fast man är dötrött och slita utanför planen med all sponsring osv och sen får man ändå bara spela 7 min när vi har hemmamatch..

Tack hej!


Höst

Nu är det verkligen höst. Snart dags att börja med värmemadrassen :D

På måndag börjar jag som fulltid klasslärare! Trodde jag skulle ha 1 år på mig att komma in i yrket med att ha 50 % i klass och 50 % på fritids, men icke sa Nicke! Läraren jag jobbar ihop med ska opereras och blir borta i typ 3 månader så då tar jag över klassen och hennes tjänst.

Ser fram emot det så sjukt mycket, men är lite nervös och pirrig.. att ha sånt stort ansvar över klassen.


Outokumpufest

Igår blev jag bjuden till outokumpufesten fast jag inte jobbar där. Kul kväll var det :) blir att mysa hela dagen idag, blir väl säkert onlinepizza senare idag ;)

Såhär såg jag ut! Bilden är dock tagen när jag hade kommit hem, mitt i natten ;P


Bilder från matchen

Hade bortamatch i skutskär igår. Vi förlorade tyvärr, men här är bilder från matchen!

Haha ganska komiska bilder på mig i försvar faktiskt. Denna gång när hon ligger ner i hörnet så fick jag varken utvisning, gult kort och de fick inte ens friskast. Men när jag var lite försiktigare med henne så fick jag 2 min.. Skum domare.


Bästa bästa du!

Svårt att förstå att du är borta..

Ta hand om varandra där ute! Ta tid för varandra, ta tid att träffa de som är viktiga i era liv och de som bryr sig om er! Helt plötsligt är livet slut och det är jobbigt att leva med ånger.

Sista hon sa till mig i helgen när jag träffade henne: "hon där (pekade på mig), hon är en riktig piga hon. En riktig piga". Sen var det väldigt svårt att höra vad hon låg och sa, men hon tittade mest på tavlorna.


Yep that's me!