Vackert

Solnedgången i Avesta idag var magisk!
Det såg ut som om hela Avesta brann!




...

Yeeey, när man är sjukt lycklig så ska allt börja gå skit.. Love it!!

Försöka somna om.. Svårt..
Orkar inte ha denna magknip, för att man känner att det kommer bli bara sämre och sämre.. Varför ska det aldrig få vara bra för mig en lång stund?

Hmm..

Men ja..
Jag brukar inte handla på Hemköp, även fast det ligger några steg från lägenheten.. Men idag glömde jag att köpa nässpray på coop när jag var där.. Så jag var tvungen att gå in på Hemköp på kvällen idag eftersom jag inte orkade cykla till coop. För ville inte ha en helvetesnatt inatt igen för att jag inte kan andas.. Kommer in där och ja självklart ser jag lite sliten ut för att jag är sjuk, osminkad och mössa och mjukisbyxor.. Då säger hon i kassan "jag måste se leg, för det är faktiskt 18 år på nässpray"... Meeeeen tack, jag är 21 men ser ut som om jag är under 18.. Behöver aldrig visa leg på coop..

Tur att det var en fin solnedgång idag iaf ;)




Ljuuus

Har skaffat ljus till min kandelaber :) passade perfekt till baren ;)





Dubai

Jag vill till Dubai, och när jag ser denna bild vill jag dit ännu mer ;)




Pimp my balkong

Tänkte bara lägga upp en dålig bild på min balkong.. Detta året ska jag dekorera lite mer inför julen än vad jag gjorde förra året. Så har köpt ljusslinga och satt upp den på räcket på balkongen :) mys, men det är en kass bild.. Ser mycket bättre ut irl ;)




Live love




Skylt

Haha en skylt i Avesta ;)




Katt




Buss...

Sitter just nu på bussen till Hedemora, till älsklingen. Usch vad jag hatar att åka buss, men vad gör man inte för den man älskar ;)
Borde skaffa en bil.. 
Det som lättar upp denna resa är musik i öronen och solen skiner ;)




Uppdatering

Hej hopp!

Haha.. Jadu tänkte väl bara uppdatera, men har inte mycket att uppdatera..
Men igår så åt jag och mamma på kingen, sjukt god mat och äckligt mättande :)




Pusspuss

Egobild på mig och akira, dock så ville hon bara pussas på bilden, men hann ta innan hon hoppade på mig ;)




Haha

Hahaha Elias kommentar innan denna bild var ungefär: "Ååh nu sitter jag skönt!" .. Haha såg inte skönt ut ;)




Underbar!

Haft en riktigt underbar helg med älsklingen! 
Träffades tors-söndag denna helg! :)
Kan berätta i korthet vad denna helg bjöd på ;) idolmys, bio på lördagen med killens familj (roliga var att ingen av oss riktigt fattade filmen) ;) , efter bion på lördagen åkte vi hem till mig, så idag tvättade älskling bilen och så kollade vi på när mitt lag i handboll mötte Falun på hemmaplan, wooooop de vann ;) sjukt spännande match, jag blir svettig av att sitta på läktaren ;P saaaaknar att spela :((((((
Haha till och med Elias blev inne i spelet, han som alltid annars sitter och sover/håller på med mobilen under matcherna ;)

Det var iaf min helg :) nu har killen åkt och jobbat natt och jag ligger i sängen och kan självklart typ inte sova utan han :/ jag behöver en snart 100kg tung kille (av muskler) rulla på mig på nätterna för att kunna sova ;) haha skämt och sido , dock inte skämt om vikten och musklerna ;)


En bild på hjärtat och jag på bio ;)

Btw, detta är första gången jag och Elias går på bio.. Och vi har ändå varit tillsammans sen 2008 (typ).. Haha roligt ;)

Måste skriva lite..

Hejhej!!

Jag måste bara skriva lite om en sak jag läste nyss..
Läste om den där boxaren som ska utvisas och att han har skrivit ett brev.
Jag är inte rasist, verkligen inte.
Men jag blir bara så sjukt matt. Denna familj har inte kommit in i Sverige på lagligt sätt, det enda, ENDA rätta är att skicka ut han.. Det han har gjort är olagligt (eller hans familj) , och ni dumma svenskar tycker det är synd om han. DE ÄR OLAGLIGA OCH DET ÄR SYND OM HAN???? Ni är fan blåsta.

Och han skriver i sitt brev att det är så synd om han och att han inte kan sova och poliser och personal är så dumma osv.. Han skriver att den enda tanken han har nu är att ta livet av sig.. Bla bla bla.. MEN, senare i brevet så skriver han att det är så synd om han för att han får så dålig mat men att han måste äta den för att inte dö av hunger.. MEN HALLÅ!?! Du ville ju ta livet av dig men inte dö av hunger.. Åååååh INGEN KOMMENTAR!!!!
Han skriver också att han boxas för att han vill göra Sverige stolta.. Hahaha största skämtet ever, han boxas för han tycker om att slåss och skada andra antagligen.. Men ni som tycker synd om han tror allt han skriver och sitter och gråter när ni läser det, medans jag sitter och kokar av ilska..

Klarar inte av att skriva mer, har fått ut lite av mina åsikter.. Och kalla mig inte rasist, jag är emot de som kommer till Sverige och gör olagliga saker (dvs kommer hit olagligt osv)...



Puss

Du är det bästa jag har!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag är så lycklig med dig!
 
 
Bilden är från dagen vi blev tillsammans (well, första gången).. 1 maj 2008 :)
 
Balen 2011 :) <3

I will be here

I will be here
when you feel like being quiet
when you need to speak your mind
I will listen

and I will be here
when the laughter turns to cryin
through the winning, losing and trying
we'll be together
cause I will be here!





Finland

Ojoj, nu har inte jag uppdaterat på länge.. Men har som sagt varit i Barcelona, och har inte haft bra internet och har typ inte haft tid heller!

Jag kommer lägga upp bilder senare när jag är hemma från Barcelona :)
Just nu sitter vi i Finland och väntar på flyget hem, som går 23.40 :S 

Har dock haft det sjuuuukt underbart i Spanien, har saknat min älskling oerhört mycket också!


Kolla min instagram annars, för där har jag uppdaterat under resan!
Annagabriellab heter jag :)