Mjauuu


Bara för att..

 
 

En uppdatering hur det ser ut i vardagsrummet, i mitt tomma hörn som jag är så nöjd med :D

Killen är på bråvalla festival, bara idag dock.. Så blir fredagsmys för mig själv, tur att det går hyfsat bra filmer på tv då :)
Men får sällskap halva natten iaf, för han kommer till mig inatt efter att Green day har spelat :) synd att man inte har jobb i sommar så man hade kunnat följa med dit :/ aja, här är min bar iaf :)

En bild på en tavla som jag har fått upp också! Och självklart är jag perfektionist när det gäller tavlor hemma hos mig också, så vill bara ha tavlor som jag själv har tagit :)
Blir mer personligt då :)


 

 

 

 

 


Nattblogga

Tänkte bara komma in och blogga lite innan jag går och lägger mig.
Det jag hade i åtanke var att jag skulle lägga upp bilder på min nya frisyr, eller klippte av en bit på håret bara.
Och visst ser det blondare ut, fast jag knäppte det samma dag och det enda jag gjorde hos frisören var att klippa håret ;)

Tänkte lägga upp före, under och efter bilder på min byrå i hallen :) riktigt nöjd och jag som måste ha saker i min lägenhet exakt som jag har tänkt så tar det tid att få allt, fick lov att bygga en byrå själv till slut och måla den eftersom det inte fanns någon perfekt som passade i mina tankar ;)

Anyway..


Instagram!

Eftersom jag är så kass på att uppdatera på min blogg, så kan ni följa mig på instagram istället :) där är jag mer aktiv än här, försöker vara aktiv här men vet inte vad jag ska skriva om, har inte det roligare livet om man säger så ;)

Heter iaf annagabriellab på instagram :)

Här är ett exempel på vad jag lägger upp på instagram, mat.. Gillar att laga nya maträtter, eller laga mat överhuvudtaget, sålänge det inte bara är till mig! :)



Fml

5 timmars sömn.. Sluta grubbla och sov istället!!

Det är ju lättare sagt än gjort kan jag lugnt säga!


Varför?

Vad är det för fel på mig?
Varför förtjänar inte jag lycka?
Jag är lycklig en stund, sen får jag en kniv i ryggen och får inte vara lycklig längre.. Är det mitt fel? Är det mig det är fel på?
Jag blir faktiskt riktigt ledsen över att jag inte blir vald först av någon som borde välja mig före andra som inte ens bryr sig om den personen.
Jag som alltid ställer upp för denna person, jag lägger ner hela mitt liv på en enda person, men vad får jag tillbaka?
Jag får tillbaka ibland, men när det väl gäller så får jag inte tillbaka ett skit..
Är det det som jag gör fel, att jag bryr mig för mycket om en person? Att jag lägger ner för mycket tid till att göra en person lycklig? Borde jag vara mer ego, blir jag vald först någon gång då?
Förtjänar jag att bli överraskad när denne person vill träffa mig, det borde vara en självklarhet att den personen vill träffa mig..
Jag vill vara prioritering 1, du är prioritering 1 för mig. Jämt.. Det vet du!
Önskar bara att du visste att du skulle prioritera mig istället för folk som egentligen inte bryr sig ett piss om dig..
Är det rätt? Att strunta i den person som alltid har stått vid ens sida för att gå till personer som aldrig har stått vid ens sida?
Jag vet inte ens om du läser detta, jag hoppas du läser det och inser hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag hoppas att du prioriterar mig istället för några personer som aldrig finns vid din sida när du har haft det tufft, men det har jag.


21 hela år!

Jaha nu var man här igen!
Födelsedagen..
Har väl inte så mycket att säga, innan jag fyllde så har jag känt mig gammal.
Så imorse, tror ni inte att jag vaknade halv 5 då, utan att ställa någon väckarklocka.. Vart är käppen och rullatorn?
Visst, egentligen är inte 21 år så mycket.. Men men..