Tyskland

Orkar inte uppdatera så mycket nu. Men har det sjukt underbart i Tyskland :) att bo hos mina släktingar är som att bo på hotell ;) hotellfrukost och när man kom in i rummet fick man vatten i en flaska och ett glas, plus en chokladbit ;) fick även 3 olika storlekar på handdukarna ;) badade för första gången i år igår iaf ;) riktigt skönt i vattnet.

Ner på stan en sväng snart antagligen och senare idag drar vi vidare till våra andra släktingar i Tyskland. De bor bara 1-2 mil härifrån men dessa släktingar (som är bror till den andra släktingen vi har här) pratar inte med varandra. Så där blir det fest på lördag, släktingens man fyller år :D

Påvägen hem blir det bordershop ;)


Important stuff


Ångest blandat med glädje

Påväg till Tyskland, lämnade Ice med kattvakt! Dvs ångest blandat med glädje..

Meeeen titta så söt han var igår min plutt

Well..


Motorcykel

Idag blev det åka en vända med motorcykel, så galet roligt det är :D
Blir en lugn kväll med tv nu!
Imorgon blir det att packa och förbereda inför Tyskland ;)


Oj vilken kväll

Oj oj vilken kväll/natt det var igår! Allt var riktigt nice och roligt :) sjukligt trött idag dock, sov inte många timmar inatt.

Äh sånt får man ta när man hade en riktigt bra kväll :)

Har inga bilder från kvällen, så denna bild från dagen lägger jag upp ist :)


Åka motorcykel

Åh vilken härlig känsla det är att åka motorcykel alltså :)
Åkte igår, blev typ 20 mil :) riktigt nice ;)
Men tror inte jag kommer skaffa körkort själv, men är nice att åka bakpå :)


Varje morgon, typ


Haha

Hade inte trivts som en tjockis, trivs inte med mig nu men det är svårt att gå på diet på sommaren.
Men det är komiskt skrivet ändå, tanke på vilken hysteri det är på hur tjock, smal och tränad man bör vara.


Jobbigt

Usch vad jobbigt det är att väcka denna pojk på morgonen, bara för att han är så söt när han sover. Och typ varje morgon ligger han precis vid mig och antingen har huvudet på mig eller håller om mig med ena tassen.

Men måste man så måste man. Vakna lilla Ice :)


Så jävla sant


Yep det är jag


Dryga Pokémon


Tjejvecka

Kul info va ;) jag brukar inte fucka ur på saker när jag har tjejveckan, men kan bli lite extra irriterad över saker som jag brukar vanligtvis bara svälja och skratta åt. Och då kommenterar jag detta också.. Dock brukar inte detta hända så ofta när jag har tjejveckan, men märker det på mig nu och lite innan tjejveckan började. Så nu skyller jag bort mig på det.
Plus att jag brukar vara normal om folk är normala mot mig och inte beter sig så jävla omoget. Stå upp för vad fan ni tycker och håll er vid det. Hatar folk som ljuger och sen inte ens kan erkänna att det är lögn när man har tagit de på bar gärning. Skärp er folk!

Så om det kommer några inlägg här om saker som egentligen är onödigt att bry sig om, så tänk att jag blir snart normal igen ;)

Sanning på bilderna nedanför. 2 av de stämmer bra denna vecka (inte alla). Den 3:e, ni förstår vilken ;) stämmer varje gång ;)


Tankar och så vidare


Letar kattvakt

Blä.. Kanske inte blir att jag kan åka till Tyskland då :/ hittar ingen kattvakt.. En av mina bröder vägrar för han hatar bajs.. Men att tömma min katts låda är inte farligt, hatar bajs egentligen jag med. Men jag har den bästa sanden så det luktar inte ens kattlåda när man kommer in i lägenheten. Och jag tömmer lådan minst 2 gånger per dag (och det skulle han också behöva) och då har Ice bajsat max 1 gång och kissat kanske 1 eller 2 gånger. Det är inte äckligt om man tömmer så ofta.
Min andra bror har inte semester då, så han kan inte av den anledningen :/

Man blir less på att min ena bror (som har semester) kan ställa upp. Det gäller bara någon dag.
Men om jag tänker efter vill jag helst inte att han tar hand om Ice. Han är så elak mot djur.. Alltså inte djurplågare, men han satte tejp på Ice hela tiden han var här sist osv, och jag vill inte ha någon som Ice hatar här.

Äh blir väl att stanna hemma då.. Kommer väl antagligen inte hitta någon som kan ställa upp, som jag litar på tar hand om han rätt och som jag litar på att ha i min lägenhet två gånger om dagen.


Mys

Bilder från imorse med mitt hjärta! Han är min hela värld just nu. Därför blir det jämt massa bilder på han på bloggen. Och för att han är så underbar :)


Söndag

Tagit det lugnt idag, städat lite.. Men ska städa mer ikväll eller imorgon. Nu blir det iväg till pappa och grilla lite i det fina vädret :) slapp man tänka på vad man skulle äta idag ;)
Nej nu lär jag dra.. Btw power meet var riktigt nice :)


Sov sov

Har en katt som vägrar gå upp på morgonen. Han älskar sovmorgon, men vem gör inte det ;) om jag går på toa och sen lägger mig en stund igen, då kommer han hoppandes på mig och lägger sig på mig så jag inte kan gå upp.


Roligt men sant ;)


Soligt soligt

Idag är det galet varmt ute igen :) åh älska sommaren!
Det är även power meet och har lust att åka ner med mustangen idag, eftersom det ska regna, åska och blixtra imorgon i Västerås.. Men vill inte åka runt där själv som en mupp i mustangen, usch vad hemskt det skulle vara.
Om man åker ner dit så kanske man får sålt på mustangen också ;)
Aja, iväg och handla lite!


Balkonghäng

Fint väder idag med, så har blivit att man har setat och solat på balkongen. Riktigt skönt!

Power meet i helgen, hade velat dra dit en sväng. Men blir väl inte så eftersom det är inte så roligt att vara där själv, eller åka runt i mustangen själv.

Sötnosen imorse. Ville bara sova och mysa. Här tog han tag i handen/armen på mig och drog till sig den ;) och sen somnade han :)

Haha roligaste

Nu på morgonen såg jag denna felskrivning på fb. Eller ja, jag hoppas väl att det är en felskrivning. Annars är det brutalt elakt ;) Hahahaha sjukt roligt iaf ;)


Haft sämre dagar

Åh vad nice det är att sitta ute på balkongen i värmen, dricka lite smirnoff ice och äta naturgodis och honungsmelon ;) sällskap fattas dock, men så blir det väl när alla jobbar :P


Johovas vittnen

Fick nyligen besök av jehovas vittnen. Detta är andra gången på ett år de kommer. Ice brukar inte bli rädd om jag står och pratar med någon i dörren utan han brukar bara lägga sig i min famn och somna typ. Men när jehovas vittnen kommer blir han sjukt stressad och vill bara springa och gömma sig typ.. Tjock svans får han också. Jag förstår människor som gör så, springer och gömmer sig när jehovas vittnen kommer men sjukt att en katt gör det också.

Dålig bild, men svansen var fortfarande tjock fast jag hade stängt dörren.


Men skönt väder

Åh idag är det en riktig sommardag :) hoppas det håller i sig hela dagen :)


Det är så det är..


Bråvalla

Här kommer lite bilder från Bråvalla :) riktigt roligt var det, väldigt bra festival :) såg många band som man ville se plus många fler :)

Five finger death punch!
gnuggis ;) haha vi fick en gnuggis av en gris av någon grupp djurälskare, kommer inte ihåg vad det heter ;P
Den svenska björnstammen :D
Haha vi fick solglasögon av pepsi ;)
Inte min bild, men hade festivalkänsla när man satt på gräset och lyssnade på band ;)
Glasögonen från pepsi ;)
Tur att man hade poncho med sig, regnade lite då och då ;P
Lukas Graham :D
Lukas Graham :D
Lukas Graham :D
kön när vi skulle köra från Bråvalla första dagen ;P
Tenacious D :)
Tenacious D :)
Här är ingången till vårat rum på vandrarhemmet! Vi bodde i Katrineholm, 5 mil från Bråvalla. Men var lätt värt att komma till en torr och skön säng efter en dag på festivalområdet ;)
Vandrarhemmet :) så sjukt mysigt ställe :)
Vandrarhemmet :) hade ett eget rum, även det var riktigt skönt :)
Såååå gulligt :)

Hahaha humor

Haha denna bild stämmer så bra! Det var verkligen så igår, sista dagen på Bråvalla ;)


Home

Hemma från Bråvalla! Så galet roligt var det :D

Berättar mer sen när jag orkar ;)

Har iaf en trött pojke här hemma, som har saknat mig riktigt mycket (märker det när han nästan börjar "gråta" när jag går ner till tvättstugan).

Även fast man inte drack på festivalen så är man ändå sliten och sover lite då och då. Tur att Ice är sjukt trött också, han har också sovit hela dagen typ ;) kanske inte sov så bra när jag var borta :/


Bråvalla

Är på Bråvalla, därför blir det dålig uppdatering på bloggen. Stå ut ;)


RSS 2.0