New in

Åh skaffat en ny kamera nu och sålt min gamla :) wiie härligt med en ny och fin kamera :)





Fikade

Var i Västerås igår, köpte dock ingenting.. Vilket är väldigt ovanligt.. Men tittade på olika kameror och ska köpa den kameran här i Avesta ist :) pappa tyckte jag skulle sova på det en natt :)

Fikade lite ;)


Men när jag ska köpa en ny kamera så måste jag sälja min gamla tjänare :/ lite tråkigt faktiskt tanke på att detta är min första systemkamera :/ men är onödigt att ha två kameror hemma när jag inte fotar jättemycket.




Hatar Telia

Usch och fy för Telia.. De försöker lura en på pengar hela j*vla tiden!
För någon dag sen fick jag en faktura på typ 1000kr av Telia.. JAG HAR INTE ENS TELIA! För alla er som funderar på att byta till telia, DON'T!




❤️

Han! <3





Presenter

Idag fick jag en namnsdagspresent av mamma, en fin klänning :)
Har ingen bild på den än tyvärr..

Pappa kom hem från Indien idag också :) så träffade han och umgicks och han berättade om hans resa :) fick lite gåvor från Indien också :)

En jättefin sjal :)


Indisk honung :)


Svartpeppar :)


Muskot :)

Namnsdag

Eftersom jag inte har något att blogga om så bloggar jag om att jag har namnsdag idag ;) kul info va ;)




Nej nu blir det iväg till gymmet och köra lite rehab :/

Biltvätt

Idag tvättade jag pappas bil, är faktiskt kul att tvätta bilen ;) men får ju låna bilen nu när han är i Indien och han hade tankat den, så då kan jag vara snäll och tvätta den.. För oj oj oj vad smutsig den var ..
Det syns inte jättebra på bilden hur smutsig den var innan eftersom den var lite blöt på bilden.. Men de som såg bilen vet hur sjukt skitig den var ..

Aja nu ska jag snart tvätta mina kläder ist, bara en tvättdag idag ;P



Såhär såg min fot ut imorse btw.. Ajaj

Blääää för halka

Jag HATAR när det är så j*vla halt ute!!

Fast jag har bilen denna vecka så halkar jag... Halkade precis innan träningen också :/
Halkade och ramlade på sidan och slog i handen och foten, så hårt så att skon flög av.. Jag har för ont i foten nu för att kunna skratta åt det.. Såg säkert kul ut, tur att jag var typ i skogen då.

Vänstra bilden är hur knölen ska se ut, högra bilden är hur högerfoten ser ut.. Ni kanske inte ser skillnaden, men syns och känns i verkligheten :/


Åt en semla idag och var fet, men är det semmeldagen så är det ;)

Söndag

Underbar helg! Jag har en underbar pojkvän! Det enda som inte är underbart är att det är söndag och jag är hemma och ska inte träffa älskling förrän fredag :(





Alla hjärtansdag

Idag är det alla hjärtansdag :) gav presenten jag hade beställt till älsklingen imorse och blev överraskad av en present av honom, eller 4 presenter ;) han brukar inte bry sig i alla hjärtans dag och sånt, men glad blev jag :) blir bio ikväll också :)

Hihi älskar choklad så fick detta, en chokladros :) för er som inte vet det så fick jag en riktig ros första gången jag och Elias träffades 2008 :) vi hade bara pratat på internet och sen träffades vi och han hade köpt en ros, hihi bästa :)


Jag hade beställt nyckelringar eftersom Elias använder inte halsband eller armband :) jag beställde ingraverat också :) e.s står för Elias Sälgström och så är det hans månadssten och g.b står för mitt namn och det är min månadssten :)

Denna är till mig, och det är vårat datum när vi blev tillsammans :) ❤️

Denna är till Elias :) ❤️

Hahaha barn :D




Andra campusdagar

Idag var andra och sista campusdagen, skönt :)
Ehm vet inte vad jag ska skriva mer dock... Ska inte sova med älsklingen inatt, kommer bli tomt :/


Kul föreläsning , eller inte.. Hon tappade mig från början när hon berättade att PowerPointen var dålig och att hon inte alls hade förberett så bra..






Vi gjorde egna insekter.. Här är den färdiggipsad.

Målat klart den :)


Haha här är den färdig ;)



Här är allas insekter ;)

Campusdag

Är i skrivande stund i Falun på campusdagar! 2 stycken dagar denna gång bara :) skönt och plus att jag kan sova hos älsklingen under veckodagar :)

Aja haft lunch nu och om 20 min börjar argumentationsövningar fram till klockan 15. 
En liten uppdatering bara ;)


Min lunch idag :)




Sol ute och vi måste sitta inne och ha tråkigt..





Firestone

Our hearts are like
Firestones
And when they strike
We feel the love





Haha humor

Hahaha humor på hög nivå hos mig ;) satt på toa hos Elias och tittar åt höger och får syn på detta..



Haha där tyckte tydligen älsklingen var en bra plats atr förvara mobilen ;) Okej, tyck att jag är konstig, jag bryr mig inte! För jag tycker att jag är awesome och har bästa humorn ;)

Skotertur

Idag fick jag följa med Elias ut på en skotertur.. Vet dock inte om vi har kört klart för idag, för är hos hans farmor och farfar nu och Elias sover.. Och solen har typ gått i moln så det är inte så fint väder ute som det har varit hela dagen!

Aja massa onödigt snack, här kommer lite bilder från idag ist.














Uppe i Elias farmor och farfars stuga :)


<3


Ramlade när jag klev av skotern vid Elias föräldrars stuga, men låg ganska skönt där i snön faktiskt ;)









Läsvärt

12 saker du måste sluta göra mot dig själv!



1. Sluta spendera tid med fel personer

Livet är för kort för att tillbringa tid med människor som suger energi och glädje ur dig. Om någon vill ha dig i sitt liv, ger de dig utrymme – du ska inte kämpa för platsen. Använd din tid hellre på dem som alltid står vid din sida, när du mår dåligt – inte bara när du känner dig bra.



2. Sluta springa från dina problem

Se dig själv i spegeln och ta tag i de problem du har. Det kommer inte att bli lätt. Men vi alla har dem, och vi kan inte lösa dem alla, för ingen är perfekt. Men vi måste se dem i stället för att springa ifrån dem, och därför måste vi anpassa oss. Det är vi nämligen kapabla till.


 

3. Sluta sätta dina egna behov till sist

Älska andra, hjälp andra, men glöm inte dig själv. Älska dig själv och hjälp dig själv – och gör något, som betyder något för DIG.

 


 4. Sluta hänga fast dig på det förflutna

Du kan inte starta nästa kapitel i ditt liv, om du inte avslutar den sista. Lägg det förflutna bakom dig – det är möjligt, och det är nödvändigt. Vi har alla gjort misstag i det förflutna – men du är inte dina fel, så kom vidare och bilda istället din framtid.

 


5. Sluta vara rädd för att göra misstag 

Att göra något är hundra gånger bättre än att inte göra någonting. Bakom varje framgång ligger det fullt av misstag – så varje felsteg du tar leder dig mot framgång.

 


6.Sluta upp med att tro att du inte är redo

Ingen känner någonsin att de är 100 procent redo för en utmaning. De största möjligheterna är ofta utanför din komfortzon – så du kommer aldrig att känna dig bekväm i början. Så: Go for it!

 


7. Sluta tyck synd om dig själv

Livets utmaningar är där av en anledning – för att ändra den väg du är på, till en bättre riktning. Reflektera över de saker som har hänt och som du har kämpat dig igenom. Mest de har tagit dig till en bättre plats – så le! Låt andra och själv se att du är starkare idag än du var igår. (PS: Ett leende kan du lura hjärnan att tro att du är lyckligare)

 


8. Sluta hysa agg 

Lev inte livet med agg i hjärtat. Förlåt dem som måste förlåtas. Förlåt dig själv, låt gå och få frid. Att förlåta är inte samma sak som att säga det som hänt är i ordning – det vill ge sig av med saker och inte älta det. Du blir 10 kilo lättare. Håll huvudet högt, låt dig inte tryckas ner.


 

9. Stoppa med att förbise glädje i de små ögonblicken

Njut av de små sakerna – för att en dag kommer du att se tillbaka och upptäcka, att de faktiskt var stora saker. Den största och bästa delen av ditt liv kommer att vara de små namnlösa stunder du spenderar med någon du älskar – varje dag.

 


10. Sluta upp med att låtsas som att allt är bra, när det inte är det

Det är okej att inte må bra hela tiden. Ibland faller livet bara samman. Så var ärlig, och svara “nej” när någon frågar dig om du mår bra. Ju mer du känner igen dina känslor, desto snabbare kommer leendet tillbaka på dina läppar.


 

11. Sluta oroa dig hela tiden

Oron tar inte bort morgondagens bördor – men det tar glädjen från dig idag. När du stressar och oroar dig, är det alltid onödigt. Fråga dig själv: Hjälper det situationen om jag bryr mig? Betyder detta något alls om några år? Om inte, är det inte värt att oroa sig om. Stress har en direkt negativ inverkan på vår känsla av lycka och vår allmänna hälsa. Stanna och andas ut.

 


12. Sluta vara otacksam

Oavsett om du har det bra eller dåligt – gå upp varje morgon och var tacksam för ditt liv. Någonstans där ute finns det någon som kämpar för sitt. Ta hand om ditt liv och uppskatta det. Varje kväll, när du går till sängs, försök tacka de fem saker du känner dig glad att vara i ditt liv så att du vaknar lyckligare.


MSN

19 saker du garanterat gjorde om du hade MSN som tonåring!

Den 31 oktober 2014 försvann Live Messenger, mer känt som MSN, för alltid. Om du, precis som jag, loggade in på MSN direkt när du kom hem från skolan och satt kvar långt in på natten så har du garanterat...

1. ... haft så här givande konversationer:




2. Ändrat din status till "away" och ändå suttit kvar vid datorn.




3. Känt så här när personen du gillade kom online.




4. Väntat minst fem minuter med att skriva till den personen.




5. Loggat ut och in några gånger för att få uppmärksamhet.



6. Känt frustrationen när den här texten försvann utan att det kom något meddelande.




7. Kämpat för att inte skriva: "Jag såg att du skrev, vad tänkte du säga?"




8. Och om någon inte svarade: VIBB!





9. Du lär ha pimpat ditt namn med krumelurer, låttexter eller "djupa" citat.




10. Glömt stänga av ”visa vad jag lyssnar på” och hoppats att ingen märkt att du hade skämslåten igång på Winamp.


11. Ångrat något du skrivit och skylt på att du råkat skriva i fel fönster.




12. Gått "visa som offline" för att slippa prata med folk (eller för att spionera på någon du gillar)





13. Försökt tyda meddelanden från emoticon-missbrukare.


 

14. Stört dig på att få såna här:



 

15. Förbannat Hotmail-adressen du skapade som tolvåring.

 



16. Trott att någon blockat dig när den gått offline mitt i ett samtal.

(... och börjat fråga alla gemensamma kompisar om de såg hen som online)

 



17. Sagt att din webcam var trasig när den inte alls var det.

 



18. Skickat mp3-or till dina polare och hunnit gå och äta innan de laddat klart.

 



19. Och kanske, kanske har du till och med blivit tillsammans med någon över MSN.



 

Bonus: Hamnat mitt i en gruppkonversation och tänkt: "Va? Vem? Vad är det som händer?"




Städat

Nu äntligen har jag tagit tag i att städa bort allt barr och stammen från granen, så nu ser det ut som vanligt i hörnet! Ser så tomt ut dock!




Flyga

100 dagar kvar innan vi reser, någon som kan gissa vilken stad? ;) kommer avslöja när det närmar sig ;)




36 SAKER DU ANTAGLIGEN INTE VISSTE OM SEX

Här är 36 saker du inte visste om sex. Antagligen.

1. Sex ger glow i hyn tack vare ökad blodcirkulation – så sexa på!

2. Enligt en undersökning har greker och kroater mest sex i världen i dag.

3. Hört talas om Bartolinis körtlar? De sitter vid ingången till slidan och producerar ett mjukgörande sekret vid sexuell upphetsning.

4. Uppskattningsvis äger 100 miljoner samlag rum, världen över, varje dag.

5. 25% av alla par över 75 är fortfarande sexuellt aktiva.

6. Delfiner sägs uppskatta oralsex.

7. En orgasm har visat sig kunna vara lika effektiv som en värktablett vid huvudvärk.

8. Valentina Vassilyeva innehar rekordet för flest födda barn under sin livstid. Vassilyeva födde totalt 69 barn – 16 tvillingpar, 7 trillingpar, 4 fyrlingpar, mellan 1725 och 1765 enligt Guiness rekordbok.

9. I en undersökning svarade 75% av kvinnorna att de föredrar att ligga med en enda man under sin livstid än de 25% som hellre skulle ha sex med 100 män under sitt liv.

10. Forskning visar att morgonsex stärker immunsystemet genom att boosta dina nivåer av immunglobulin A, en antikropp som skyddar mot infektioner. En orgasm frisätter endorfiner och DHEA som reparerar skador på huden och ger dig ett härligt glow. 

11. Spermier kan leva i livmodern i upp till åtta dygn efter ett samlag. Säkra perioder är alltså inte alltid så säkra.

12. Spermiernas simtur upp från slidan till äggledaren, en sträcka på cirka 15-18 centimeter, tar i de flesta fall några timmar. Det finns dock snabbsimmande spermier som, om villkoren är gynnsamma, kan nå äggledaren på en halvtimme. 

13. Ungefär 1 av 50 personer hävdar att de haft sex på ett flygplan. 

14. Hälften av alla amerikaner har använt sin mobiltelefon under en sexakt, enligt en undersökning. Då kan inte samlaget varit speciellt skönt.

15. Vad har en orgasm och en nysning gemensamt? Jo, de är två fysiska reaktioner som inte kan stoppas när de väl börjat.

16. Doften av pumpa sägs göra det lättare för män att bli erigerade. 

17. Mäns testosteronnivåer är som högst på morgonen, vilket betyder att din kille är som kåtast när han vaknar – och han kommer med stor sannolikhet orka hålla på längre. Win, win!

18. Den genomsnittliga hastigheten på en manlig ejakulation är 45 kilometer i timmen. Typ som en moppe.

19. Sju tabletter Viagra säljs världen över, varje sekund.

20. Det tyska ordet för preventivmedel är schwangerschaftsverhütungsmittel. 

21. I de amerikanska, djupt konservativa delstaterna Alabama och Mississippi är det olagligt att sälja sexleksaker.

22. Den så kallade coregasmen, att få orgasm när man tränar, är inte en myt! 

23. En svarta änkan-spindel äter upp sin partner efter sexakten – och hon kan ha uppemot 20 älskare om dagen…

24. Det är extremt ovanligt, men en man kan faktiskt födas med två penisar. Det sägs att båda ska kunna vara funktionella.

25. Mellan 20 och 70 års ålder ägnar genomsnittspersonen 600 timmar åt att ha sex.

26. I det forna Egypten ansågs avokadon vara erotiskt laddad, och oskulder fick därför inte äta dem.

27. Sexikonen Marilyn Monroe erkände att hon aldrig fått orgasm.

28. 1% av världens befolkning uppskattas vara asexuella, det vill säga att de är helt ointresserade av sex. 

29. Vaginan och ögonen är självrengörande.

30. En mans penis krymper med åren. Schh, säg inget till honom…

31. Ordet mödomshinna har gett upphov till många myter och missförstånd. Framförallt för att det ger en bild av att en kvinnas slidmynning täcks av en hinna som spricker vid penetration. Det stämmer inte, det finns ingen hinna. RFSU har istället myntat ordet slidkrans, som bättre beskriver vad det handlar om – en samling slemhinneveck en eller två centimeter innanför slidmynningen.

32. Formicofili kallas en fetish där man njuter av insekter i sexuella sammanhang. Hm. 

33. Att ha sex kan vara febernedsättande på grund av att du svettas under akten.

34. Aktivt sex i 30 minuter bränner omkring 200 kalorier.

35. Forskning vid Cornwall university bevisar något som SOLO redan visste. Ett jämställt förhållande ökar chanserna till ett härligt sexliv! 

36. G-punkten är ett känsligt, aningen skrovligt, område i slidans framvägg. När man stimulerar slidans framvägg så blodfylls den och G-punkten blir hårdare och känns annorlunda än vävnaden runt omkring. 



Söndag

Idag är det söndag och då blev det så att jag tvättar idag, vad ska jag annars göra.. Så därför får man se ut som jag gör idag.





1 feb

1 februari, oj vad januari gick fort.






RSS 2.0