PO-dag

Sitter just nu i Fridolinsalen för en kurs om likabehandling.. Usch vad vuxet det låter..
Har precis haft lunch på markusskolan, med alla barn, och snart ska vi börja igen. Dock är det riktigt skönt att vi slutar om en timme, alltså klockan 2 :) då ska jag ta tag i att handla lite och sen kanske skriva en rapport, kan vara bra!


Tavlor

Tjoooo!

Tänkte bara komma in och uppdatera lite!
Riktigt bra helg hade jag, myyys :)
Idag fick jag mina förstoringar, som jag beställde.. Har tänkt hela tiden att jag vill ha tavlor som jag har knäppt själv i lägenheten, så beställde lite förstoringar på nätet :) riktigt bra kvalitet och allt :) nöjd tjej (Y)
Får se när de kommer upp på väggen om det blir lika bra som jag har tänkt mig. Får sluta vara en sån perfektionist när det gäller lägenheten tror jag.

Lägger upp en liten sneak peek på bilderna , lägger upp helheten sen när de kommer upp på väggen :)


I saw the life inside your eyes

You’re a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky!



Blogga kanske?

Har inte bloggat på ganska länge, känner att jag inte har så mycket att skriva om.. Men ska verkligen försöka blogga varje gång jag lägger upp något på fb eller instagram, eller nästan kanske. Btw heter annagabriellab på instagram :)
Haft en bra helg, ibland är det riktigt bra att man är nykter en helg :) men ska inte ha några förhoppningar om något, det är något jag har lärt mig under mina 20 år iaf. Skönt att man har lärt sig något iaf.

Tränar med gummiband nu varje dag för att axeln ska bli bättre, enligt sjukgymnasten.. Har haft två olika nu.. Nu får de faktiskt ta och komma på vad det är för fel.. Klarar inte av att sitta och kolla när mitt lag spelar.. Eller följa med som lagledare.. Usch usch.. Det enda jag får göra på planen är att springa och passa och skjuta med vänster, så får väl arbeta upp vänster armen och hoppas på att man blir bra med den iaf :P

Nej oj vad jag skriver massa onödigt.. Ska iaf till sjukgymnasten imorgon igen.. Får väl se om jag får fler övningar, detta verkar inte funka än.


Och måste bara säga att jag saknar min kusin nå så sjukt mycket!! Behöver dig, vill träffa dig så mycket nu! Mandie <3