Lördagsmys

Tänkte bara titta in här lite snabbt och visa en bild på nuläget.. Min lilla prins och jag lördagsmyser ;)





Han får stå ut med mycket

Älskar att pussas, så nu får man väl lov att pussa Ice hela tiden.. Han får stå ut mycket, tur att jag lärde han puss det första jag gjorde typ ;)




Konstig katt

Hmm måste bara berätta vad som precis hände! Precis lagt mig i sängen och då går Ice runt och skriker, som han verkligen inte brukar göra.. Inte på det där sättet iaf.
Helt plötligt kommer han hoppandes upp i sängen och upp i mitt knä och spottar ut något.. Och då ser jag att det var en tand som han spottade ut, och sen såg han hur stolt ut som helst.. Jag har som ni sett tidigare att jag har sett han tappa tänderna 1 gång bara och då sa jag till han hur duktig han var och att han var en stor pojk nu osv.

Jag har läst om att man inte brukar märka när kattungar tappar tänderna och man aldrig ser tänderna som de tappar, men min katt är annorlunda än vad de andra är och han springer till mig och visar att han tappar tanden. Hahaha han är bra rolig han ;)

Idag när jag lagade mat så satt han i diskhon (som vanligt) när jag lagade mat, denna gång var jag tvungen att få med det på bild ;)

(Ja jag vet att mitt kök är kaos, ska fixas)



Maten idag, riktigt gott faktiskt :)

Saknat mig?

Igår var jag borta under dagen och sen var jag iväg på träning, så min lilla misse saknade mig väldigt mycket under gårdagen.. Så när jag kom hem från träningen och satte mig på toa så skulle han sitta/ligga i knät på mig och vägrade gå ner, sötast! :) han brukar sitta i knät på mig när jag är på toa men denna gång var det extremt, han höll på att somna i knät!





Här ser man hur trött han är ;)

Lyxshaken

Tänkte bara lägga upp en bild på lyxshaken jag drack idag! Spelar ingen roll hur mätt man är, så galet god är den så man kan dricka upp den ändå :)

Köpte lite saker i affär idag men fick också hem två paket också, en av paketen var ett skal ;) det andra paketet var en parfym ;)

Kan det se godare ut eller ;)



Här igen

Nja, typ här igen..
Snart haft en bloggpaus i 2 veckor och har sett att jag har haft många besökare varje dag ändå.. Så antar att ni saknar när jag bloggar ;)

Tänkte komma igång lite nu, får se hur ofta det blir per dag, men hoppas jag orkar hålla i det nu denna gång. Har skaffat en selfiepinne så kanske blir mer roligare bilder :)

Här är en direkt bild på hur Ice ligger nu och sover. Han blir bara knäppare för varje dag som går!

Han håller på att tappa tänder nu och idag var första gången jag såg när han tappade den, eller hörde rättare sagt.
Han satt på fönsterblecket och sen hörde jag något hårt som gick i marken och studsade lite, då såg jag att det var en tand, och då hittade jag en tand precis bredvid också, måste han ha tappat förut!

Här är hans små tänder ;)

Älskade farmor!

(Schemalagt inlägg)

Idag är det 6 år sedan min fina farmor gick bort! :( Saknar henne så mycket varje dag och blir så ledsen när jag ser att andra inte tar till vara på deras älskade släktingar och vänner..
 
Här kommer lite bilder på henne, som ett minne av henne.
 
 
 

Paus

Bloggpaus av privata skäl på obestämd tid..

Har slutat

Jadu det är inte lätt att älska sig själv när man är kass.. Först känner jag att jag kan älska mig själv och kan må lite halvbra iaf, för att jag har en vän som jag kan prata om allt med.. Sen får allt en vändning och jag har ingen aning om varför den vändningen kom.. Känner mig nertryckt och värdelös och kan inte älska mig själv då.. För jag är väl så dålig, därför denna person inte kan vara vän med mig.. Kan vara den anledningen, kan vara någon annan anledning.. Som sagt, har ingen aning om varför denna person gjorde en helomvändning.. Från att ha sjukt roligt tillsammans och skratta och prata om allt till diss och visar att jag betyder noll nu och att jag alltid har betytt noll!!






Mood right now




Situation




Me me me me






Sova?

När ska jag få sova någonting alls? Är trött hela tiden eftersom jag inte kan sova på nätterna eftersom det är då verkligen ALLA tankar kommer.




När?

När ska jag få bli lycklig och glad?
När ska jag få må bra över huvudtaget?
Varför ska jag få lida?
Vad har jag gjort för att förtjäna att må såhär jävla dåligt?
När vänder allt? Kommer det någonsin vända?
Just nu känns allt så jävla tomt och hopplöst.. Kan inte ens skriva med någon som kallar sig min vän, för då blir jag bara dissad på en gång..
Just denna person behöver jag i mitt liv på något sätt för att kunna må bra, enda personen som kan få mig på bättre humör när jag ligger nere i skiten och tuggar mossa, och ännu värre.
Trodde att jag var en stark tjej, men att kämpa med att må bra såhär länge är jag inte stark nog för. Jag orkar bara kämpa en liten stund för att må bra, men nu har jag mått dåligt för länge för att orka kämpa mer för att må bättre. Jag har gett upp.





Jodåsåatt

Ja är väl så, är för tjock för planeten tellus.






Kvällsbus

Lite Kvällsbus med pippisen innan läggdags ;)

Ice har två likadana såna här leksaker, märker på honom att han gillar dessa bäst, därför fick han två (dock inte av mig utan av min mamma)








Kanelbullens dag



Och självklart har jag ätit kanelbulle idag :)

Nej..

Nja.. Det känns som om det aldrig kommer komma något upp för mig, för direkt när det händer något litet positivt så kommer 100 negativt..




Match idag

Idag blir det match, andra matchen på hmm 3 år tror jag.. Första bortamatchen på 3 år.. Herregud vad nervös man är..

Inatt har jag drömt jobbiga drömmar, men har också drömt att jag har spelat handboll ;) 





Komik i all elände




Korven

En av alla sovställningen som min lilla korv har ;)





Min pojk

En liten bebis som inte kan ligga kvar och sova i soffan när jag går på toa bara..

Eller jo, när en viss person är här kan han ligga kvar där han är, men inte när det bara är jag och Ice eller när någon annan är här, då ska han följa mig .





Oktober



1 oktober! Hoppas på att det blir en fin höst! Skulle dock vilja ha min modell att fota, men men..

RSS 2.0