Well ladies




Förlåt

Förlåt för denna dåliga bloggning, men ni vet själva att jag har noll energi när jag är på vfu, så orkar inte blogga då..
Ligger iaf i sängen redan nu och ska sova.
Fick btw besök av pappa idag och han hade med sig skivad salami (som han köpte på solvarbo marknad) och köttfärssås ;) han vet att jag älskar hans mat :D 

Aja upp tidigt imorgon och får se om jag orkar dra ner på tjejkvällen nere på stan imorgon kväll, troligen inte ;)

Juste, pantade för en gångs skull idag och fick ihop 37kr, alltid något ;)



Vfudag igen

Underbar helg med älsklingen, som vanligt :) åh vad jag vill flytta ihop med den människan typ NU! Han är den bästa jag vet! Är så j*kla kär!

Idag har jag varit på vfu igen, var bra dag idag :) så skönt med en ny handledare och skola :)
Det enda jobbiga är att klassen har klassrummet högst upp, dvs tredje våningen.. Man får trappträning iaf ;) jag som flyttade till en lägenhet på bottenvåningen för att slippa gå i trappor ;) lat, jag vet ;)

Nu blir det lugn kväll framför tvn :) vfu imorgon också!

Kallt på morgonen, men senare blev det varmare :)




Utsikt från korridoren högst upp!

Skolan ligger mitt i stan :)

8 bakfylle-stadier alla går igenom

Haha dessa kommer du älskling gå igenom efter kryssningen ;)
Och för er alla som ligger bakis idag ;) eller nästa helg..

1. Uppvaknandet.
Du vaknar upp alldeles för tidigt av att solen obarmhärtigt lyser in genom gardinerna, det är som om Gud själv försöker straffa dig för dina syndiga förehavanden föregående kväll. Huvudvärken tilltar.
Tips: Ta en ipren. Eller 7.



2. Den stora torkan 
Du känner dig torr som ett russin i hela kroppen och har aldrig längtat så mycket efter äppeljuice i hela ditt liv.
Tips: Du borde ha köpt äppeljuice igår. Sorry.


3. Flashbacks
Bilder från gårdagen börjar rullas upp. Du, dansandes på bordet, ramlandes i trappan, tjafsandes med… nej. Tyst. Stopp. Du börjar ångestnynna. Lalalalalalllalalala håll käften hjärna.
Tips: Ring en polare som var med som kan försäkra dig om att du inte alls gjorde bort dig plus att alla andra var mycket värre. Tips 2: Ring en polare som inte ser ärlighet som sin främsta dygd.


4. Kolla igenom mobilen-ångest
Det går som en ilning i hela din kropp när du plockar upp din mobil. Fylle-sms. Du bestämmer dig för att du inte är redo att möta denna fasa riktigt än och lägger ner mobilen igen.
Tips: Kolla inte.


5. Matsuget
Illamåendet börjar tillta och du går framåtböjd som ringaren i Notre Dame till kylen för att inspektera utbudet. Tyvärr finns där bara en halv tomat och en senapsburk vilket innebär en, och endast en, sak.
6. Lägga puzzel-fasen
Du har ont i hela kroppen och upptäcker mystiska blåmärken på generande platser. Du försöker frenetiskt komma på hur de har uppstått.
Tips: Sluta med det. Det bästa är att minnas så lite som möjligt av gårdagen och gå vidare med ditt liv.


7. Illamående-attack nummer 2
Ångesten sätter sina klor i dig igen och du gömmer dig under täcket och börjar googla närmaste AA-möte. Den här misären kan inte fortsätta längre.
Tips: www.aa.se


8. "jag kommer aldrig dricka igen"
Du svär på allt som är heligt att du aldrig mer kommer att dricka igen.
Alltså typ aldrig någonsin never ever ever again.



Dusch




Haha Google




Lördag

Började dagen med att jag och älsklingen drog ut och sprang, var sjukt opepp men älsklingen typ tvingade ut mig ;P var skönt när vi väl vad klara.. Sen har vi mest tagit det lugnt idag, gick ut och gick i 1 timme också, sen lagade vi tacos och började lördagsmyset med tacos och Mästerkatten i stövlar på tv :)




Fredag

Idag har jag varit på vfu igen :)
Blev lite problem idag, så var helt slut när dagen var över! Men när jag kom hem så var älsklingen hemma hos mig, mys :)
Igår så var jag lika klumpig som jag brukar vara, gick in i bänkar och bord och snubblade på stolar, men tänkte inte direkt så mycket på det.. Tills en elev sa "fröken, du är så klantig"... Hahaha det värmer ;) nu är det verkligen bevisat att jag är klantig, för barnen säger exakt vad de tycker ;)
Fick ett blåmärke också när jag gick in i bordet, har typ jämt blåmärken lite här och där ;P 






Torsdag

Orkar inte blogga, är för trött och har inget att skriva om..
Men idag på vfun så kom min lärare från högskolan och pratade lite med mig och min handledare och sedan kollade han på min lektion som jag hade :) han hade ingenting att tillägga, utan såg att jag var trygg i lärarrollen :)

Sjukt jobbigt att ställa klockan och gå upp såhär tidigt..





Onsdag

Idag har jag inte haft vfu eftersom jag har haft seminarium i den andra kursen som jag läser.. Var ner till sjukgymnasten idag innan seminariumet också, han töjde lite och tejpade, som vanligt.. Men känner mig alltid rörligare efter han har töjt lite.
Sen lånade jag om en bok och sen hade jag seminarium, under seminariumet så gjorde jag en uppgift som ska in på fredag, dock måste jag lägga till lite litteratur, men sedan är jag klar :)
Imorgon har jag vfu igen, och då ska jag ha lektion, den kommer handla om rönnlöv :) min lärare från högskolan kommer också titta förbi, för att se så att det inte är lika illa som jag hade på förra vfuskolan, när jag hade en idiot till handledare.. Men än så länge har jag inte märkt att det är illa, jag är nöjd och glad på denna skola :) hoppas hon inte visar sig vara lika falsk som den andra handlaren :/

den här boken har jag valt att hitta på 4 uppgifter från :) 

Tisdag

Idag var man trött när man vaknade.. Fortfarande lite trött, men det flyter på ganska bra på lektionerna, då känner man inte att man är så trött.. Eleverna slutar 1 idag för det är utvecklingssamtal.. Så får se när jag får sluta :)
Nu känns det bara som om jag babblar på om ingenting.. Ha en bra dag :)





Godnatt

Nu ska jag ta och sova, upp tidigt imorgon igen och ha vfu :)

Godnatt! :)





Haha true




Kallt

Idag var det riktigt kallt ute. Blåste nästan bort.
Har varit på vfu idag och sen fixade jag och pappa med försäkringsbolaget också, men de kan inte göra något förrän det har gått 1 år sen operationen.. De som sa att vi skulle höra av oss när inte läkaren kunde göra något mer..

Aja ikväll blir det bara slappa framför tvn under en mysig filt :)

Fick lov att ha halsduk, uggs och stickad tröja på mig idag.

True that




Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering.. Har inte gjort så mycket i helgen utan bara haft det mys med älsklingen hela helgen :)
Nu sitter jag på bussen hem, snart vid busstationen :) skönt att det bara tar typ 15-16 minuter att åka till Avesta från Hedemora :)




Korv m bröd

Elias går på diet nu och därför får inte varken jag eller han äta godis eller chips på helger.. Jag får inte äta för då blir han sugen.. Så vi var lite "onyttiga" idag och åt korv med bröd som lördagssnacks ;)




Reached a point




Buss

Oj oj vad mycket åkande det blev idag..
Först buss till tåget, sen tåg till Uppsala, sen tåg hem, buss till busstationen, (hade gruppträff), fick lov att cykla till busstationen och nu sitter jag på bussen till Elias.. Svettas gör jag också, för jag tog väl på mig för mycket kläder imorse..

Hos läkaren gick det bra iaf :) jag behöver inte komma på något mer återbesök :) yeeey :) efter läkaren (som tog typ 7 min) så fick jag lov att gå på stan tills tåget gick hem.. Hittade en tröja och ett par trosor. Haha kul ;)

Köpte mat på Max också innan jag åkte hem, och en lyxshake :) mmmm :)

Fyrisån i Uppsala :)
Juste, jag gick från tågstationen till Elisabethsjukhuset utan gps ;) haha har bara gått dit en gång innan, bra lokalsinne ;) (ibland).
Stolt över mig själv att jag hittade dit, är ändå 2 km typ.



Sjukhuset :)

Där borta ser man domkyrkan :)

Höjdpunkten på dagen :) om man är duktig hos läkaren får man unna sig sån här ;)

Försening

Jadu det var tur att jag inte tog något senare tåg, för då hade jag haft en halvtimme på mig att ta mig till sjukhuset.. Men nu är detta tåg försenat 35 minuter, så nu behöver inte jag vara i Uppsala så länge innan jag har läkartiden.
Om jag hade tagit det senare tåget så kanske det också hade varit försenat 35 minuter eller längre, då hade jag missat min läkartid.
Som plåster på såren att vissa missar deras anslutningståg från Stockholm så bjuder sj på kaffe, men vi får hämta det själv.. Hahaha snällt av de!
Jag bryr mig inte, jag sitter hellre på tåget än på tågstationen i Uppsala. Sitter i lugna delen på tåget, så otroligt skönt! Det är verkligen att rekommendera om du reser själv :)





Sjukt att det redan har gått 3 månader sen operationen :) hoppas min läkare säger positiva saker nu, orkar inte mer negativt just nu.

Mot Uppsala

Sitter just nu på tågstationen i Krylbo och väntar på tåget som ska ta mig till Uppsala. Ska på återbesök som jag skrev förut, har tid klockan 10 men måste åka tåg nu för det går inte något bättre tåg.. Och om jag skulle ha tagit bilen så hade jag fått betala det själv, för dalatrafik är störda och betalar inte ut för bil om man skulle kunna ha tagit tåg.. Usch för dalatrafik och dessa regler.
Sjukt trött är jag, är inte van att gå upp 05.45.. Dock var jag lite van att gå upp tidigt eftersom jag har gått upp typ 7 varje morgon denna vecka.
Det jobbiga är att nu i helgen kan jag sova ut, men det kommer jag inte göra.. Jag kommer väl vakna typ 7-8 på morgonen ändå, för jag är van med det..


Kallt på morgonen så jag behövde halsduk.. Nu är hösten på ingång..




Nya skorna kom till användning idag när det var så kallt.

Skinny sleep




Tröttmössa?

Märker verkligen att jag är sjukt trött nu.. Hoppade precis ur duschen (efter många om och men, orkade inte duscha egentligen).. Lägger mig i sängen en stund och kollar fb, och läser detta:


Men läser jag rätt? Haha nej jag börjar såhär: "kanalstopp för alkohol på kanalvägen".. Börjar fundera på att det där var en konstig mening, så tänker läsa om det och då såg jag att det stod "snart", haha orka..

Kul info, sånt här får jag stå ut med mig själv jämt typ.

Sött

Var ute på vfu idag och så står jag och småpratar med eleverna som jag brukar göra, då säger tjej i klassen "du är så fin, jag vill se ut som dig" :) åh sötaste :) en annan, en kille i klassen, sa "du är finast i världen, jag är kär i dig".. Haha åh har man bästa framtida jobbet eller vad :D denna utbildning har varit upp och ner för mig, men mest ner.. Men hoppas nu att de sista två åren blir bra :)

Åkte iväg nu på kvällen för att kolla lite på skor, för behöver nya vinterskor.. Hittade ett par mysiga, skönt att ha mycket pengar över (mer än vad jag brukar ha) så man kan köpa sig nya vinterskor, mysiga också :) behöver dock ett par andra också, men det får jag leta efter sen :)

Hahaha vaaaa!?!? Denna skylt såg jag när jag gick till skoaffären.



Såhär långt har de kommit på bygget vid dalahästen :)




Nya skor ;)

Idol

Haha jaså är det sånt här som händer i idol nu för tiden ;P




Love

För att du finns
För att du kan
Du leder vågorna mot land
Du river murarna mot världen
För att du ser
För att du förstår
Nu lyser himlen där jag går
Du tar min hand och visar vägen
När du står framför mig
Då ter sig allting som det ska
Så kom närmre mig.





Hänt för många gånger...

Några tjejer som håller med mig? Händer jämt för mig :/




Välkommen till arbetsförmedlingen




Aj aj aj

Aj vad falskt han sjöng.. Förstår inte varför clabbe tog med han från början, var nog bara för att hela familjen var där..




Kollektivtrafik

Jag åker mycket kollektivtrafik eftersom jag har körkort men ingen bil.
Här kommer en lista på personer som man stör sig på i kollektivtrafiken:

1. Personen som lyssnar på låten du hatar i läckande lurar.




2. Personen som inte har deo i dag heller.



 

3. Personen som MÅSTE äta NU och tog med sig en äggmacka...




4. Personen som tycker att en ryggsäck ALLTID ska sitta på ryggen oavsett hur trångt det är.




5. Mobilblottaren



6. Personen som spelar mobilspel med ljudet på.


7. Snubben som glömde köpa en extra biljett för sitt skrev.


8. Personen som paxat hela stolpen.


9. Eller tror att den inte behöver hålla i sig alls – och sen landar i ditt knä.


10. Personen som vägrar flytta på sig, oavsett.


11. Paret som vissar sina känslor alldeles för öppet.


12. Förfestgänget.


13. Föräldern som tycker att det är rimligt att dess barn skriker Ace Wilder-refränger och sparkar i ditt säte.


14. Personen som sätter sig bredvid dig när det finns flera lediga dubbelsäten.


15. Personen som sitter så här när andra står upp.


16. Eller såhär:


17. ....


18. Och ingen resa är komplett utan personen som vägrar låta dig gå av innan den själv tränger sig på.

Du är skrattretande

Hahaha förlåt men jag måste bara skriva av mig detta.. Såg nu i veckan att det var en som hade svarat på en kommentar, men jag såg inte den kommentaren, såg bara en av kommentarerna.. Så då förstod jag att den personen hade blockat mig på fb.. Haha alltså helt seriöst, du är patetisk och omogen och kommer aldrig någonsin växa upp. Tragiskt men sant tyvärr.. Haha och blocka mig bara för att du är omogen och patetiskt och att jag hatar dig är väldigt skrattretande.. Jag kan väl inte rå för att du är korkad.. 
Att du blockar mig bevisar bara på hur omogen du är.. Om du nu hatar mig för att jag hatar dig så ta bara bort mig på fb, är det så svårt eller måste du VISA klart och tydligt att du hatar mig? Hahahaha kan inte sluta skratta åt ditt ansikte.. Om du måste provocera alla i din närhet jämt så har jag två ord till dig: väx upp! Har gett dig hur många chanser i flera år som helst att visa att du inte är samma omogna människa, men du har failat så hårt varje gång! Jag tänker inte ge dig fler chanser att visa att du är en "god människa" och låta dig låtsas att du har blivit bättre!
Skriver inte ut namn för jag är inte lika patetisk som dig! 

Är så glad över att jag har den bästa pojkvännen, älskar dig mer än annat. Även om jag redan har insett det så inser man det ännu mer när man ser hur den där människan är och hur man ens kan umgås med denna! Är så glad över att jag och Elias hittade tillbaka till varandra och vill bygga upp en framtid tillsammans nu :) kärleken är så stor!




Det förklarar saken

Jag låg i sängen idag och kollade på telefonen, helt plötsligt börjar sängen skaka och hela mobilen skakar.. Jag reser mig upp och kollar ut genom rutan för att se vad som händer.. Men såg ingenting så la mig igen, men då var det inte några skakningar.. Så jag trodde jag var skakig i huvudet och kände något som inte var.. Men nu fick jag svaret... Äckligt att jag kände och såg det..




Måndag

Igår var det val, tack och lov.. Folk skriver fortfarande om det där valet, snälla släpp det. Såhär röstade Sverige, deal with it!
Det blir varken bättre eller sämre om ni sitter och gnäller nu efter valet!

Aja, idag var min första vfu dag :) härlig personal och härlig klass, kommer ha en 1-3 :)
Skönt att börja första vfudagen med friluftsdag på Avestavallen :) 

Btw, imorse kom Elias hem till mig efter att han hade jobbat natt :) iiih mysigt, visst vi hann bara sova ihop typ 20 min innan jag skulle upp, men vi fick träffas sen när jag hade slutat, hihi det där kan jag lätt lära mig att leva med ;) skulle mer än gärna bo ihop med den underbara människan :)
Dock har han åkt hem nu och så ses vi igen på fredag.. Tråkigt men så är det när man inte bor ihop :/ håll tummarna att han får ett jobb här i stan :)

Röstningen i Sverige!

Resultatet i Dalarna!


Resultatet i Avesta!

Myslördag

Gjorde lite mysigt hemma ikväll med tända ljus :) så nu blir det mys med älskling framför någon film denna lördag :) dock utan snacks, duktiga ;) vi får mumsa på varandra ist ;) haha nejdå, kanske en kopp te lite senare blir det för mig :)



Juste, var hos min bror igår :) oj vad stor deras hund har blivit :) busade i soffan med henne :)




Idag lagade jag så enkel mat som köttbullar i gräddsås och makaroner, gott är det när man inte äter det så ofta :)

Hade lite coleslaw till också :)

Morgonord




Tjejsnack

Efter skolan så drog jag ner till stan och träffade en kompis (Linnéa).. Vi säger jämt att vi ska umgås mer, men när den ena är ledig så är den andra upptagen.. Men idag fick vi tid att träffas och äta lite på stan iaf :) verkligen behövligt, man behöver tjejsnack eftersom den andra förstår bättre då.. Även fast jag kan prata om allt till min pojkvän så kan inte han alltid förstå hur något känns eller så. Men en tjej (iaf Linnéa) förstår och kan relatera till saker man berättar. Och vi två älskar att skvallra och så, och tycker det är roligt.. Men om jag skulle berätta att tex en fd kompis har blivit tjock eller opererat näsan eller liknande till Elias så skulle inte han bry sig ett dugg medans Linnéa eller jag vill se bilder typ.. Ni tjejer förstår vad jag menar ;) 
Ja oj blev lite långt nu, men trevligt hade vi iaf :) ska väl skicka in en uppgift och sen blir det väl att slappa i soffan resten av kvällen :)





Skola i soffan

Bla bla bla.. Tråkigt att sitta och lyssna på en tråkig lärare, men skönt att sitta i soffan att ha seminarium ;)
Kul uppdatering va ;)





Torsdag

Skönt väder ute idag, eller iaf när solen är framme :)
Idag har jag skola klockan 14-16 (kanske 15.30, vet inte än), så fick sova hur länge som helst idag, men vaknade vid halv 10. Dock med huvudvärk :/
Men efter frukost och när jag hade fixat mig så satte jag mig på balkongen för att njuta av solen och värmen som egentligen inte ska vara här nu i september.. Men jag klagar inte utan jag tar tillvara på det ;) tror jag vaknade med huvudvärk eftersom hela dagen igår hade jag huvudvärk och värst var det på kvällen.. Det har varit för mycket nu med två kurser känner jag.. Vill bara att den ena kursen ska vara slut nu..
Ska snart gå in och städa lite, sen blir det skola..





❤️




Blä

Sjukt trött.. Har setat vid datorn sen 9 imorse i storgrupper, hann äta lite frukost när vi hade en bensträckare vid 10.30-11.00, vi hade en paus från 12.30-14.00 men då träffade jag min studiegrupp från svenska kursen (läser som sagt två kurser, en som heter "utveckling och lärande" och svenska kurs.. Så idag har vi har storgrupper i utveckling och lärande hela dagen. Jag hann duscha på 10 minuter när vi hade breaket från 12.30-14.00 för vi hade bara studiegruppsträffen till 13.40 typ.. Skönt det.. Nu har vi bara 25 minuter kvar.. Usch vad detta är jobbigt att läsa två kurser..




Hihi




DU! ❤️

Du vet vem du är!❤️





Ärr

Först vill jag säga, vad roligt att det var ganska många som läste min blogg igår! Och extra tack till er som kommenterade, riktigt roligt :) fortsätt så :)

Tänkte bara uppdatera lite, har inte sån rolig dag idag.. Har först setat med gruppen i en av kurserna jag läser, efter det hann jag äta frukost och kolla lite på tv, och nu sitter jag med seminariegruppen i den andra kursen som jag läser, vi är sjukt många så det tar tid innan man får redovisa sin text. Seminariet är slut om 30 min så :)
Vi ska redovisa en text som vi själva skrev när vi gick i lågstadiet :)

Btw såhär ser mina ärr ut, 3 månader efter operation! Ser fint ut, men stör mig ändå på de.. Försvinner kanske med tiden :)




Idol

Alltså förlåt till er fjortisar som äskar den där Tristan eller vad han heter i idol.. Men jag stör mig så sjukt mycket på han.. För det första är han en fjant och går ifrån gruppen för att sova, bra teamwork, sen gråter han typ hela tiden... Hans mamma frågade i dagens avsnitt vad som händer nu, man såg på han att han höll på att gråta ihjäl sig när han sa att han skulle sjunga solo.. Herregud, bli en man!!!




Någon som jag också har stört mig på hela tiden är denna människa på bilden nedanför.. Han har kepsen typ ovanför huvudet och snett ner över ansiktet typ och så har han för stort självförtroende för sitt eget bästa.. Han är så sjukt ful så jag stör mig på han..




Elias ❤️




Mys!

Nu har jag placerat rumpan i soffan under en filt med massa kuddar och tända ljus, mysstämningen är hög just nu. Dock fattas Elias, då hade det varit perfekt :)
Vänner på tv just nu, och kommer bara fortsätta bra program på tv ikväll :)




Gammal lärare

Idag när jag var på fältstudie på min vfu-skola så satt jag i lärarrummet och drack kaffe.. Då kommer en lärare mot mig och säger "nejmen en gammal elev, vad trevligt".. Haha jag kände typ att jag kollade runt innan jag sa "vadå jag?".. Hon svarade då att hon hade varit i min klass på mellanstadiet i 1 termin tillsammans med våran dåvarande klasslärare.. Haha snällt att hon kommer så väl ihåg mig men jag har ingen aning om vem hon är, men jag spelade bara med ;)

Här kommer bilder på mig när jag gick i 4an-5an, haha ser jag så lika ut då som nu? Isf är det väldigt illa om jag inte har ändrat utseende på typ 11-12 år :p förstår verkligen inte varför hon kommer ihåg just mig och våran klass när hon inte ens hade oss länge, plus att det var så länge sen.






Och ja, för er som är yngre av mina läsare.. Vi hade svartvitt i våra skolböcker.. Så gammal är jag..

Så såg jag ut idag!

Buss ;)

Hoppade precis på bussen i Hedemora för att åka hem :( blä vill inte åka ifrån älsklingen, det är långt till fredag :(

En sak som är bra med buss det är om man känner busschaffören ;) då får man åka för halva priset ;) hon vet exakt hur gammal jag är, men ändå får jag åka för ungdom ;) nice ;)




Juste idag var jag och Elias till långshyttan och kollade när mitt lag spelade B-final i Södra Dalarnas cup ;) de vann :) med typ 18-10 :D härligt tjejer :)

Bild direkt efter de hade vunnit ;) 


13 tecken på att du är allergisk mot tidiga morgnar

För er som hatar att gå upp på morgonen.. Dock kan jag vakna ganska lätt och ibland vaknar jag tidigt fast jag inte vill.. Men problem med alarm brukar jag inte ha så ofta, ibland råkar jag stänga av den i sömnen, men då är jag riktigt trött.
Vissa av dessa stämmer på er, eller inga alls, haha eller så stämmer alla ;)
6an stämmer ganska bra på mig,


1. Det känns som att snooze-knappen utvecklades enbart för din skull. Du är dock inte särskilt snäll mot den.

2. Du måste sätta flera alarm för att ens ha en chans att komma upp på morgonen. Om du glömmer att ställa alarm är det kört.


3. Oavsett hur många alarm du ställer måste dina föräldrar eller din partner ibland komma in och slita upp dig ur sängen.


4. Du har en fras som du alltid säger högt till de morgonpigga i din omgivning:



5. Du vet inte ens när soluppgången sker. “Natt” enligt dig slutar ungefär vid lunch.



6. Du blir spritt språngande galen om någon ringer dig innan du vill vakna.


7. Helgerna är till för att sova på – inte för att göra saker.


8. Dessa är det värsta som finns när du försöker sova en tidig morgon:

…. Eller sådana i olika former:



9. Du hatar när människor är glada när du precis gått upp. HUR kan man vara glad kl 7 på morgonen?!


10. Du är arg på personen som väckte dig i flera timmar. Om de påpekar att du är sur brakar helvetet loss:


11. Du har aldrig förstått hur dina vänner kan gå ut och jogga eller styrketräna innan jobbet. De måste skämta?


12. Flingor och/eller juice är det enda du kan få i dig på morgonen. Tanken om mat gör dig illamående.


13. Skola eller jobb tidigt på morgonen är en omöjlig kamp. Tröttheten vinner alltid; tills din lärare eller chef märker att du dreglar på skrivbordet…

Lyckades

Haha jag och älskling testade på att vika upp chipspåsen som vi såg på fb att man kunde göra ;) det gick, blev häftigt ;) kul liv vi har ;)

Nu har vi iaf lördagsmys framför fångarna på fortet, sen film :)





Juste, mitt lag förlorade deras sista match idag, så de får spela b-slutspel imorgon klockan 9 på morgonen..

Bild från matchen :)




Södra Dalarnas cup

I helgen så är det södra Dalarnas cup i Hedemora, där är mitt lag anmälda. Så igår spelade de mot Uppsala, dock förlorade de med 19-15 tror jag. Idag mötte de först Kungsängen och vann med 15-12, dock så orkade inte jag gå upp så tidigt för att sen den matchen.. Nyss spelade de mot Falun och vann med 17-11.. Snart ska jag och älsklingen gå ner igen till vasahallen, för då möter de HK Ceres, hoppas på vinst såklart!
Det kliar dock i hela kroppen när jag sitter där, vill så gärna byta om och vara med.. Men härligt ändå att de spelar cup där Elias bor, så man får se matcherna iaf. Jag uppdaterar efter varje match på våran instagramsida Abhfdam om ni vill följa hur det går :)

Mot Uppsala igår!


Mot Falun idag! 

Också mot Falun.

Kallsvettig

Usch, ligger bara med gråt upp i halsen och kallsvettas.. Hatar att må/känna som jag gör.. 
Förlåt för deppiga inlägg, men blir bar värre och värre känner jag.. Och där föll en tår, var den jag väntade på.. Blääää
Usch nej, vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara gå upp i rök just nu. Slippa tänka och känna..

Thoughts

Känns som en sån natt inatt tyvärr..





Blöh

Fuck this shit, orkar inte..





Upptagen

Idag har det varit full fart hela tiden, först arbete med studiegruppen, sen sjukgymnasten (haha han verkar fortfarande lika chokad över att jag är så överrörlig), efter sjukgymnasten gick jag ner till älven och sprang ca 3km, sjukt jobbigt... Sen duschade och sedan drog jag till min nya vfu-handledare.. Cyklade sedan vidare till gymnasiet (där pappa jobbar) och skrev ut lite papper. Cyklade hem och gjorde en uppgift som vi ska diskutera imorgon på seminariumet.. Nu har jag precis lagat mat och chillar i soffan, borde packa och så, men gör det lite senare..



Det var stekande sol när jag sprang, sjukt jobbigt..






Sommar..

Saknar sommaren redan, fast det knappt har blivit höst..
Saknar verkligen min och älsklingens resa som vi gjorde neråt mot Göteborg, Ullared osv :) längtar tillbaka.. Här kommer några bilder så ni också kan få uppleva sommaren lite igen ;)





Älskar dig ❤️








Sötnos :) ❤️

Handbollsträning

Kom nyligen hem efter ha varit nere i kopparhallen och tittat på när mitt lag tränade.. Men snart får jag också börja träna :D ska bara bli lite rörligare (men får inte bli lika rörlig som innan eller som på vänsterarmen, för jag var och är överrörlig).. Men de säger att jag får börja med närkontaktsport 6 månader efter operation och det blir i december typ :)



Promenad ner :)

Mitt lag ;)

Thai

Förra veckan lagade jag thaimat inför helgen, men älsklingen åt inget av det eftersom jag lagade annan mat också och sen åt vi hos pappa en dag :) 
Så jag frös ner det mesta och idag åt jag en liten del av det som jag sparade i kylskåpet :) gott var det :)
Lätt recept att göra thaimat iaf :)





Haha Sverige




Blä och usch

Älsklingen åkte hem idag, får vänta ända tills på fredag för att träffa honom.. Blääää!!!! 
Hatar att inte bo ihop med min underbara pojkvän! Har ni något jobb åt han här i Avesta, så hör gärna av er :)
Har inte så mycket mer att skriva, ska väl försöka sova utan mitt hjärta bredvid mig :(

Elias ville ha denna mat i helgen, så lagade det på fredagen :) enchiladas med kycklingröra ;)


På fredagen var det något torggrejs så då kom panetoz (eller hur de stavas) till Avesta och spelade på stan! Man ser typ inte den lilla scenen på bilden, men jag och älsklingen skulle bara gå och handla och så hörde vi något högt.. Då kom mitt dåliga minne ihåg att det skulle vara något på stan denna helg ;) lyssnade på en låt men sen gick vi hem :)

RSS 2.0