Typiskt mig




Goal




Suck..

Telia kan gå och dö.. De kom hit för en andra gång och då tänkte jag att de förtjänar en andra chans.. För det första var det typ 2 månader sen han var och plingade på min dörr (och lånade toan), jag har inte fått min rauter än.. Sen idag fick jag en faktura på 205kr.. Då tänkte jag, nu j*vlar.. Så ringde upp de och de försökte kompensera mig, men en tredje chans får de inte.. Synd idioter! De tog bort min faktura iaf, för det hade blivit fel sa hon i telefonen.. Hur kan ett sådant stort företag "göra fel" med en faktura som inte ens ska skickas ut. Tur att inte jag tar någon skit iaf, för tänker inte ge såna där idioter av min pengar!
Så lita inte på Telia som säger att ni ska få tre månader gratis, utan bindningstid och uppsägningstid och få behålla rautern.. För första gången fick jag lov att betala typ 500kr i en engångsavgift som Telia inte ens har.. Nu slapp jag betala något iaf!




Missade bussen

Åååh drygt.. Skulle hem från pappa idag och skulle ta sista bussen hem eftersom jag hade tunn jacka, fingervantar och tunna springbyxor så behövde ta bussen för annars hade jag frusit ihjäl.. Men när jag nästan är vid bussen så ser jag bussen åka förbi.. Den kom typ 3-4 min för tidigt.. Så fick lov att gå hem och normalt brukar det ta 30-35 minuter att gå den vägen jag gick från pappa.. Nu tog det mindre än 20 min.. Det går fort när man är arg, har hosta, är halvsjuk, fryser och det är halt.. Ännu mera blä för bussar!!!!







Sova

Jadu detta märker man.. Sova själv hela veckorna (utan min älskling) är jobbigt, men direkt när jag sover med Elias så mår jag bra.
Aja ska väl sova typ nu, själv.. Godnatt!




Söndag

Helgen har varit.. Jadu, behöver inte gå in på det.. Men nu tittar vi framåt och hoppas på den bästa :) <3

Ikväll åt jag och älsklingen pizza, beställde onlinepizza och tittade på ankliv :D

Nu ligger jag själv i sängen och tittar på vänner :) ska göra det tills jag somnar :)





Detta skulle man behöva

Skönt om man hade detta.. Men vissa verkar ha detta redan..





Efter en typ sömnlös natt tar jag väl mig i kragen och har seminarium.. Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck fuck... Hur ska detta gå med denna klump i magen..

Tvättdag

Idag kände jag att jag behövde tvätta.. Behöver handla osv också, men har inte så stor livslust nu faktiskt.. Äh får väl klistra på fake leendet och köra på, undra när allt som jag har lagt på hög kommer att brista, känns som om det är nära att allt ska brista.. Vill ha någon som jag kan prata om mina känslor med.. Behöver kunna prata ut om vad jag känner till någon utan att bli nertryckt genom att man får skit tillbaka och låta som om allt är mitt fel att jag mår dåligt.. Då är det tydligen mitt fel att jag mår dåligt över vissa saker.. Kommer snart inte palla mer att bli nertryckt, är trött på det..







Svart

Allt är svart nu, svart svart svart.. Like this pic!




Nyår




Buss hemåt

Sitter just nu på bussen hem, som btw var 8 min sen, jobbigt läge.. Usch vad jobbigt det är varje gång att åka från Elias :( eller när han åker från mig :(
Hade varit mycket bättre och skönare om vi bodde ihop, då behövde vi bara sakna varandra när vi är på jobbet!

Aja när jag kommer hem ska jag väl bara borsta tänderna och hoppa i mjukisbyxorna och sen ner i sängen och försöka somna tidigt eftersom jag har vfu imorgon.




Söndag

Igår (lördag) åkte jag till älsklingen som hade varit i Sthlm med jobbet, på lördagen gjorde vi inte mycket utan bara myste :) idag (söndag) började vi dagen med att ut och gå i ca 2 timmar och nu har vi bara umgåtts med varandra och spelat lite x-Box, gjorde det igår också.. Lite dödarspel, jag blir så stressad av sånt där och är sämst på det!

Nu ska vi bara mysa lite mer innan Elias åker iväg till jobbet om typ 1 timme och sedan vid 9 åker jag hem och ska hem till verkligheten..




Po-dag

Idag har det varit po-dag, inte det roligaste jag har gjort men skönt att det bara var i typ 4 timmar :)
Jag gick iväg en sväng för att gå till sjukgymnasten, så töjde lite och blev tejpad som vanligt!
Bokade in intro på må bättre också, ska börja få upp musklerna i axeln på gym :) wiiieee ett steg närmare handbollen :)




Well..




Städat

Idag har jag varit på vfu först och sen när jag kom hem så kände jag för att plocka med lite saker hemma och dammsuga och skura golven ;) haha mådde lite dåligt över att det var stökigt.. Fast jag tycker att det ser stökigt ut när jag inte har bäddat sängen så ;)

Satte in en lampa i baren ;)


Hade nta-låda idag i skolan, med jord, lera och humus :)

Hihi bäst

Igår så kom jag hem från vfun och tog det bara lugnt och sen hoppade jag in i duschen och ett plötsligt hörde jag en hög smäll i min lägenhet, blev helt stenfrusen och stängde av duschen.. Så hör jag att det är Elias röst, men trodde att jag inbillade mig, för han skulle ju inte komma. Men då tittar han in i badrummet och då är det Elias.. Då börjar mitt hjärta slå jätte hårt, blev helt dimmigt framför ögonen och fick lock i öronen och det tjöt i öronen.. Haha vet inte varför, blev väl så rädd..
Men blev sjukt glad över att han kom på en helt vanlig vardag :) hihi sötast sov över också, fast han började jobba klockan 6 på morgonen :)

Älskar dig så otroligt mycket!

Nu tar jag bara det lugnt i soffan efter vfun :) har vfu imorgon också :)

Måndag




Fars dag

Grattis bästa pappa på fars dag!
Så glad över att du alltid ställer upp! Du har gett mig den bästa tänkbara uppväxten :) älskar dig ❤️





Pappa när han var liten ;)

Haha




Nya skidglasögon

Idag var jag och älsklingen och hans pappa i Romme alpin först för Elias skulle ha pjäxor och jag skulle egentligen behövt skidor.. Fick vänta i 2,5 timme för att ens få komma in men Elias hittade ett par pjäxor och jag hittade ett par skidglasögon :)

Efter det drog vi och tittade på folkrace, kallt men kul den lilla stunden vi hann se :)

Det är junior skidglasögon, för de passade bra och de kostade bara 200kr och så var det halva priset ;)




Roligt




Kladdkakans dag

Det firade jag och älskling med att äta kladdkaka och grädde ;)




Mm juste!!!!




Hemtenta

Setat med hemtenta från 11-16 idag, men är klar iaf och ska bara lägga till en liten sak innan måndag bara..
Lagade mat idag också, sen var jag helt slut så la mig redan i sängen efter duschen vid 18 :)

Såg detta nyss, hm blod innanför huden.. Skumt. Men jag gör ju illa mig jämt så kanske inte är så skumt när det gäller mig ;P




Fullt upp

Idag har det varit full rulle hela dagen.. Först sjukgymnasten, handlade sen direkt till mormor Britta, kom hem vid 5, handlade igen och sen lagade jag väldigt sen mat..
Ska lägga mig i sängen nu faktiskt och bara ta det lugnt framför tvn för imorgon blir det tentaskrivning hela dagen.




Skolarbete

Har setat med datorn typ hela dagen och gjort skolarbete, först redovisning och sedan gjorde jag klart en uppgift som ska in på fredag och en ppt som ska redovisas på fredag :)

Resten av veckan behöver jag göra klart hemtentan som ska vara klar på måndag!





Godnatt

Kom hem från älskling idag, mysigt att få umgås till måndagen :)

Nu ska jag somna till tvn och sakna Elias ännu mer :/





Längesen

Nu var det längesen jag bloggade, förlåt.. Men har haft mina privata skäl.

Igår tog jag och älsklingen det mest lugnt, drog till gymmet för Elias skulle träna en liten kort stund. Sen på kvällen drog vi till en av Elias vänner och drack lite, blev krogen efter det. Dock sjukt tråkigt att dricka, vill inte göra det längre.. Mår dock bra idag eftersom jag bara blev lite påverkad igår. Vet inte hur älsklingen mår eftersom han fortfarande sover.

Åt denna goda igår :)


Fick lite shotar Igår av Elias kompis, goda men usch för alkohol. Kände mig lite som en partypooper igår ;P