Maybe

Maybe I don't know how to love but
Maybe I do
Your face is a work of art
Your smile could light up New York City after dark
Okay you're coverboy pretty




Torsdag idag

Fredag imorgon och helg.. Inte för att jag har något att längta till, hoppas denna helg och nästa vecka går fort.. Blä





Paket

Idag fick jag hem 4 paket i brevlådan :) två av de är hemligt, så kan inte visa er det än :)




Bla Bla Bla

Åh jag hoppas och hoppas varje dag, men nej! Mig saknar du inte, jag saknar ju dig!
Pikar hjälper tydligen inte.. Pikar hjälper bara om du verkligen skulle sakna och älska mig!

Jag har fått känslan att du inte vill ha något tecken (som sms) av mig!








Åh utomlands

Satt och tittade på resor idag.. Billigt är det nu att beställa till i sommar, vill beställa en resa nu! Men vill åka med en speciell person, men den personen vill väl inte åka med mig.

Som ni ser på bilden, 2904kr för en vecka! Hotell+flyg :)


Solen

Nu tror och hoppas jag att febern och huvudvärken och värken i kroppen vänder.. Hade inte jätte ont i huvudet imorse och det känns bättre med febern! Var ändå tvungen att gå ut idag, sjukgymnasten som vanligt! Är glad för det, för mådde lite bättre då och det är sol ute! Men synd att jag mår lite halvkasst och har ingen att umgås med för pojkvännen vill inte det typ, så får väl vara inne då.. Får se om jag har orken att städa, lite trött fortfarande.




Fint var det ute :)


detta är vad jag älskar med vintern, inget annat typ ;)


Var inte kallt ute heller :)

Jepp




Synd om mig

Ja det är faktiskt lite synd om mig att jag måste vara sjuk hela vintern, varje år.. Och så vissa veckor får jag feber ..

Nu varnar jag känsliga tittare, lägger upp en sjukbild på mig eftersom jag inte har något att göra.. Orkar inte göra något heller.

Den osminkade sanningen!

Julen är slut

Ja jag vet att man skulle kasta ut julen för länge sen, men eftersom min man inte bor med mig så har jag väntat på att han kan kasta ut julgranen, är lite mer mansjobb tycker jag ;) så han sågade isär den så nu återstår kvinnojobbet, att städa upp efter mannens jobb.

Såhär fint var det i julas :)



Såhär ser det ut nu!! :/

12 BISARRA LAGAR OCH REGLER UTOMLANDS

Ska du på semester utomlands kan det vara bra att ha koll på vilka regler som finns. I Kalifornien är det till exempel förbjudet att cykla i poolen och i London får du inte dö i parlamentshuset – så länge du inte är en kunglighet.

Visst låter det osannolikt? Här är 12 bisarra lagar och regler världen över.



1. Ingen alkohol till djuren

Vänj dig vid tanken på att det inte är tillåtet att bjuda djur på alkohol. Nu kanske det inte är något du gör vanligtvis ändå, men om du ska gå på zoo i Tuscaloosa i Alabama är det strikt förbjudet att mata djuren med vin eller andra alkoholhaltiga drycker.


2. Fiolen får inte bäras hursomhelst
Den som går omkring med en fiol i Utah får inte bära den precis hursomhelst. Det är förbjudet att gå omkring på gatorna bärandes på en papperspåse innehållande en fiol. Det är bättre att ha ett riktigt fodral till sitt instrument, alltså.


3. Snälla, cykla inte i poolen
På besök i varma Kalifornien och sugen på ett dopp i poolen? Varsågod att bada, men ta inte med dig cykeln! Det är nämligen förbjudet att cykla i poolen här. (Den som lyckas cykla i en pool borde dock vara värd ett diplom.)

4. Förbjudet att dö
Om du besöker det brittiska parlamentet är det bra om du undviker att... ja, dö, faktiskt. Här får nämligen bara kungligheter avlida. Om vakterna ser någon som ser ut att vara sjuk bär de ut en snabbt – den som dör i den här byggnaden är nämligen tekniskt sett berättigad en statsbegravning.


5. Klipp barnen normalt

I Texas är det förbjudet för barn att ha ovanliga frisyrer. Exakt var gränsen för "ovanlig" går och hur det är med barn som är på besök i delstaten är oklart. Men i säkerhets skull kanske det är bäst att satsa på en helt vanlig frisyr till ungarna lagom till resan.


6. Hyra bil? Inte för turister
Sugen på att se dig om på semestern? I Bermuda kan du glömma att hyra bil. Visserligen är det okej att köra för de flesta men vissa får se upp. Här sägs det nämligen vara förbjudet för turister att köra bil. Vill du se dig omkring får du alltså ta dig fram på annat sätt.

7. Kittlas inte med dammvippan
Den som är i Maine i New England får inte under några omständigheter kittla en kvinna under hakan med en dammvippa. Att kittlas utan dammvippa verkar dock vara okej.


8. Ost till äppelpajen – ett måste
Låter äppelpaj och ost som en bra kombination? Tveksamt va? Men i Wisconsin verkar man tycka det. Där är det nämligen förbjudet för offentliga restauranger att servera äppelpaj utan ost.



9. Låna toaletten är alltid okej
Om du är i Skottland och känner att du behöver uppsöka en toalett ska du inte behöva leta länge. Det är bara att knacka på första bästa hus, för i Skottland är det en rättighet att få låna toaletten överallt. I Storbritannien sägs det dessutom vara okej att kissa var som helst – men bara om du är kvinna.



10. Vin och tekopp hör inte ihop
I Kansas och hittar inget vinglas? Vad du än gör, servera inte vinet i en tekopp. Det är förbjudet. (Vanligt glas eller till och med kaffekopp verkar vara lugnt.)



11. Ingen glass i bakfickan
Att förvara en glasstrut i bakfickan låter som en dålig idé på många sätt. Inte minst låter det fruktansvärt kladdigt. I Alabama är det under inga omständigheter tillåtet att ha en glasstrut i bakfickan, hur gärna du än skulle vilja spara den till senare.



12. Mördare? Hoppa över den skottsäkra västen
I New Jersey är det olagligt att bära en skottsäker väst när du begår ett mord. Du läste rätt. Som om det är det brottet mördaren skulle oroa sig för att bli gripen för...


Sjuk

Usch , har gått och blivit sjuk.. Så har ont i huvudet och i hela kroppen och enligt älsklingen är jag väldigt blek.. Svettas ihjäl ibland och ibland fryser jag så jag hackar tänder :/ hoppas jag blir frisk snart, vill kunna gymma så att jag kan få bättre kropp!


Tycka synd om mig själv mat i helgen!


Mitt nya skal btw !

Soligt

Idag var det en fin dag ute, solen tittade äntligen fram! :)






Kärlek

Jag älskar ju dig, varför ska du göra allt så svårt?
Jag gör allt för dig och lite till, tänk om man skulle kunna få någonting tillbaka.. Tex att du kämpar för att inte förlora mig eller börjar bygga upp det du har förstört.





Tänk på vem jag är i ditt liv, hur mycket jag ställer upp för dig. I  vått och torrt. Ge och ta var det va?

Kramdagen

Synd bara att min älskling inte är här med mig :( får väl kramas med kudden då :/





Good shit

Behandla inte andra som du själv vill bli behandlad! 
Behandla andra som de vill bli behandlade!







Gymgrossisten

Idag hämtade jag ut paketet från Gymgrossisten som jag inte hann hämta i fredags! Har köpt mer ripped (så jag slipper sötsuget), fick en vattenflaska på köptet också ;)




Sista detoxdagen

Idag har det gått 2 veckor sen jag började med detoxen! Vet inte om det har skett så mycket, men hoppas att det har rensat lite i kroppen iaf :)

Ska väga mig imorgon och se hur mycket jag har gått ner! Inte mycket antagligen!



Även fast jag slutar med detoxen så kommer jag ändå inte äta kolhydrater, för att gå ner mer vikt innan sommaren :)

Åkte hem från älsklingen idag också, blääää långt till fredag.. Sova själv är jobbigt.. Behöver ha Elias värme och underbara närhet vid mig! 

Skotertur

Precis kommit hem från en skotertur på drygt 5 mil ;) för er som inte åker skoter, det är långt att åka 5mil på skoter i skogen ;)

Vi tog med oss fika och åkte till älsklingens familjs stuga :) mysdag :)

Nu sitter jag med Meli (Elias familjs hund) och myser på golvet ;)






Deras stuga :)


Min snygging ;)






Jag körde lite i skogen jag med, med älsklingen bakpå ;) det var kul men läskigt ;)





Dåligt bloggande

Förlåt för dåligt bloggande.. Mår inte så bra psykiskt just nu, allt är väldigt ostabilt i mitt psyke och kropp just nu känner jag.. Därför tappar jag väldigt mycket lust till allt, ni får ha tålamod så hoppas jag att allt blir bättre inom en snar framtid. Funderar på en psykolog, men en psykolog kan inte lösa detta som sker för mig tyvärr.




Broccoli och korv

Idag gjorde jag en rätt som jag aldrig har gjort förut :)
Gjorde broccoli och korv gratäng typ :)
Perfekt för er som inte äter kolhydrater, och det var gott också ;)






Klar ;)

Leende

Hihi nu kommer jag somna med ett leende iaf :) älsklingen ringde helt plötsligt nu på kvällen :) blev chockad med riktigt glad :) då fick jag iaf prata med han nu när vi firar 2 år idag :)

Nu kommer jag sova gott ;)





Min fina vackra underbara pojkvän :) ❤️

Hångel

Fem fördelar med att hångla:

1. Bevarar långsiktiga relationer

Beröringen är nyckeln. Att mysa med någon man tycker om är ett effektivt sätt att bekämpa dåligt humör och nedstämdhet, enligt psykologen Aline Zoldbrod. Par som prioriterar och upprätthåller mycket fysisk närhet i sitt förhållande blir exempelvis ofta lyckligare.

 

2. Sänker blodtrycket

Varje gång vi får beröring av en annan människa utsöndrar kroppen peptidhormonet oxytocin, som bland annat leder till lägre blodtryck. Beröring får kroppen att slappna av och ta ett steg tillbaka från känslan av att kämpa, som vi upprätthåller under stress.

 

3. Gör dig lyckligare

Kramar och kyssar kan förbättra den sexuella tillfredsställelsen hos kvinnor - vilket i sin tur även gör män lyckligare. Vi vet att så kallat förspel gör att kvinnor lättare får orgasm, och förspelet gör även män gott.

 

4. Kan leda till mer sex

Närhet och beröring gör att kroppen producerar och frigör hormonet dopamin i större utsträckning, vilket ökar den sexuella drivkraften. Det är inte säkert att hångel leder till sex, men att ta initiativ till det ligger förstås nära till hands.

 

5. Förbättrar kommunikationen

Mys med kyssar och kramar leder till bättre kommunikation mellan dig och din partner. När ni ligger i sängen tillsammans finns tid att prata om saker som du tänker på. Annars är det lätt hänt att mycket faller mellan stolarna i en relation där båda är upptagna och stressade.






2 år med hjärtat

Idag firar jag och Elias 2 år tillsammans! Om man ska slå ihop alla år vi har varit tillsammans så blir det lite drygt 5 år sammanlagt :) älskar dig min fina underbara pojkvän! ❤️ du är mitt liv!





















Puss på dig min älskling idag, du får en pussbild eftersom vi inte ses idag :)

Söndag igen

Jahapp, idag är det söndag igen.. Helgerna går för fort, önskar att jag och älsklingen bodde ihop.. För nu saknar jag ihjäl mig efter han på vardagarna! 

Så inatt får man sova själv, som nästa vecka :(

Idag åkte jag och Elias och hämtade hans skoter och så åkte vi lite också ;) läskigt när han gasar på, men samtidigt roligt :)
Åkte dock när det var mörkt ute, så kunde inte knäppa några kort tyvärr.

Innan vi åkte och hämtade skotern så gick vi ut i skogen och tittade så att det var tillräckligt med snö :)






Det hade kommit väldigt mycket snö på bilen ;)




Efter skoterturen åt vi på en pizzeria i Hedemora, jag tog en sallad eftersom jag inte ska äta kolhydrater! Haha duktigt, drack vatten till också ;)

Elias åt kebabpizza, avundsjuk var jag ;)



Aja nu ska jag väl sova, så får vi se vad som sker nästa vecka! Gymma iaf :)




Middag

Mums vad gott det var att äta middag med hjärtat :) hade så mysigt :)

Oxfilé på planka :)




Min fina pojkvän :)




Present till älsklingen :)




Den andra presenten, en kylskåpsmagnet ;)

Frukost/lunch

Idag firar jag och älskling våran 2 årsdag! Har årsdag på måndag egentligen, men vi firar den idag ist för han jobbar på måndag osv :)

Imorse när vi vaknade gick vi till café la rosé för att äta frukost/lunch, riktigt gott var det :)

Nu ska jag bara klä på mig sen ska vi gå till Kings arms och äta finmiddag tillsammans :)




Kan inte sova

Usch jag kan inte sova.. Har för mycket tankar i huvudet.. Har för mycket frågor som jag behöver ha svar på! Blä tankarna bara går runt i huvudet på en.. Skit.

Fuck it

Usch och fy, mår inte alls bra! Av några anledningar som jag inte har lust att ta upp här.. Blir nog dåligt med bloggandet idag.. Lust att bara krypa under täcket och ligga och dö idag.






Mår illa

Blä idag har jag bara druckit te (detox) imorse och ikväll och ätit frukost och till frukosten tog jag en ripped.. Lagade mat idag men inte ett dugg sugen, ripped kapsel hade lite med det att göra. Så har inte ätit någon mat idag (förutom frukost som sagt) så mår lite illa nu efter handbollsträningen :/ åååh lär ju äta om jag ska gå ner i vikt, funkar inte bara att fasta.. Hoppas jag kan somna fast jag mår illa.. Och hoppas jag kan äta imorgon.. Blä och godnatt!







Blä

Punkt!




Te innan läggdags

Nu ska jag dricka en kopp te (recovery delen i detoxen) och sen sova, hoppas verkligen detoxen ger lite hjälp på traven :)



Vet att det blir mycket om träning, rehab och detox nu, men det är det enda "spännande" som sker i mitt liv..

Hate people

Hahaha detta är så jag och Elias ;) typ..





Maten idag

Eftersom jag äter ripped kapslarna så är jag inte så hungrig om dagarna, så därför passar varma koppen bra, plus att det är väldigt lite kalorier i den också ;) 110 kalorier i 2 dl soppa, bra om jag får i mig lite kalorier och sen tränar jag på det ;)


Denna smak var det idag :)

Bilder från nyår

Här kommer bara lite bilder från nyår :) som först spenderades med älskling och pappa, pappa bjöd på middag (trerätters). 
Sen gick jag och älsklingen till 2 vänner och firade in det nya året med de :)




Förrätt ;)

Förrätten igen ;)


Varmrätten, oxfilé ;)


Efterrätten ;)










Haha vilken fyllepuss ;)















Nytt år

Sådär då, nu startar det verkliga livet igen.. Och nytt år på det också. Jag har spenderat slutet av 2014 och början av 2015 med världens bästa människa (min pojkvän). Dock har han åkt hem nu, för att starta upp det vanliga livet igen med gym, äta och jobba ;) jag har själv startat det vanliga nya livet för mig. Började med en detox idag som håller på i 14 dagar, 



Denna dricker jag på morgonen, innan gymmet. (Det är te som man dricker)





Denna ska jag dricka på kvällen så att kroppen ska slappna av och fortfarande detoxa kroppen.


ska sluta äta kolhydrater (får ha en äta-vad-jag-vill-dag i veckan, annars blir det för jobbigt.
Och för att hålla ut med att inte äta kolhydrater och annat gottit så tar jag en ripped till frukost, och sanningen är att denna hjälper riktigt bra mot sötsug och du blir inte lika hungrig ;)




Medan jag gör allt detta så tränar jag också, men bara lite lätt med benböj, mage och så går jag 30 min på bandet varje dag. (Jag tränar rehab också).

Jag äter frukost efter jag har gymmat för att gå ner så mycket i vikt som möjligt!

Får se om 14 dagar om det har blivit någon skillnad, jag uppdaterar er om det senare.

21 personer som var fullare än du på nyårsfesten

Hade du en tung nyårsafton? Då kan trösta dig med att de här personerna förmodligen hade en värre fylla. Här är 21 bilder på personer som haft det.. väldigt.. jobbigt..












































Gammal?




Jag är de där 2%




RSS 2.0