Mys :)

Men kan man ha det mysigare när man kommer hem från jobbet :) missen lägger sig på kudden bredvid mig, lägger tassarna på min arm och sen kommer huvudet nerdunkandes på armen :D


Sötast

Hur kan man inte bli förälskad i denna katt :D


Pojken är trött

Har en pojke som är trött här hemma idag! Han har sovit hela natten, även fast jag somnade vid 3.. Och så sov han länge imorse. När jag gick till soffan idag så kom han efter och la sig i knät och somnade igen. Jobbigt att vara katt ;)


Somna i soffan

Idag vid 9-tiden på kvällen däckade jag i soffan och sov till 12, alltså 00.00. Efter det blev jag pigg typ och nu har jag svårt att somna i sängen, fast jag ligger och gäspar.

Brukar alltid ha lätt att somna om när jag somnar i soffan.. Men brukar nästan aldrig sova såhär länge såhär sent i soffan.

Förstår dock att jag däckade, vaknade 7 imorse så.

Aja ska försöka sova nu. Tänkte bara uppdatera er om mitt liv just nu. Kul va ;)


Kom ihåg detta!!

Men kom även ihåg detta när du mår bra också. Vilka fanns där när allt gick skit och alla stack! Extra viktigt att tänka på tycker jag. Jag vet att jag har börjat gjort det mycket mer på senaste tiden. Vilka ställer upp och vilka ställer upp när det inte finns något annat "viktigare" eller andra "viktigare" personer att vara med.


Jobb jobb jobb

Är så sjukt mycket på jobbet nu, allt man måste lära sig.. Man är helt slut när man kommer hem om dagarna så har ingen ork att blogga.

Fick även reda på idag att jag ska gå en NTA-utbildning i september :) bara en dag :) för hon jag jobbar ihop med nu ska operera sig och då kommer jag att ta över hennes arbete så länge :) och då behöver jag en till kort utbildning, om ett arbete vi ska göra då. Handlar om jord :)

Så under den tiden hon är sjukskriven tar jag hennes jobb, så någon som är intresserad att ta över mitt jobb under de månaderna? ;) vikarie, så behövs ingen utbildning ;)

Aja bild från nu nedanför.. Ska sova, dock har jag sovmorgon imorgon. Börjar 09.30 :D hoppas halsontet har släppt då :/ dock stänger jag på fritids så slutar sent.


Dåligt

Förlåt igen för dåligt bloggande.. Men det är så sjukt mycket nu på nya jobbet. Hela huvudet är fullt så vet varken ut eller in just nu. På onsdag börjar eleverna iaf, ska bli riktigt roligt och spännande :D

Imorgon blir det personecutbildning (utbildning hur man gör med lön på nätet osv). Efter lunch blir det hlr utbildning för mig och 11 andra :)

Så lär lägga mig och titta genom boken vi fick. den ska bara skummas igenom, skönt det :D


Iväg på 5-års kalas

Idag fyller kusinen 5 år, så blir att åka på kalas nu :D


Haha Lunarstorm


Jämt

Som ni vet, min katt är inte som alla andra katter. Han brukar "rida" på min rygg. Han vill ha baktassarna på min hand och framtassarna på mina axlar ;)


Dåligt bloggande

Sry, har varit för upptagen för att blogga.

Men idag började jag mitt nya jobb iaf :D
Kan skriva mer sen någon dag.. Nu är jag så trött.


Chili con carne

Idag åkte jag till pappa och lagade lite chili con carne :) sjukt gott blev det, dags att skaffa sig en gjutjärnsgryta ;)


Säger du det YR

Idag kan inte jag riktigt hålla med yr.no. De säger att det ska vara molnigt idag men inte något regn.
Vad händer?
Jo, det börjar ösregna och åska och blixtra. Sedan kommer det galet mycket hagel.. Skön innedag iaf :) men måste handla, tyvärr. Är sjukt glad över att jag har bil en sådan här dag.