Scary




True story!




Varsågod!

Häääär har ni alla som klagade i somras, och bara ville ha kyla och vinter!
Sverige skippade hösten, och gick direkt på vintern ist. Men jag vill säga till er alla som älskar kyla, det är INTE roligt för mig eftersom jag fryser på sommaren, på vintern sover jag med värmemadrass och värmefilt samtidigt. Mina fötter är ständigt kalla, oavsett om det är sommar eller vinter, när jag väl fryser kan inte jag bli varm snabbt (spelar ingen roll hur mycket kläder jag tar på mig), och jag är sjuk hela vintern.. Plus en massa mer som jag inte orkar skriva! 




Smak, lukt?

Hej!

Jag tänkte bara in här och säga att jag gärna vill ha tillbaka min smak och lukt, typ nu. Tack på förhand!




Blablabla

Usch vad dåligt jag sov inatt :(
Finns nog många anledningar till det, som att jag sov utan killen, hade sjukt ont i halsen, hade ont i axeln osv..
Så nu ligger jag fortfarande i sängen och knarkar halstabletter och vatten.. Undra om jag blev smittad av killen (för han var sjuk) eller om jag blev sjuk när jag stod ute på kvällen i t-skirt och fotade i lördags.. Jag tror att det är det sistnämnda , eftersom jag har så dåligt immunförsvar. Och anledningen att jag inte tror att jag blev smittad av Elias är för att han var bara snorig och hostig, inte ont i halsen.. Men jag ska inte säga så mycket, snart blir väl jag snorig och hostig också.. Helt sjukt, jag har varit lite sjuk ganska länge nu, har alltid vaknat med ont i halsen som sedan har gått bort under dagen i någon månad nu.
Aja, tänkte bara skriva av mig lite, och här är en av bilderna jag knäppte i lördags. Är inte alls nöjd med bilderna, men jaja. Ser dock inte så bra på denna bild.




Saknar :(

Killen åkte hem för 2 timmar sen och jag saknar han redan :( en av många anledningar är att vi inte kommer ses fören om 2 veckor :( usch, vet inte hur jag ska klara två veckor :/ men är väl bara att öva tills jag åker till Spanien, då blir det också 2 veckor ifrån varandra.

Äh nu ska jag sluta klaga över att jag saknar han och lägga upp en bild från imorse som han inte vet att jag tog, eftersom han låg och sov då. Så mysigt att sova bredvid han, kan inte förklara.. Efter att ha känt varandra i över 5 år så är det fortfarande lika mysigt att sova med varandra :)♥️




Iiiih

Snart så :)







Nöjd :)

Åh vad jag är nöjd med nya uppdateringen iOS 7 :D 
Ni som inte har uppdaterat än, gör det :)
Först så vågade inte jag riktigt uppdatera, var rädd över att det skulle bli sämre, men icke sa Nicke ;)




!

man kan smeka med ord
mjukare än med handen
man kan slå med ord
hårdare än med handen!







Måste bara..

Haha måste bara lägga upp denna bild.
Imorse så vaknade jag av att Elias la sin hand vid mitt öra, så jag tänkte att det är väl helt okej, brukar vakna med händer och allt i mitt ansikte så:P 
Men helt plötsligt får han ett ryck så han rycker i hela handen och hakar i handen i mitt öra :P och det bara upprepar sig ännu mer en ganska lång tid :P
Så var bara tvungen att ta kort på det ;)
Vet att min axel ser fucked up ut, men men:P




Nya skor ;)

Wiie idag fick jag mina nya skor, hade velat ha de innan helgen, men det är smällar man får ta :)
Men sååå värt väntan ;)





Falun

Sitter just nu i Falun på campusdag 2 av 3. Sista rasten nu för dagen, ska börja laboration 4/4 snart.
Skönt att vi bara går till ca 2 imorgon :)

Hade nyss en laboration "från idé till produkt" och skulle göra så att man stoppar ner 3 olika stora bollar i en låda och så kommer de ut i 3 olika hål.
Våran grupp satt och tänkte hur länge som helst, hade ingen som helst idé. Alla andra började bygga för fullt på en gång. Nu måste jag skryta lite, men när det var en halvtimme kvar ungefär så fick jag en idé, så vi provade och våran låda var den enda som fungerade utan problem ;) yeeees ;) min hjärna fungerar ibland iaf, tur för mig denna gång ;)
Orkar dock inte förklara lådan nu på bloggen, om ni undrar så får ni kommentera bloggen :)

Här är iaf lådan :)


Woopwoop

Yeeey snart åker vi till Blekinge för 50 årsfest :) träffa endel av släkten då, härligt ;)



Saknad..

Usch, saknar mitt hjärta så sjukt mycket redan fast han åkte hem igår bara.. Vet att jag tjatar om det, men kan inte hjälpa det när jag är så kär som jag är :)

Men vi träffas på fredag, ganska tidigt iaf :)



Hemmafru

Bara för att jag inte har något att göra nu när killen är på gymmet så kan jag väl blogga lite onödiga saker.

Nu så tar killen sin träning på allvar, så han tränar 10 gånger i veckan, äter ca 5 gånger om dagen. Så nu när han är hos mig på helgerna så får jag laga mycket mat varje gång jag lagar mat, så han bara kan värma på.. Haha har blivit värsta hemmafrun ;) bra att han gillar min mat så mycket så han inte vill laga själv, utan vill hellre ha min mat ;)

Var på magnetröntgen i fredags också, sjukt äckligt att ligga där i det smala smala, vääääldigt smala röret.. Orkar dock inte skriva om det, men låg där ca en halvtimme. Så nu får jag vänta ungefär en vecka innan jag får reda på om det visar något.. Hoppas det!!

Just ja, igår när vi var till Willys såg vi en älg gå över vägen vid åsbo här i Avesta.. Hmm tror han hade gått lite vilse ;P älgen gick precis bredvid bilen, kan dock inte lägga upp filmen här, men har filmen på fb, eller på min instagram (annagabriellab) ;)

https://cdn2.cdnme.se/1351334/6-3/pic_522313a69606ee555a278f98.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1351334/6-3/pic_522313f59606ee0e62973d90.jpg" class="image">