Kvällens ord

Detta får bli kvällens ord (bilden nedan).

Killen skickar bilder från Grekland när han kan och skriver hur varmt de har det medans jag sitter hemma och kollar ut genom fönstret på regnet.. Yeey..
Men får ju också åka "utomlands" snart. Vi åker imorgon, men vi övernattar i töckfors, precis innan norska gränsen. Vi brukar inte mellanlanda sådär, men vi vill komma hyfsat tidigt till Norge på torsdagen :) eftersom bilresan alltid brukar ta ca 10 timmar sammanlagt så halverar vi det denna gång.. Blir ca 5 timmar imorgon och 5 timmar på torsdag :)
Ska bli härligt att träffa min underbara släkt igen, det har gått ett helt år :/ dock saknar jag min älskling och hade hoppats på att han hade kunnat följa med och se hur fint det är där mina släktingar bor, han har inte varit med dit under dessa 5 år som vi har träffats faktiskt.
Nej nu ska jag sluta skriva, godnatt :)



Redigerat

Eftersom det var så tråkigt väder idag så har jag tvättat och packat inför imorgon :)
Men jag har också redigerat lite bilder som jag knäppte för ett tag sen!
 
jag vill knäppa mer kort denna sommar, har dock ingen fantasi just nu var jag ska knäppa på.
 
 
 
 
 
 
 
(ps, jag är inte inklippt i denna bild)
 

Synd om mig

Det är synd om mig.. Älskling skickar en massa bilder till mig för att göra mig avundsjuk för att han har det så bra i Grekland med en massa värme..
Såhär mysigt och varmt har han på sin balkong (bilden under) och själv ligger man hemma helt slut efter en hel dag med mormor och mamma och en halv dag med mormor Britta (gammelmormor). Och får lov att sova själv utan hjärtat, usch det är så svårt :/ sover inte bra utan han bredvid mig :/ Men har faktiskt haft en bra dag, dock inte lika bra som hjärtat som har legat på stranden hela dagen och ätit grekisk mat.. Inte för att vara sån nu, men föredrar faktiskt spansk mat, och vilken tur för mig att vi ska åka dit om 93 dagar då ;)




avundsjuk flickvän

Men blir man väldigt avundsjuk när älsklingen skickar denna bild från Grekland !! Vill också..




I'm just saying


True shit!


Omg

Måste bara komma in och göra ett inlägg nu mitt i natten!
Vaknade först av att något okänt nummer ringde mig kvart över 2 inatt, självklart svarade inte jag. Så hör jag att det knäpper till vid fönstret efter ett tag, tänker då "äh det är väl bara något vanligt knak i huset".. Det fortsätter låta och jag börjar bli rädd över att någon står utanför fönstret och kastar småsten. Jag går upp, är helt skakis i hela kroppen, smyger ut i köket för att sedan smyga försiktigt fram i fönstret och se om det är någon där.. Ser en kille stå där med keps och kastar småsten mot rutan.. Till min lättnad var det bara min bror Johan.. Haha tog på mig morgonrocken och gick ut på balkongen, och han behövde sin extranyckel. Eftersom jag har tagit hand om deras katter några dagar så hade jag fortfarande deras extranyckel som tur var ;)
Mitt hjärta slutade banka fort nyss, så nu kan jag nog somna om igen ;)



Underbart

Pratade nyss med älskling i 5 timmar :) det tar mig tillbaka till gamla tider när han och jag kunde ligga i flera timmar varje dag och prata så länge :)
Det var iaf underbart att få prata med han och höra hans röst, eftersom vi inte har setts på 1 vecka och kommer inte ses fören om 2 veckor. Imorgon åker han till Grekland och blir borta i 1 vecka :/ vet att jag låter larvig, men det är så det blir när man är såhär löjligt kär som man är :)
Helt sjukt att vi ändå har så mycket att prata om, efter bara 1 vecka utan varandra.. Och det är också helt sjukt att vi har träffat varandra i över 5 år.. Galet galet ;)



Love

Vad mycket ett telefonsamtal kan göra från sin älskade! Och att samtalet börjar med att han ringer och det första han säger är inte hej, utan Jag älskar dig! Spelar ingen roll hur sur jag är, så får han mig att le.. Det är helt sjukt underbart, men irriterande också eftersom ibland vill man vara sur på han för att han har gjort något, men nej då får man inte vara sur, då ska han få en att le, så typiskt :) en av många anledningar till varför jag älskar han så oerhört mycket!
Du är min bättre halva min bästa bästa vän och pojkvän :) ♥


Yepp

Har egentligen inte med något att göra, men tyckte bara det var en bra bild.



Skit

Trodde det skulle bli en perfekt fredag där ett tag, trodde jag skulle få en perfekt överraskning.. Men så blev det inte, det blev en skit fredag rent ut sagt :( Fuck it...


Kattvakt

Ätit grillat hemma hos pappa idag, man tackar ju inte nej till det ;) riktigt gott :) blir ännu godare nu när det är utomlandsvärme här :)
Är kattvakt också åt min bror Johan och hans tjejs två katter :)
Här är oliver (tror att han heter det), han var riktigt gosig, men deras andra katt Oskar (tror också att han heter det) var inte lika gosig som han var när han var liten, men är kattvakt till på lördag, så han hinner bli gosig ;)
Bilderna är på oliver :)
Haha och oliver är sån så att han kan ligga och lipa hur länge som helst ;)




Badat

Tog ett kvällsdopp i nävden ikväll, det var andra doppet för i år :) men var ganska skönt i ändå, fast det inte var någon sol :)



1999

Ja det går inte att missa vad denna lilla flicka heter iaf.. Herregud, detta var år 1999.. Har fortfarande kvar denna tröja, haha ;)
Roligt att det bara är jag som har en tröja som det står vad jag heter.



!!

And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart.



Haha

Haha denna visade älsklingen för mig, haha det är tur att vi har lika humor i det mesta ;)



100

Woop woop, bara 100 dagar kvar innan vi drar till Barcelona :D



3 veckor :(

Usch jag är så känslig.. Men nu har mitt hjärta åkt hem, för han ska jobba nästa vecka, och sen åker han till Grekland om precis 1 vecka och är borta i en vecka, så precis den veckan han är borta så åker jag på släktträff i Norge (som tur är att det är samma vecka han är borta), så kommer inte ses fören helgen om 3 veckor :(
Så nu när han åkte så har jag gråtit en skvätt, jobbigt detta är :(
Det är sjukt jobbigt att vi kommer inte ses fören den 9 augusti :'(
Plus att vi kommer typ inte ha någon kontakt denna vecka han är i Grekland och när jag är i Norge, bara ibland på viber, och det är bara när vi båda har wifi :/

Här kommer en bildbomb på mig och älsklingen, bara för att jag redan saknar honom så sjukt mycket :( jag får vara hur töntig som helst nu, men efter att ha varit tillsammans i sammanlagt 4 år typ så kan man sakna varandra såhär mycket! :(



Lol


Lördagsmat

Lagade lite kycklingenchiladas till lördagsmyset med älskling idag :)






!?


Drömmar...

Hände sjukaste grejen imorse..
Jag var typ halvt vaken tror jag, så hörde jag något ute på balkongen tyckte jag, som att någon försökte komma in.. Mitt hjärta började banka riktigt fort, sen ser jag en person gå ute i hallen med någon plastpåse och gick in i köket..
Det konstiga var att efter det så vaknade inte jag, utan jag låg tydligen vaken och sen gick jag runt och kolla om någon var här, men det var det inte.. Hmm hatar såna skumma drömmar.
Tur att mitt hjärta kommer idag, så slipper jag sova själv och vara rädd ;) då finns han och skyddar mig ;)



Instagram

Min instagram: annagabriellab



details of today

Bara för att bloggare lägger upp details of today så måste väl jag också göra det :)



Vet att jag är tråkig..


Sova...

Måndag, eller tisdag kanske.
Usch, haft en riktigt underbar helg med mitt hjärta! :) idag åkte han tyvärr hem :/ och här i sängen ligger jag och saknar ihjäl mig och vill att han ska ligga bredvid mig, så svårt att sova utan han bredvid i sängen :/ även fast han ligger i hela dubbelsängen och halvt på mig så jag får riktigt liten plats så är det ändå bättre än att ligga här själv :/
Nej nu ska jag väl sluta klaga eller något.

Tack för mig nattbloggen ;)



!


Wooord


Bästa vädret

Såna dagar som denna så älskar jag svensk sommar, så sjukt skönt väder idag :)
Just nu ligger jag på stranden vid lillsjön med älsklingen och bara har det skönt :) tagit mitt första dopp också, likaså älskling :)

Nej nu ska jag sola vidare :)

(Brukar inte lägga upp bilder på min kropp, men gör ett undantag idag bara för att det är så underbart väder)



Eller ;)


Thaimat! ;)

Jag kan jag ;) lagade nyss hemlagad thaimat ;) riktigt gott om jag får säga det själv ;) haha :D



Snart så!

Nu börjar släktträffen i Norge närma sig :D
Woho, åker en dag innan vi ska vara framme, så vi slipper åka 10 timmar i sträck :)
Så vi övernattar precis innan gränsen till Norge, eftersom vi måste ändå stanna där för att handla mat och så till norska släktingarna :)
Fick precis detta av pappa, snart så får jag träffa min bästa släkt :)



!


Told you!!

Men är det nu folk ska reagera? Jag reagerade för många år sedan, det gjorde tex Sverigedemokraterna också, men nej då var de hemska och blev hatade och är fortfarande hatade!
Det är de enda politikerna som fattar vart Sverige är påväg..
Förhoppningsvis har jag dragit från Sverige då!

Detta skrev Dogge i Aftonbladet:
"Och politiker vill ha fler invandrare men dom vill inte själva bo grannar med dom eller ha dom på sin tomt.
Om vi inte reagerar, protesterar, uppmärksammar dessa omständigheter har vi inget försvar för det demokratiska och rättvisa samhället."

Varför ska Sverige ta in en massa invandrare som inte ens jobbar, utan vi ger de pengar ändå? Varför har inte vi svenskar det så bra? Bara sitta hemma med 50 ungar, 70 kusiner och få en massa pengar varje månad.

Och han skriver att vi måste reagera och protestera.. Vad är det Sverigedemokraterna gör då, de gör exakt allt det, men får en massa skit!

Orkar inte skriva mer, blir bara förbannad hur Sverige kommer att bli och att ingen förutom Sverigedemokraterna fattar det!

Här är länken till Aftonbladet iaf!
http://www.aftonbladet.se/debatt/article10811721.ab

Läs och förstå!!


Brand

Här sitter jag i lugn och ro på balkongen och steker som satan, helt plötsligt börjar jag känna en riktigt stark doft av brandrök, ser att det är rök i luften och antar att det brinner någonstans i närheten av mig..
Efter ca en halv timme/timme så hör jag brandbilen, och tänkte "redan att ni reagerade"..
Ser sen detta på Avesta tidningens hemsidan:




Wooooop!

Inte långt kvar tills jag får träffa min underbara släkt!
Och inte sååå långt kvar tills vi åker till Barcelona :D



Haha

Hahaha bara för att! 😃



One more

Två till bilder tänkte jag lägga upp från i helgen :)



Awesome helg

Det blev powermeet i helgen som var, från lördag till söndag :)
Riktigt bra helg, satt på raggarbilars tak, ut genom fönster, åkte "raggarbuss", åkte andra raggarbilar osv :D
Det där vill jag mer än gärna göra om nästa år :)

Tänkte bara lägga in några bilder från i helgen! (Tagit några från Viktoria, eftersom jag inte knäppte så mycket)

 

 

 

 


Pretty little liars

Helt sjukt, har blivit riktigt beroende av pretty little liars.. Hatar när jag blir beroende av någon serie, jag får inte mycket gjort om dagarna då.
Har diskat idag iaf, inte för att jag hade mycket disk.. Men fick lite gjort ändå :)
Är på säsong 3, vill bara se nästa avsnitt hela tiden för att veta vem A är. Haha..

Jag har blivit lite för beroende, fick två lappar på cykeln igår.. Direkt så trodde jag att A hade lagt dit lapparna och var ute efter mig.. Hahaha illa illa.


Power meet

Power meet i helgen i Västerås, har velat åka dit i några år nu. Men hittar aldrig någon som vill/har råd att åka med mig.. Får hålla tummarna detta år då. Åka dit och sova i bilen 2 dagar, se fina bilar och bara njuta.
Vill också göra något roligt denna sommar, känns som om jag bara kommer sitta i lilla Avesta hela sommaren typ :/


lägger upp denna bild, eftersom jag har kung humor och jag har inget bättre för mig!




Puss

Du frågar mig alltid varför jag ler
Grejen är den att det är du som får mig att le
Det är du som får mig att skratta
Du är det absolut bästa som hänt mig
Ett liv för mig är ett liv med dig,
att älskas utav dig är det vackraste för mig.
Varje stund jag är med dig
Så vet jag att min dröm har blivit sann ♥



Godnatt!